Corey Posted February 16, 2006 Report Share Posted February 16, 2006 Kako volite da serete u poslednje vreme pa to je strašno sve jebač do jebača :) posedovao bih je :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted February 16, 2006 Report Share Posted February 16, 2006 (edited) Zato sto je Lara Croft belkinja ← za sada jeste, ali neka ghetto bitch riba tako dobro legla za tu ulogu.... mmmm ghetto bitch. Edited February 16, 2006 by iguana Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted February 16, 2006 Report Share Posted February 16, 2006 mogli su neku bolji ribu da nadju :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Silent_ Posted February 16, 2006 Report Share Posted February 16, 2006 Izbor im je extra Mada, oduvek sam prizeljkivao da vidim Rhonu Mitru kao LC Angie je ok ribica, ali stvarno nije bash neki izbor za Laru... Mislim, ona ima neki svoj shmek, a za LAru su trebali anci neku nepoznatu, koja bi svi znali kao Laru, a ne Angie... Stoga mislim da je ova extra Btw. slichice su extra - up close and personal with new LCroft Bash su je 'okitili' sa plastichnim granatama Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 16, 2006 Report Share Posted February 16, 2006 blah...prosek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted February 16, 2006 Report Share Posted February 16, 2006 Izbor je vrshio neki "boob-man"...mislim ok, riba ima masivne dojke ali usne joj izgledaju tako vestachki da mislim da je i grudima potpomognuto...mislim nije da ne lichi na virtualnu laru (pogotovo telo jelte) ali meni se ova faca josh manje svidja od angelinine (koja nije imala veze sa larom da se o'ma razumemo) ali je bar imala onih 10 sekundi fascinacije tim licem pre nego sto izvalish da joj je faca vishe chudna nego lepa... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZIVP Posted February 16, 2006 Author Report Share Posted February 16, 2006 Nisam ja rekla da je ona losa. Samo mi se ne svidja njen stomak!! ← Pa ono normalno je da se tebi ne svidja...Jedino ako nisi malo nastrana ^^ Meni je odlicna onako mekana i ljuljkasta....uff Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted February 17, 2006 Report Share Posted February 17, 2006 Ова бар има сисе као Лара из игре, док је Анђа била даска, мада што каже Мауд требала би да среди и затегне се мало за ову улогу. У сваком случају далеко од тога да би се жалио :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted February 17, 2006 Report Share Posted February 17, 2006 uuuu koji andjelina hejtovi, draaaaaaleeeee;) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted February 17, 2006 Report Share Posted February 17, 2006 zashto bi, zaboga, iko pravio treci nastavak tog nesretnog filma? Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted February 17, 2006 Report Share Posted February 17, 2006 i mali joj je gun Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted February 17, 2006 Report Share Posted February 17, 2006 Ова бар има сисе као Лара из игре, док је Анђа била даска, ← razmisli pre nego sto kazes nesto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted February 17, 2006 Report Share Posted February 17, 2006 uuuu koji andjelina hejtovi, draaaaaaleeeee;) ← не могу се убеђивати са људима заувек... Енџи је Енџи, остало су само боље или лошије сисуље. као што ова нова Лара спада у категорију бољих сисуља. транслачио бих је као камионџија студенткињу филозофије. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted February 17, 2006 Report Share Posted February 17, 2006 Koji opaki jebachi na phorumu Ajde tishina! Da vidite ovakvu ribu na ulici skupljali bi vilice sa asfalta Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted February 17, 2006 Report Share Posted February 17, 2006 Ma kakvo crno skupljanje, odmah bi okrenuli glavu da ih ne bi primetila i smozdila svojim ogromnim i snaznim... pogledom. Male sisice nemaju sta da traze sa ovakvim devojkama. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZIVP Posted February 17, 2006 Author Report Share Posted February 17, 2006 zashto bi, zaboga, iko pravio treci nastavak tog nesretnog filma? ← Pa zato da zaradi jos kesa!! Zar nije odlican razlog. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted February 17, 2006 Report Share Posted February 17, 2006 Koji opaki jebachi na phorumu Ajde tishina! Da vidite ovakvu ribu na ulici skupljali bi vilice sa asfalta ← Ma kakvo crno skupljanje, odmah bi okrenuli glavu da ih ne bi primetila i smozdila svojim ogromnim i snaznim... pogledom. Male sisice nemaju sta da traze sa ovakvim devojkama. ← Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 19, 2006 Report Share Posted February 19, 2006 Ne vidim sto se iznova i iznova topic otprilike odvija ovako: 1. Postuje se slika 2. U dobra je 3. U dobra je 4. U dobra je 5. Pa i nije nesto 6. Andja je bolja 7. Andja nije nista specijalno 8. Drasko - Andja je carica! VI/2 rula! 9. Srba - U svi ste jebachi, losha vam je kao :) Ja na ovo prosto gledam kao kada neko napravi film, pa se ljudi saberu i neki ga opljuju a neki kazhu da je ok. Niko ne kazhe da bi ovi sto su ga opljuvali umeli da naprave bolji ... sto ste i vi neki na kraj srca. Inache, meni se vise dopadala (i od andjeline) ona sto je prvobitno trebalo da glumi u filmu, sad ne mogu da se setim kako se zove, al' mozhda iskopam sliku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted February 19, 2006 Report Share Posted February 19, 2006 Riba je avion. Samo ne znam kako ce se snaci na snimanju sa onim muzarama :) Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 19, 2006 Report Share Posted February 19, 2006 Ma kakvo crno skupljanje, odmah bi okrenuli glavu da ih ne bi primetila i smozdila svojim ogromnim i snaznim... pogledom. Male sisice nemaju sta da traze sa ovakvim devojkama. bez starca nema udarca.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
L1nk Posted February 19, 2006 Report Share Posted February 19, 2006 Ima dosta dobar biceps Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted February 19, 2006 Report Share Posted February 19, 2006 masno, mlohavo.. ← sta sam ti ja sad kriv ? aj bre ostavi me na miru smarach !!! Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted February 19, 2006 Report Share Posted February 19, 2006 (edited) hahahaha vidi joj se bradza BRADZA btw i ja mislim da je malo punaska ... ono taman za da se ufati al malo smeta oku makar meni i lici mi vise kao tip ribe koju postavis u krevet a ne koja se pentra skace i tako ta sranja ... PS: ne svidja mi se osmeh .... verojatno poremeti plastiku u obrazima kad se nasmeje PPS: dal bi kresno neku ribu nema veze sa tim dal ona izgleda savrseno ili ne ima tu puno nijansi ... savrsenstvo je teshko natji tako da konstatacija da smo mi koji kazhemo da nismo odusevljeni kvazi jebachi ili shta vetj ne stoji Edited February 19, 2006 by mohican Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted February 19, 2006 Report Share Posted February 19, 2006 8. Drasko - Andja je carica! VI/2 rula! ← a kako znas da sam bio u IV/2? Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted February 19, 2006 Report Share Posted February 19, 2006 @lauacskxauyay - trazhish Rhonu Mitru ili? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts