G!!! Posted February 15, 2006 Report Share Posted February 15, 2006 al ti zato van foruma vidim dosta toga smeta, pa ovde nadjesh ko ce da ti aminuje ← ovo je bila neka prozivka hejt sta li vec... koga briga... ovo je rur Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted February 15, 2006 Report Share Posted February 15, 2006 Wow forum \ > Spamera kolko ocesh Cs forum / Spameri na klejbezablama :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted February 15, 2006 Report Share Posted February 15, 2006 realno, darijan ne smeta uopshte sa tim stavom dok je jedini! i da, i meni su smetali manijaci na wow forumu ali iskulirao sam (skoro svi su novi chlanovii ne traju dugo). Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted February 15, 2006 Report Share Posted February 15, 2006 Odgovori koji se sastoje samo od smilies-a. ← zavisi da li je taj smajli postavljen sa ukusom recimo, maud je genije kad su u pitanju postovi sa jednim smajlijem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 15, 2006 Report Share Posted February 15, 2006 Nerviraju me likovi koji bacaju hejt ali ne mogu mi nista jer su fejk taj dra! ← A ti si tru? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 15, 2006 Report Share Posted February 15, 2006 meni u principu niko ne smeta... Volem i Darijana i Laga i ovog i onog,volim cak i Bartuca...a volim cak i Ivana :)))) jedino mi eto smeta sto Ivan ume da bude pristrasan pa onda koristi svoje moci,mada svejedno vidim da se trudi da to izbaci... i da...smeta mi stvarno ponekad bezrazlozan hejt od strane Ivan_tm-a ,nadam se da ce se ispuniti ona tvoja odluka da prestanes toliko da hejtujes... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azdaja Posted February 15, 2006 Report Share Posted February 15, 2006 ima par idiota. nervira me sto nema nekih starih ljudi koji su vise postovali i gde je bila zajebancija do jaja. ovo ostalo moze da prodje Quote � by Ivan_ alen je van konkurencije. � by Ignis Dei Alen mora da bude van konkurencije, jer je Macan � by Alen nije bitna strela nego indijanac. Baseball Club Beograd96 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ice Q Posted February 15, 2006 Report Share Posted February 15, 2006 Izludjuje me budzenje postiova Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted February 15, 2006 Report Share Posted February 15, 2006 Пошто већини људи сметају топици о политици или уопште о стању у нашој држави, предлажем да се отвори нови форум "Политика и друштво", ево може Драле да буде модератор. ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted February 15, 2006 Report Share Posted February 15, 2006 Пошто већини људи сметају топици о политици или уопште о стању у нашој држави, предлажем да се отвори нови форум "Политика и друштво", ево може Драле да буде модератор. ;) ← Ne, tu ce nam trebati "demokratski" izbori za moderatora Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fukkatsu Posted February 15, 2006 Report Share Posted February 15, 2006 Ne, tu ce nam trebati "demokratski" izbori za moderatora ← Zar ne bi bilo bolje da sve kandidate skinemo do gole ko Quote - Ed will introduce Ed. Full name - Edward Wong Hau Pepelu Tivrusky the 4th. - That's a long name. - Ed made up that name for Ed, isn't it cool? - If you made it up, how can you be the 4th? Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 15, 2006 Report Share Posted February 15, 2006 jedino mi eto smeta sto Ivan ume da bude pristrasan pa onda koristi svoje moci,mada svejedno vidim da se trudi da to izbaci... Da da, trudi se, eno sad je i mjau admin a kol'ko se sećam nije bila :) i da...smeta mi stvarno ponekad bezrazlozan hejt od strane Ivan_tm-a ,nadam se da ce se ispuniti ona tvoja odluka da prestanes toliko da hejtujes... Iako ponekad preteren, taj hejt je čist' glas razuma, stoga Ivane, keep hating! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted February 16, 2006 Report Share Posted February 16, 2006 kako ste krenuli da rasparchavate raste tu nece vishe biti pristojnog topica. nek ostane sve kako je bilo. kontam da vecina ljudi koristi activ topics opciju tako da ce se ovi politichari pojavljivati kako god da okrenesh. jedino mozda ako se zabrani pristup zwerku i draletu u taj podforum;) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted February 16, 2006 Report Share Posted February 16, 2006 Пошто већини људи сметају топици о политици или уопште о стању у нашој држави, предлажем да се отвори нови форум "Политика и друштво", ево може Драле да буде модератор. ;) ← ипак, хвала, али не. био бих тврђи од Ивана сигурно... морам пазити и на ваше интересе, поштовани чланови, морам вас заштитити од самог себе. Ne, tu ce nam trebati "demokratski" izbori za moderatora ← Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted February 16, 2006 Report Share Posted February 16, 2006 (edited) i da...smeta mi stvarno ponekad bezrazlozan hejt od strane Ivan_tm-a ,nadam se da ce se ispuniti ona tvoja odluka da prestanes toliko da hejtujes... ← Ne be Edited February 16, 2006 by Ivan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted February 16, 2006 Report Share Posted February 16, 2006 pa da, i meni su jedno vreme smetali ivan, ivan_, darijan, gotenks i ekipa, a sad mi je kul. postao sam gej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 16, 2006 Report Share Posted February 16, 2006 I treba. Neko jebe, nekog jebu, al bitno je da se obrće. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted February 16, 2006 Report Share Posted February 16, 2006 meni smeta sto paja ima isti avatar vec 5 godina. sem toga mi smetaju ljudi na wow forumu koji naprave ovde user i odma naprave topic i nesto seru ili pitaju debilna pitanja :S Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted February 16, 2006 Report Share Posted February 16, 2006 meni smeta sto paja ima isti avatar vec 5 godina. ← ol' school nema šta.Joined: 21-August 04 Smetaju mi ružni metalci iz voodoove signe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted February 16, 2006 Report Share Posted February 16, 2006 ja sam na rur-u jos od 2003 ce :) ,samo sto sam napravio novi user ,sledece god, ne secam se zasto tacno :p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted February 16, 2006 Report Share Posted February 16, 2006 da nije zbog topica "wannabe h4xor" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 16, 2006 Report Share Posted February 16, 2006 Smetaju mi ru Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted February 16, 2006 Author Report Share Posted February 16, 2006 mene je poceo da zabrinjava jedan "forumash" a bio je kolko tolko normalan... ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted February 16, 2006 Report Share Posted February 16, 2006 (edited) @ Voodoo A mogu se nazvati i spodobama, ako ih ne poredimo sa propalim abortusima... Edited February 16, 2006 by Ivan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted February 16, 2006 Report Share Posted February 16, 2006 zavisi da li je taj smajli postavljen sa ukusom recimo, maud je genije kad su u pitanju postovi sa jednim smajlijem ← Poshteno.Maud kada baci neki smile ispadne mLogo dobro.Josh se secam smilea koji drzi 2 grane u rukama i mashe. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts