Jump to content

pričajte.

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

smor... ova kisha ubija dobro raspolozenje... dodushe malo me je oraspolozio komshija sa svojom shokantnom veshcu... sad mi je jasno zashto ga zovu Shokata :o)

Code Realms

Evo je, bice nevolje...

Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe.

One... Two... Freddy's coming for you...

Three... Four... Better lock the door...

Five... Six... Grab a crucifix...

Seven... Eight... Gonna stay up late...

Nine... Ten... Never sleep again!!!

Videcemo se preko vikenda valjda, neki pes ili tako neshto. A poshto nemamo ni ja ni ona prva dva chasa danas (informatika blok), dolazi sada do mene. Ja ne znam shta se deshava...Nego, al ti je bilo dojajno juche [:)].

@topic uopshte: malopre ustao, sad cu da se istushiram, neshto jedem i tako to...

ma ono, uvek je kul kad se skupi staro drushtvo iz srednje/osnovne, pa makar se i pravila kuhinja za nekog ortaka :)

Vecheras CL i zabod u kafic u kraju, posle verovatno kako kazu zhuta greda :)

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

ustao u 8.00 po navijenom satu okupao se za 5 min i onda malo neko brojanje nabrzaka gde sam se iseko za sve pare ono 45 min kasnije ne mogu totalno da zaustavim krvarenje. tako da cu da lupim mental note to majself ne bojati se ujutro brzo dok si pospan ikada vise!!!!

pa kad brojish kesh ostrim nozhem i posle ujutru pospan gledas horor filmove ...

Danas bio na nekom veselom sastanchicu koji mi je ulepsao dan, posebno ce mi ulepsati ako se sta od toga ostvari, ondaK nakon toga pogled'o Will & Grace (jedinu seriju koju skidam sa torrenta i zapravo je redovno gledam ;)) vid'o se sa boletom okolo nekog backupovanja njegovog harda i posle zakljucio da uopste nije losha kombinacija ovih mojih zvucnika i monitora za gledanje dvdjeva ili tako nesto. Onako, fino iskustvo ... nije kao kucni bioskop, ali blizu ;)

Sad krenuo nesto da crtkam (moz' misliti) ali kapiram da od toga nece biti puno vajde posto ja to bash ne umem da radim :) Srecom su neki koncepti u pitanju pa nije ni vazno kako ce sve to da izgleda. Idem sad da se bacim na neke e-mailove pa cemo da vidimo sta dalje.

Gledam koliko spamera ima, svasta na svjet.

Danas skoro pa da nista nisam radio. Nesto mi ne ide ovih dana. Jos kada se zaredjaju gadne stvari ljudima oko mene, stvarno covek treba da se zapita za sebe i da bude srecan, a ne da se zajebava ko budala.

-----------------

nema vise zezanja

A.B.

ja sam chuo da je to opaka operacija. nisam siguran jel' te operishu sa ovim ili ovim

mada, navodno ne boli mnogo... rekao mi je drugar koji je to obavio da prvi dan nije mogao ochia da sklopi jer ga je bolelo kao da su mu isekli nos na zhivo, a posle se brzo navikao na bol... i sad ponekad ima tripove od toga ali nishta specijalno.

nishta strashno [yeah]

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...