Jump to content

pričajte.

Guest

Recommended Posts

нови терен. опет неколико недеља дркељисања по папирологији и извештај на 10 страна.

Jel ste se preselili u novu zgradu? Tj. vidim da je otvorena, al' ce ljude da prebacuju sve do kraja godine? Nesto razmisljam, mnogo ce fino biti proci Nemanjinom kad je otvore. Em nova ulica i trotoari, em ta zgrada narodne banke, em doteran manjezh kompletno... jedva cekam da idem peske do redakcije kad dodje lepse vreme ;)

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Jel ste se preselili u novu zgradu? Tj. vidim da je otvorena, al' ce ljude da prebacuju sve do kraja godine? Nesto razmisljam, mnogo ce fino biti proci Nemanjinom kad je otvore. Em nova ulica i trotoari, em ta zgrada narodne banke, em doteran manjezh kompletno... jedva cekam da idem peske do redakcije kad dodje lepse vreme ;)

требало би да се преселимо најдаље за месец или два. формирана је комисија за пресељење и тако то како већ иде у бирократијама... мада ми се не иде док не заврше Немањину.

кад будеш пролазио, цимни ме да ти машем са прозора [:D]

иначе, осећам се као теглећи коњ који је цркао, оживео и поново цркао...

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

smor... jebeni Beograd... u centru grada nigde nema da se uplati e-dopuna, svi aparati u kvar... glavni i najveci grad... ma nemoj...

Code Realms

Evo je, bice nevolje...

Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe.

One... Two... Freddy's coming for you...

Three... Four... Better lock the door...

Five... Six... Grab a crucifix...

Seven... Eight... Gonna stay up late...

Nine... Ten... Never sleep again!!!

Odradio neku broshuru za firmu, sada pijuckam nestea i surfujem po netu. U chetvrtak idem sa zenom na konsultaciju u porodilishte koje smo izabrali. Sa nestrpljenjem i strepnjom chekam dan kada ce se pojaviti moj naslednik (najvishe me brine da li ce sve biti u redu, a najvishe zelim da otrchim u prodavnicu i kupim kolica, krevetac i sve ostale dzidza-bidze kada zenu vratim kuci sa klincem). Uh, totalno sam istripovan ovih dana [:)]

А в чем сила, брат?

Napokon odvojio vremena da napravim NTFS particiju od preostalih gigabajta, pa sam instalirao c&c: the first decade.

Prvo shto sam pogledao je divan filmic ruskih cepelina koji krstare nad new york-om .. Ahhhhhhhhh [^]

You bastard! :)

Ovde niko nema The First Decade... :(

Koja verzija je u pitanju? Ona DL od 8 giga?

kao za baxuz, ne razbolim se ove zime .. prekinula se tradicija ..

proslogodisnji odmor potrosen pre mesec dana, a vec mi treba novi odmor..koji mi se ne nacinje :(

moram da nadjem nekoga ko shiri bacile, treba mi jedno 10-ak dana blejanja, taman da nakupim dkp-a [:D][:D]

Home is where the hearthstone is.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...