shaylee Posted March 15, 2006 Report Share Posted March 15, 2006 smorila sam se Home is where the hearthstone is. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted March 15, 2006 Report Share Posted March 15, 2006 зови неког за фут масаж... спавао сам 13 сати, што је апсолутни рекорд. сад сам малко успорен, али лепо расположен. данас је плата лалалалала... смара ме једино што је лед и снег овако касно. хоћу пролеће... MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted March 15, 2006 Report Share Posted March 15, 2006 Spava mi se... Danas mi je inache godishnjica svadbe, ali ce se to praznovati za vikend :) А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted March 15, 2006 Report Share Posted March 15, 2006 al si lupio ms natural, razne logi (samo ne ona skrnava sa wcg-a, sve ostale su dobre) ← Dobra tastatura se ogleda u tome sto kada se zaleti bik u tebe ti se izmaknes i roknes ga tataturom u glavu, posle toga tastatura nastavi da radi ali bik ne :) Drugim rečima ne postoji vi Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 15, 2006 Report Share Posted March 15, 2006 (edited) analgine rokaj, to sam ja sabijao kad sam izvadio dva umnjaka za jedan dan , pomaze mnogo ← Analgine, ej? * Jebote, dva umnjaka, da li si ti normalan? :) Ja jo Edited March 15, 2006 by voodoo^nbgd Link to comment Share on other sites More sharing options...
shaylee Posted March 15, 2006 Report Share Posted March 15, 2006 зови неког за фут масаж... ← protezem se na poslu koliko sam dugacka i lupim cipelom po produznom kablu ispod i svima nam iskljucim kompove na kratko se kolege poradovale da je nestalo struje Home is where the hearthstone is. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted March 15, 2006 Report Share Posted March 15, 2006 Dosao mi ortak na gajbu. Saznao veliku istinu o svom zivotu. Dao sam mu malo votke, on zavrsio flasu. Znam ga 20 godina, ispricao mi je detalje poslednjih 10. Jezivo. Povracao je, a sada spava na kaucu. Zavrsio sam RUSH! skoro, ostao jos moj tekstic, to cemo sutra. Trebalo bi da idem da spavam. Zivjel dolazi neko na tu tvoju gajbu a da ne baci peglu?:) shta se deshava s tim rush-em, jel ce biti neko net izdanje ili shta vec planirate? No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted March 15, 2006 Report Share Posted March 15, 2006 Radio neka sranjca za školu i odgledao neke filmove što sam juče uzeo od ortaka.Smorio se ko zmaj.Otićiću pre škole kod nekog da se opustim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted March 15, 2006 Report Share Posted March 15, 2006 e kad bi mi pale neke pare sa neba ... step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MagmaN Posted March 15, 2006 Report Share Posted March 15, 2006 (edited) Danas je naj smorniji dan idem na predavanje iz socijologije ima da me ubije ova sa njenim predavanjem od 3h bez pauze . Fora je u tome sto je predavanje obavezno Edited March 15, 2006 by MagmaN Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted March 15, 2006 Report Share Posted March 15, 2006 Tjale mi ugovorio pripreme za ETF :((( a ja se ulenjio k'o zmaj...jbg, mora se. Ali makar je taj lik kod treba da idem opushtencija.. lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
suba Posted March 15, 2006 Report Share Posted March 15, 2006 i danas jedan on onih dosadnih dana...btw evo skidam neke spotove , posle na fax(a tako me mrzii zbog ovog glupog vremena) EAT MY SHORTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted March 15, 2006 Report Share Posted March 15, 2006 sad sam video da su kelijevi heroji (sa Clint Eastwoodom) snimani u Yugoslaviji i saradjivali su sa Avala film Beograd :))) ( )... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aLi[c]E Posted March 15, 2006 Report Share Posted March 15, 2006 (edited) Smaro se ceo dan u skoli idem da hasam nesto pa na trening Edited March 15, 2006 by aLi[c]E Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted March 15, 2006 Report Share Posted March 15, 2006 Dobra tastatura se ogleda u tome sto kada se zaleti bik u tebe ti se izmaknes i roknes ga tataturom u glavu, posle toga tastatura nastavi da radi ali bik ne :) Drugim rečima ne postoji vi Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
shaylee Posted March 15, 2006 Report Share Posted March 15, 2006 @Zwerko Bice nervozan samo kolega koji je ostavio X podignut na mojoj masini zbog nekog silnog downloada (khm, khm ) Home is where the hearthstone is. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted March 15, 2006 Report Share Posted March 15, 2006 odlozih neodlozno... idem na klanje u ponedeljak... Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted March 15, 2006 Report Share Posted March 15, 2006 odlichan dan - 1.spavao kao covek, posle jedno mesec dana; 2. dobio desetku na faksu za projekat jahting kluba na bezaniji (?!?); 3. jeo pistace; 4. sada slusam neki stari U2 i Arctic MOnkeys... sad cu malo da se igram, posle nesto da crtam i pishe. Ima nekih dana kada vredi ziveti It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlajonja Posted March 15, 2006 Report Share Posted March 15, 2006 igzi... 1) ja ne mogu da prestanem da spavam ovih dana... zhasu 2) WTF? :D 3) FTW 4) whateva :D chizra? zashto odlagati neodlozhno? :) shajli... zlo je to smejati se tudjoj nesretji... zlajonja... jeeeeeeeeeeeeee... mene boli uvce.. odobrili mi kredit u banku i hepi sam :) Ujaaa greemmmliiineeee... Oh no! We're all gonna die!! WE'RE SAVED!!!I'm screw'd! "Mi smo uvek tu - RUR Gerila" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted March 15, 2006 Report Share Posted March 15, 2006 ok, MORAM videti plan jahting kluba i prilaz istog na vodu sa BEZHANIJE! =oD Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted March 15, 2006 Report Share Posted March 15, 2006 da, da, apsurd nasheg visokoshkolskog obrazovanja.Jahting klub na 2 kilometra od najblizhe vode. It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted March 15, 2006 Report Share Posted March 15, 2006 mnogo sam bolestan. neki jebeni grip. imo juce 40 sa 6. sad iam 38 sa 3. brate. koliko iscrpljuje. fuj. i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted March 15, 2006 Report Share Posted March 15, 2006 Sad sam dosao iz skole i bacio se na neku sarmu... Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlajonja Posted March 15, 2006 Report Share Posted March 15, 2006 mada.. kada razmislish.. to i nije tako loshe.. Bezhanija je miran kraj :DDDD Jbt.. josh malo pa kraj radnog vremena... darn... Ujaaa greemmmliiineeee... Oh no! We're all gonna die!! WE'RE SAVED!!!I'm screw'd! "Mi smo uvek tu - RUR Gerila" Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted March 15, 2006 Report Share Posted March 15, 2006 da,da,...posebno kada izbodu navijacha. It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts