Therion Posted March 5, 2006 Report Share Posted March 5, 2006 probudio se, skontao da je danas fatalna nedelja, pa sam malo nervozan... Odo da uchim da skrenem misli.... lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:dH:. Posted March 5, 2006 Report Share Posted March 5, 2006 ustao, RURam, posle učim, posle basket, posle freerun... God save Opera Mini. Samo Klejbezable, ostalo su sitnice. Rastaman still stand. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted March 5, 2006 Report Share Posted March 5, 2006 bio do kladze,nasao neki sladoled i sok u frizu... gledam "friends" na pinku... Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:dH:. Posted March 5, 2006 Report Share Posted March 5, 2006 ^^au, prebacio i ja da vidim...ovo su friends-i iz 90ih...praistorijski serijal...ne verujem da su ovo dali God save Opera Mini. Samo Klejbezable, ostalo su sitnice. Rastaman still stand. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 5, 2006 Report Share Posted March 5, 2006 Yep, prva sezona iz '94... Odlična prilika da vidite post-eighties antimodu :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted March 5, 2006 Report Share Posted March 5, 2006 Mnogo volim da odgledam ujutru nesto, film, seriju, svejedno. Idem sad kod tetke na rucak, mljac, mljac ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aLi[c]E Posted March 5, 2006 Report Share Posted March 5, 2006 Citam sk za pola sata moram na tekmu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted March 5, 2006 Report Share Posted March 5, 2006 Yep, prva sezona iz '94... Odlična prilika da vidite post-eighties antimodu :) ← ja sam mogao samo da odgledam zadnju(četvrtu) epizodu,ona Fibina pidžama je priceless :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
KingLui[FOG] Posted March 5, 2006 Report Share Posted March 5, 2006 Ustao pre pola sata, bio sinoc na Talamasci :), osecam se lose ne znam sto, palim za 10 min po rostilj :). The only light at the end of the tunnel is light of upcoming train. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted March 5, 2006 Report Share Posted March 5, 2006 Kako je bilo na TalamasKi??? Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharulja Posted March 5, 2006 Report Share Posted March 5, 2006 paaa...mnogo dobro da ti kazem ! Arbeit macht Frei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted March 5, 2006 Report Share Posted March 5, 2006 Pravio sinoc rodjendansku zurku i nije bilo loshe. Sad mi dolazi familija i tako. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted March 5, 2006 Report Share Posted March 5, 2006 dve kile sam izgubio na klizanju sinoc.... ili to ili sam se mnogo dobro israo jutros (aka 3pm posto sam spavao 10 sati obeznanjen od umora) It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted March 5, 2006 Report Share Posted March 5, 2006 znam da ovo nije playlista ali ... : Miss Kittin & The Hacker - sweet dreams !!!! aaaaaauuuuuuuu al je bolesno :))) elktro elktro :)) idem malo da se gubim :) step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted March 5, 2006 Report Share Posted March 5, 2006 Idi :) a ja idem da završim to učenje već jednom :) moram da napišem tekst na ruskom "Šta je to sreća" :o Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted March 5, 2006 Report Share Posted March 5, 2006 raspadam se :D sinoc imo temp. 39,6 i prokleta da je ona agencija sa kojom smo ishli... da nisam iole normalan il nenormalan pobio bi ih sve... pa kontam da se kroz pakistan ide u boljim basevima nego u onom sranju... a i pogani vodich... da nije pobegao preko granice pio bi mu krv (na momenta me je iznervirao... mene i drugara.... ono, mi na granici... i izashli do fri shopa, i posle par min vidimo nash bus kako prelazi sa bugarske teritorije u no mens lend... i mi tu dotrcavamo do basa kad ovaj predje i spustishe rampu ... i kako smo krenuli da izadjemo iz bugarske ovaj matori vodich krene da se dere aaa pa rekao sam vam bre da udjete u autobus aaa bla bla kao bice problema sad aaaa lalalalal.... ) peku me ochi :D ( )... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 5, 2006 Report Share Posted March 5, 2006 Svrnuo do bigza da zavrsim ponesto, zapravo da pokupim neke stvari koje su se downloadovale, da zalijem cvece i slicno ;) Neki baja na sedmom gore przhi neku elektroniku, ne deluje loshe, al' malo smara, ne znam koji je to pravac, elektro-smor perhaps ;) btw, pre neki dan sa BIGZa pala ona najveca reklama (kad je duv'o vetar), pojma nisam im'o ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 5, 2006 Report Share Posted March 5, 2006 spavao sam 13h, sad me smara neki grč u desnoj sisi, i polako pravim planove za povratak u beogradski mod. bilo loše skijanje. :( žao mi je što je crkla kamera, pa nemam neki klip da okačim, da vidite koji sam car. a od skrnavog sezama mi radi samo surf preko proksija, ne znam u čemu je vic.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted March 5, 2006 Report Share Posted March 5, 2006 sad me smara neki grč u desnoj sisi pitam se zashto ( )... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharulja Posted March 5, 2006 Report Share Posted March 5, 2006 (edited) Au brate sacu da sechem vene O.O Lepo k'o chovek odigram kladzu ali neee...mora tu da se nadje pametni ep1c i da sere-igraj fenerbashche, igraj,igraj... SPIT SISOOOOOO... sry morao sam :( da nisam slushao budalu imao bih 1k din u dzepu... elem...ceo dan sam uchio raspalu matematiku...bukvalno nikad u zivotnu se nisam ovoliko spremao za kontrolni iz mate...jedino za shta sam se vishe spremao je prijemni crk'o sam skroz Edited March 5, 2006 by Sharulja Arbeit macht Frei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted March 5, 2006 Report Share Posted March 5, 2006 Isto ko i šarulja,nisam nikada više učio nego danas :( riknuo sam...ostao mi najteži predmet,hemija a tako nemam volje i živaca.Opustiću se na netu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted March 5, 2006 Report Share Posted March 5, 2006 igro kladzu. udario kurcem u zid. bio sortakom. blejali. sad kuci. kontam da cu uskoro na kunt. i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted March 5, 2006 Report Share Posted March 5, 2006 Otishli gosti, raspadam se. Gledam John Q i uskoro cu na qnt. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted March 5, 2006 Report Share Posted March 5, 2006 josh malo ponovim za sutra i odo na knjavanje... zevam k'o stoka lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted March 5, 2006 Report Share Posted March 5, 2006 wuhuuu spala temp. sa 39,6 na 37.8 jedan stepen josh i mi iz ol rajt :)) ( )... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts