Jump to content

Shta vam smeta kod forumasha?

Recommended Posts

• Replies 152
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

meni u principu niko ne smeta...

Volem i Darijana i Laga i ovog i onog,volim cak i Bartuca...a volim cak i Ivana :))))

jedino mi eto smeta sto Ivan ume da bude pristrasan pa onda koristi svoje moci,mada svejedno vidim da se trudi da to izbaci...

i da...smeta mi stvarno ponekad bezrazlozan hejt od strane Ivan_tm-a ,nadam se da ce se ispuniti ona tvoja odluka da prestanes toliko da hejtujes...

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

Пошто већини људи сметају топици о политици или уопште о стању у нашој држави, предлажем да се отвори нови форум "Политика и друштво", ево може Драле да буде модератор. ;)

Ne, tu ce nam trebati "demokratski" izbori za moderatora [:D]

А в чем сила, брат?

jedino mi eto smeta sto Ivan ume da bude pristrasan pa onda koristi svoje moci,mada svejedno vidim da se trudi da to izbaci...

Da da, trudi se, eno sad je i mjau admin a kol'ko se sećam nije bila :)

i da...smeta mi stvarno ponekad bezrazlozan hejt od strane Ivan_tm-a ,nadam se da ce se ispuniti ona tvoja odluka da prestanes toliko da hejtujes...

Iako ponekad preteren, taj hejt je čist' glas razuma, stoga Ivane, keep hating! :)

kako ste krenuli da rasparchavate raste tu nece vishe biti pristojnog topica. nek ostane sve kako je bilo.

kontam da vecina ljudi koristi activ topics opciju tako da ce se ovi politichari pojavljivati kako god da okrenesh.

jedino mozda ako se zabrani pristup zwerku i draletu u taj podforum;)

No one can survive becoming a legend.

i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech.

Пошто већини људи сметају топици о политици или уопште о стању у нашој држави, предлажем да се отвори нови форум "Политика и друштво", ево може Драле да буде модератор. ;)

[:)]

ипак, хвала, али не. био бих тврђи од Ивана сигурно... морам пазити и на ваше интересе, поштовани чланови, морам вас заштитити од самог себе. [:D]

Ne, tu ce nam trebati "demokratski" izbori za moderatora [:D]

[roflmao]

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.