.:dH:. Posted March 8, 2006 Report Share Posted March 8, 2006 A dobro, znaci dodjes i kazes "ja sam ovaj!" ;)) ← pa tako nekako :-) @topic zračim se ovde, čekam da se pojavi nudla, trebalo bi svakog časa... God save Opera Mini. Samo Klejbezable, ostalo su sitnice. Rastaman still stand. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 8, 2006 Report Share Posted March 8, 2006 napravila mi keva sad dinstano povrće sa komadićima piletine, mega je ispalo, volim kad keva eksperimentiše u kuhinji (zaobiđite penal) inače sam priveo tekst kraju, chatujem sa drugarima i tako.. ou jea ;) Moracu i ja da napisem pokoji opis za RUSH, ovaj novi urednik... covece, stvarno neki opasan. ← opušteno, znam čime da ga podmitim, hihi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 8, 2006 Report Share Posted March 8, 2006 mega je ispalo, volim kad keva eksperimenti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted March 8, 2006 Report Share Posted March 8, 2006 Pa otkud znam, kakve chajeve volish da pijesh? Obicno pocetnici u "ozbiljnim" cajevima uzimaju meshavine, lepse mirisu i generalno su ukusniji, pa u skladu sa tim kapiram da bi ti neki od tih godio, ali opet sve zavisi kakve cajeve volis. ← Dobar ukus,zdrav,opuštajući,ma šta znam :) Nego gde ih kupuješ? Spavao malo,osećam da večeras oka neću sklopiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted March 8, 2006 Report Share Posted March 8, 2006 bio do ortaka....zblejali malo.......mrtav sam....ide da se spava..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted March 8, 2006 Report Share Posted March 8, 2006 Gledao LS... sad jedem Kranch cokoladu i pijem knjaz milos kiselu...ni jedan sok mi ne prija trenutno Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:dH:. Posted March 8, 2006 Report Share Posted March 8, 2006 Noodle se javio, sad mogu mirno da spavam. God save Opera Mini. Samo Klejbezable, ostalo su sitnice. Rastaman still stand. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted March 8, 2006 Report Share Posted March 8, 2006 Nije to ruski san, ruski san je kad bacish 100k na stan i josh 100k za njegovo uredjivanje, i imash sve zlatne shtekere i ostale gluposti :) ← haha, 100k za stan u moskvi je pichkin dim :-) prosek ;) btw. kupio Samsung 930BF LCD 4ms itd.itd. i chudim se kako sam do sad mogao bez lcda ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 8, 2006 Report Share Posted March 8, 2006 btw. kupio Samsung 930BF LCD 4ms itd.itd. i chudim se kako sam do sad mogao bez lcda ;) dobrodosao u klub ;) www.klubforumasasasamsung930bf.com ;) Trenutni clanovi: - Stator - Corey (?) - Saint - Ja ;) Ako ima jos neko, nek se prijavi ... @ Corey - Pa kao sto sam ovde vec pisao, ja kupujem cajeve u Kutji Chaja, Mileshevska, prekoputa Kutje Piva (logicno ;)) Kad uzimas te "profi" chajeve, spremi se i za vishu cenu, tipa od 400 dinara je 100 grama cajeva, trajace ti sigurno mesec ako ne i jace (ako pijes svaki dan). Kruku sam isto uzim'o, mosh' ga pitamo ko'ko je njemu traj'o ... Inache, sto se preporuke tiche, jel vise volis zeleni ili crni chaj, ajde tu da se nadjemo, pa cemo lako posle da pinujemo pravi :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted March 8, 2006 Report Share Posted March 8, 2006 thank you, da nas sluzhi dobro Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjau_ Posted March 8, 2006 Report Share Posted March 8, 2006 pluca su mi ozdravila kolko tolko...pocinjem sa narkomanijom...weeeeeeeeeee _malimjau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted March 8, 2006 Report Share Posted March 8, 2006 (edited) dobrodosao u klub ;) www.klubforumasasasamsung930bf.com ;) Trenutni clanovi: - Stator - Corey (?) - Saint - Ja ;) Ako ima jos neko, nek se prijavi ... ← Proradio mi dvi :d @saint: ako mislish da terash q3 na tome 1280x1024 rezolucija je ono najprijatnija za oko :) Edited March 8, 2006 by stalja Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 Nesto ne mogu da legnem pre pola tri pa to ti je. Dobra strana je sto otvorim oci oko 10:30 i istog trenutka ustanem. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 haha, 100k za stan u moskvi je pichkin dim :-) prosek ;) btw. kupio Samsung 930BF LCD 4ms itd.itd. i chudim se kako sam do sad mogao bez lcda ;) ← ali zlatni shmekeri i "smart house" nisu prosek 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 (edited) dobrodosao u klub ;) www.klubforumasasasamsung930bf.com ;) Trenutni clanovi: - Stator - Corey (?) - Saint - Ja ;) Ako ima jos neko, nek se prijavi ... @ Corey - Pa kao sto sam ovde vec pisao, ja kupujem cajeve u Kutji Chaja, Mileshevska, prekoputa Kutje Piva (logicno ;)) Kad uzimas te "profi" chajeve, spremi se i za vishu cenu, tipa od 400 dinara je 100 grama cajeva, trajace ti sigurno mesec ako ne i jace (ako pijes svaki dan). Kruku sam isto uzim'o, mosh' ga pitamo ko'ko je njemu traj'o ... Inache, sto se preporuke tiche, jel vise volis zeleni ili crni chaj, ajde tu da se nadjemo, pa cemo lako posle da pinujemo pravi :) ← Uskoro,veoma uskoro :) i stalja je uzeo 930bf Što se tiče čajeva čim mi bude malo bolje svratiću da malo pogledam i uzmem neki. Inače bio do doktora,uzeo neke tablete za grlo,nadam se da će pomoći. Edited March 9, 2006 by Corey Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 kako sam se napio pa to e havaria potrefio sam topik uf dobro je editediteditedit ahaha :) Ja evo ust'o, popio chaj, spremio se, i sad put grada ... vidim da nista ne pada, pa mi je nekako lako, nadam se da nece poceti u sred puta. Nesto ne mogu da legnem pre pola tri pa to ti je. Dobra strana je sto otvorim oci oko 10:30 i istog trenutka ustanem. Mislim da smo vec i pricali o tome, ali i ja sam izvalio da lakse ustanem kad legnem u 2 nego u 12 ... ko bi ga znao gde je tu logika ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 ustao.. na postedi sam 2 nedelje :D sad palim do "kasarne", jedan lik ima rodj danas.. idem da cirnem malo rakije, pa se vracam na diabla Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 vecheras najboljem ortaku 18. !!!! u yeah!!! Kachim slike ako se vratim qtji :) Ali da da da, narodnjaci celo veche [ak47] lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 gledala film, sad kao radim neshto i razmishljam kako na najbolji moguci nachin da potroshim dan... Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 Radim do 4 pa na kunt kuci Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:dH:. Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 Nemam prva 3 časa, pa se zablejao ovde... God save Opera Mini. Samo Klejbezable, ostalo su sitnice. Rastaman still stand. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 Radilo se danas udarnichki... Zato bezim kutji ranije da shtrebam. Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 kako sam se napio pa to e havaria potrefio sam topik uf dobro je editediteditedit ← hahaha "ma brate necu da pijem mnogo moram da uchim" odlichno je bilo .. samo shto je tebe libo rac ja sam bio sa zenama i dekijem koji je presisao inache kapiram da smo ostali nas dvoje vracali bi se puzeci gajbi =) na trenutke su me lupali fleshevi ko da sam se vratio u gimnaziju na onu exqrziju u bechicima i baron akcije ono mesto je prosto prajsless =) • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 Spavao sve do sada,ne mogu ništa da hasam.Grlo me malo popustilo,ipak deluje lek.Sad gledam kako bih mogao da popunim dan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 ma ima takvih mesta koliko hocesh, pa pravi majstori se nikad ne ponavljaju ;) mada ipak ono ime i plakat su ftw :D • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts