Jump to content

pričajte.

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

зови неког за фут масаж... [;)]

спавао сам 13 сати, што је апсолутни рекорд. сад сам малко успорен, али лепо расположен. данас је плата лалалалала... [:D]

смара ме једино што је лед и снег овако касно. хоћу пролеће...

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

al si lupio

ms natural, razne logi (samo ne ona skrnava sa wcg-a, sve ostale su dobre)

Dobra tastatura se ogleda u tome sto kada se zaleti bik u tebe ti se izmaknes i roknes ga tataturom u glavu, posle toga tastatura nastavi da radi ali bik ne :) Drugim rečima ne postoji vi

Dosao mi ortak na gajbu. Saznao veliku istinu o svom zivotu. Dao sam mu malo votke, on zavrsio flasu. Znam ga 20 godina, ispricao mi je detalje poslednjih 10. Jezivo. Povracao je, a sada spava na kaucu. Zavrsio sam RUSH! skoro, ostao jos moj tekstic, to cemo sutra. Trebalo bi da idem da spavam. Ziv
jel dolazi neko na tu tvoju gajbu a da ne baci peglu?:)

shta se deshava s tim rush-em, jel ce biti neko net izdanje ili shta vec planirate?

No one can survive becoming a legend.

i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech.

odlichan dan - 1.spavao kao covek, posle jedno mesec dana; 2. dobio desetku na faksu za projekat jahting kluba na bezaniji (?!?); 3. jeo pistace; 4. sada slusam neki stari U2 i Arctic MOnkeys...

sad cu malo da se igram, posle nesto da crtam i pishe. Ima nekih dana kada vredi ziveti

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

igzi... 1) ja ne mogu da prestanem da spavam ovih dana... zhasu 2) WTF? :D 3) FTW 4) whateva :D

chizra? zashto odlagati neodlozhno? :)

shajli... zlo je to smejati se tudjoj nesretji...

zlajonja... jeeeeeeeeeeeeee... mene boli uvce.. odobrili mi kredit u banku i hepi sam :)

Ujaaa greemmmliiineeee...

Oh no! We're all gonna die!!

WE'RE SAVED!!!I'm screw'd!

"Mi smo uvek tu - RUR Gerila"

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...