badnick Posted March 7, 2006 Report Share Posted March 7, 2006 ergh skino sam jednu(prvu pilot) epizodu i odgledo,stajaznam kul je.samo me izbagovolo ono "nesto"sto ih juri,jel sf serija ili sta?posto sf ne gotivim uopste,a mrzi me sad da skidam sve pa da se smorim:) Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted March 7, 2006 Report Share Posted March 7, 2006 Juche sam nabavio serijicu, odgledao 10 epizoda, danas se bacam na preostalih 15. Ovo je jedna od onih serija koja ti jednostavno ne da da odlepish ochi od monitora. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 7, 2006 Report Share Posted March 7, 2006 ergh skino sam jednu(prvu pilot) epizodu i odgledo,stajaznam kul je.samo me izbagovolo ono "nesto"sto ih juri,jel sf serija ili sta?posto sf ne gotivim uopste,a mrzi me sad da skidam sve pa da se smorim:) Koliko sam ja skapirao od gledanja 3 1/2 epizode i nekih ivanovih pricha, to je samo tako u pilotu, kasnije se ta "cudovista" dosta zaobidju, a teziste se prebaci na neke druge stvari. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 7, 2006 Report Share Posted March 7, 2006 hmmm... :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 7, 2006 Report Share Posted March 7, 2006 ili mozhda i nije tako, sve u svemu batler je ubica! sad ne moras da gledas uopste. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted March 8, 2006 Report Share Posted March 8, 2006 :)) bedniche, serija nije sf. ugledaj se na atomica, izdvoji 2 dana i upropasti se od gledanja :) vredi Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted March 8, 2006 Report Share Posted March 8, 2006 ili mozhda i nije tako, sve u svemu batler je ubica! sad ne moras da gledas uopste. ← ahaha laki, koji si ti kralj od choveka:) dakle, shto se tiche serije, jedna od retkih koja me je zaista zaokupirala (uz homicide i BSG).. jedino shto mi ide na nerve je shto onaj Jack plache ko pichka u svakoj epizodi.. mislim, daj momche, uozbilji se :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 pa morao je da bude neko na koga ce ribice da se lozhe Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 ahaha laki, koji si ti kralj od choveka:) ;) btw, ona plavojka sa bebom, kler ili kako se zvase, glumi u rimejku krejvenovog "Hills have eyes", moram da vidim kako je to ispalo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 Evo josh 2 epizode do kraja prvog serijala :)) Koja navlakusha od serije .. pf pf.. Toliko sam obaveza imao ovih par dana, al' sam sve iskulirao savrsheno. "Ne mogu sad, gledam seriju" i tako vec 4 dana :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 učinilo mi se da si napisao da ima dve epizode do kraja DRUGOG serijala, pa taman htedoh da te pitam odakle ti ta ideja :) do kraja drugog serijala ima osam epizoda, i od 22. marta pa nadalje bi trebalo da idu bez pauze, sve do kraja sezone. onda pet meseci pauze pa rinse repeat :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 z0mg, ko ce da cheka 5 meseci :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 10, 2006 Author Report Share Posted March 10, 2006 (edited) konacno se dogovorih oko preuzimanja serije!! peja je ispao najveci smeker, sve smo se dogovorili za 10 minuta!!! tako da cu i ja biti u mogucnosti da gledam nove epizode!!! a ko nam garantuje da ce biti i 3. sezone??? Edited March 10, 2006 by manager Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 10, 2006 Report Share Posted March 10, 2006 garantuje nam rekordna gledanost u americi, tako da nemoj ništa da se brineš :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 10, 2006 Author Report Share Posted March 10, 2006 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abohac Posted March 10, 2006 Report Share Posted March 10, 2006 Evo mene samo da bacim hejt na seriju - ni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted March 10, 2006 Report Share Posted March 10, 2006 (edited) Svetogrdje Na veshala sa njim !! Edited March 10, 2006 by Atomic Pulse Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 11, 2006 Report Share Posted March 11, 2006 Ma on je poznat po tome sto tako uleti u sred spike, populjuje nesto, i nestane. Ne obazirite se na njega :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 14, 2006 Author Report Share Posted March 14, 2006 ali to je TOTALNA nestina!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swiper Posted March 19, 2006 Report Share Posted March 19, 2006 učinilo mi se da si napisao da ima dve epizode do kraja DRUGOG serijala, pa taman htedoh da te pitam odakle ti ta ideja :) do kraja drugog serijala ima osam epizoda, i od 22. marta pa nadalje bi trebalo da idu bez pauze, sve do kraja sezone. onda pet meseci pauze pa rinse repeat :) ← Ne bih bas rekao da nece da prave pauzu Dave (episode #42) Originally aired: Wednesday April 5, 2006 on ABC S.O.S. (episode #43) Originally aired: Wednesday April 26, 2006 on ABC Vise o epizodama Losta kao i drugim serijama moyete da pogledate na OVOM sajtu ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taur Posted March 19, 2006 Report Share Posted March 19, 2006 episode #43 molim????????????? epizoda 43 pa koji je to jebeni serijal ja gledao do 14 epizode i to je krao 1. serijala....a znam da je drugi serijal u toku.....ali 43!!!!!! molim objasnjenje:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted March 19, 2006 Report Share Posted March 19, 2006 serija se tako odvija da bi im sad trebalo 10 ciklusa da sve objasne, ili ce nas jednostavno poshtedeti cele priche. nemojte da se palite ovo sranje ce doziveti sudbinu slichnu dosijeuX. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KalElen_ Posted March 19, 2006 Report Share Posted March 19, 2006 verovatno, ali x files je izgurao 6 odlichnih sezona, pre nego je zasran, sho znachi na da se na kraju ipak isplati Quote My koong-foo is the best Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 20, 2006 Report Share Posted March 20, 2006 molim????????????? epizoda 43 pa koji je to jebeni serijal ja gledao do 14 epizode i to je krao 1. serijala....a znam da je drugi serijal u toku.....ali 43!!!!!! molim objasnjenje:) ← kraj prvog serijala je 25-a epizoda. 25 + 18 u drugom = 43. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taur Posted March 20, 2006 Report Share Posted March 20, 2006 a ok onda sam se ja nesto zajebo u proracunu.....gledao sam prvi serijal i na kraju onu epizodu koja traje sat ipo, to je zadnja jeli? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts