Jump to content

pričajte.

Guest

Recommended Posts

@green imam ja ostampana opravdanja sa sve pecatom...samo upises boles' i podatke...meni je proslo :))...ako hoces scan...samo reci :))

inace...sad dosao iz skole...lepo vreme,poceo sneg da se otapa...standardno blejanje sa drugaricama iz druge smene...sacu opet da jedem sarmu :)

Aj baci na greenbaja et hotmail.com...ako vidish do jutra ovo, pa da odshtampam. Dg:Status febrilis, i iiiidemo [:)].

e do kurca bash,a taman sam teo da se privalimo domiju :)

nema veze, moze i kod tebe grine shtiljro, nismo odavno.

Javicu sutra uvece jel ima neshto od toga, mozda sam na skijanju za vikend, a mozda imam neka posla ako nisam, a mozda nishta od navedenog.

Edited by Green

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

gastritis, sta oces, nisam mogao da se setim neceg pametnijeg
ocesh ti ja kazem kako si se uopshte toga setio.

stija:e margi shta da napishem?

margi:[preko qrca]ma napishi gastritis[/preko qrca]

:)))

No one can survive becoming a legend.

i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech.

Ovih dana posla preko glave (sto uvek kazhem), al' bash bash ... toliko sam bio raspadnut i umoran da nisam mog'o nista vise da uradim nego da odem da spavam. I juche ujutru spavam nesto duzhe, opet juche ceo dan radio nesto, i kao sa'cu ja da legnem na kunt, kad ono nishta ... i eto zato ja sada u 4:30h postujem na forumu i cekam da svane :) Imam jos jednu turu posla danas, a onda cu da odremam pred RHH ako stignem, ako ne a ono posle toga. Al' bash neverovatno, nisam bio u nesanica fazonu cak i kad sam spavao normalno, a sad kad sam do jaja umoran meni se ne spava :)

Ako nista barem cu da odgovorim na neke zaostale mailove i sredim jos ponesto pre nego sto oko 08h krenem od kutje :)

спавао сам лепо, петак је данас, имам неколико послића да обавим, идем после код бабе, па на РХХ, фино све у свему...

мучи ме што сам при крају са БСГ и треба да чекам до септембра на нови серијал. при крају сам и са IV делом Мрачне куле, а V, VI и VII део још нису објављени код нас. мораћу да читам са компа. мука једна...

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

moram da se vratim citanju shilera... nije lose , nego ne volim da citam drame .. sve onako po licima.. mislim , mogu komediju , al ovo tesko :P

posle idem na fax , gledamo neki nemacki film , a valjda je to onaj film sto sam gledala na festu prosle godine ("glavom kroz zid") :)

veceras mi se ide u pljastik , imam neke free karte , ali ne znam dal ce hteti ortakinja.. ne verujem :P

step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body..

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...