Green Posted March 16, 2006 Report Share Posted March 16, 2006 (edited) @green imam ja ostampana opravdanja sa sve pecatom...samo upises boles' i podatke...meni je proslo :))...ako hoces scan...samo reci :)) inace...sad dosao iz skole...lepo vreme,poceo sneg da se otapa...standardno blejanje sa drugaricama iz druge smene...sacu opet da jedem sarmu :) ← Aj baci na greenbaja et hotmail.com...ako vidish do jutra ovo, pa da odshtampam. Dg:Status febrilis, i iiiidemo . e do kurca bash,a taman sam teo da se privalimo domiju :) nema veze, moze i kod tebe grine shtiljro, nismo odavno. ← Javicu sutra uvece jel ima neshto od toga, mozda sam na skijanju za vikend, a mozda imam neka posla ako nisam, a mozda nishta od navedenog. Edited March 16, 2006 by Green Link to comment Share on other sites More sharing options...
System Of A Down Girl Posted March 16, 2006 Report Share Posted March 16, 2006 Pishem sastav na nemachkom, pesmu za srpski i josh moram da nauchim 60 strana iz geografije......Tako je to kad odesh na svirku umesto da uchish Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted March 16, 2006 Report Share Posted March 16, 2006 ako ako, mlada je noc :) evo, shejn moze d ati pomogne oko sastava, iscimamo "guslara" da se javi i baci koju rimu i napishesh pushkice za geografiju i eto problem reshen :) ( )... Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted March 16, 2006 Report Share Posted March 16, 2006 gastritis, sta oces, nisam mogao da se setim neceg pametnijegocesh ti ja kazem kako si se uopshte toga setio. stija:e margi shta da napishem? margi:[preko qrca]ma napishi gastritis[/preko qrca] :))) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
System Of A Down Girl Posted March 16, 2006 Report Share Posted March 16, 2006 ako ako, mlada je noc :) evo, shejn moze d ati pomogne oko sastava, iscimamo "guslara" da se javi i baci koju rimu i napishesh pushkice za geografiju i eto problem reshen :) ( )... ← hvala, divan si...... sastav i pesmu sam uradila josh ostala geografija...problem je shto odgovaram pa ne vrede pushkice... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted March 16, 2006 Report Share Posted March 16, 2006 hvala, divan si...... ← ne kvari mi reputaciju ja sam troll, a trollovi nisu divni :)) ( )... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted March 16, 2006 Report Share Posted March 16, 2006 ^ e jebiga..a bas mislila da naplatim jedan "Aufsatz" :))) step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted March 16, 2006 Report Share Posted March 16, 2006 Smarao se ceo dan. Nishta nisam uchio. Igrao wow i svirao malo gitaru i tako. Sad malu ircam pa odo' da knjavam. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted March 16, 2006 Report Share Posted March 16, 2006 dosla mi devojka... necete me vidjati do nedelje mwuhaahahaha.... Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted March 16, 2006 Report Share Posted March 16, 2006 Doshao od spolja , bio da raskinem sa devojkom , plakala je , tako da smo posle 5 minuta ponovo zajedno.Kako sam jebeno slab na zenske suze , strasno , sad sam i ja skenjan...sve u kurac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted March 16, 2006 Report Share Posted March 16, 2006 gledam full alchemist film... i jedem pitu sa sirem koju mi je baka spremila i zapakovala da nosim :)) ( )... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted March 17, 2006 Report Share Posted March 17, 2006 full alchemist film ← torent na pm molicu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 17, 2006 Report Share Posted March 17, 2006 Ovih dana posla preko glave (sto uvek kazhem), al' bash bash ... toliko sam bio raspadnut i umoran da nisam mog'o nista vise da uradim nego da odem da spavam. I juche ujutru spavam nesto duzhe, opet juche ceo dan radio nesto, i kao sa'cu ja da legnem na kunt, kad ono nishta ... i eto zato ja sada u 4:30h postujem na forumu i cekam da svane :) Imam jos jednu turu posla danas, a onda cu da odremam pred RHH ako stignem, ako ne a ono posle toga. Al' bash neverovatno, nisam bio u nesanica fazonu cak i kad sam spavao normalno, a sad kad sam do jaja umoran meni se ne spava :) Ako nista barem cu da odgovorim na neke zaostale mailove i sredim jos ponesto pre nego sto oko 08h krenem od kutje :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted March 17, 2006 Report Share Posted March 17, 2006 Juche sam zaglavio igrajuci SW Empire At War, mnogo zarazna igrica :) Danas imam neshto posla da zavrshim, pa da se moralno spremim za formulu sutra ujutru (kod mene pochinje kvalifikacija u 8.55). А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted March 17, 2006 Report Share Posted March 17, 2006 спавао сам лепо, петак је данас, имам неколико послића да обавим, идем после код бабе, па на РХХ, фино све у свему... мучи ме што сам при крају са БСГ и треба да чекам до септембра на нови серијал. при крају сам и са IV делом Мрачне куле, а V, VI и VII део још нису објављени код нас. мораћу да читам са компа. мука једна... MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted March 17, 2006 Report Share Posted March 17, 2006 kada cesh u vojsku, da shenluchimo malo:) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted March 17, 2006 Report Share Posted March 17, 2006 ali, zna se shta imaju u vojsci;)) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted March 17, 2006 Report Share Posted March 17, 2006 е, бре Чика Марги... MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted March 17, 2006 Report Share Posted March 17, 2006 Doručkovao neku pršutu i kiselo mleko,sada se odmaram pa kasnije idem da se spremam za školu.Večeras će da bude pakleno :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted March 17, 2006 Report Share Posted March 17, 2006 Juce mi je trening bio brutalan, ono ono ustao sam umoran (nesto slicno na onaj line ustao sam pijan) . Sada kao nesto ucim pa na fax e da gledamo se veceras ma znate vec gde Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted March 17, 2006 Report Share Posted March 17, 2006 statore, jos uvek aikido ? btw, ustao, devojka jos spava, pa reko aj da checkiram mail i 4ume Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted March 17, 2006 Report Share Posted March 17, 2006 moram da se vratim citanju shilera... nije lose , nego ne volim da citam drame .. sve onako po licima.. mislim , mogu komediju , al ovo tesko :P posle idem na fax , gledamo neki nemacki film , a valjda je to onaj film sto sam gledala na festu prosle godine ("glavom kroz zid") :) veceras mi se ide u pljastik , imam neke free karte , ali ne znam dal ce hteti ortakinja.. ne verujem :P step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 17, 2006 Report Share Posted March 17, 2006 koliko sam se cimao proteklih nedelja sa sjebanom nogom mogu da dobijem lekarsku diplomu :) odoh sad na planinu da ponishtim te nedelje oporavka Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted March 17, 2006 Report Share Posted March 17, 2006 stigo je poziv ahahahahaha utaj sine majka zove...:))) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted March 17, 2006 Report Share Posted March 17, 2006 oce li imati shinjel za draskov stomak? [;) btw sad dosao kuci, sredjujem neki tekst, zavrshavam neki dizajn, veceras rhh pa neka zurka u dzungli....a najradije bih ostao kuci It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts