Debeli Posted February 20, 2006 Report Share Posted February 20, 2006 ^^genije!!!! Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted February 20, 2006 Report Share Posted February 20, 2006 moram priznati da me je ovaj topik danas veoma kreativno inspirisao. ... and they call it freedom Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted February 20, 2006 Report Share Posted February 20, 2006 :] svaka chast za sliku :] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 20, 2006 Report Share Posted February 20, 2006 bacio sam ti hejtić, a sad ću i +fav. odličan si :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Silent_ Posted February 21, 2006 Report Share Posted February 21, 2006 Mi smo jedini narod na svetu koji zna da zivi od lenjosti i ume da uziva u dosadi.← Pa, i nismo Reche mi sestra da su oni u Tunisu josh gori (ili valjda bolji) Zivotna filozofija: "Shta se nervirash, nije niko umro" I prosechno zive oko 80-90 god Izvinjavam se na ovom kratkom offtipic-u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chang Li Posted February 21, 2006 Report Share Posted February 21, 2006 Sto bi albanci kupovali Kosovo kad je vec njihovo, 90% albanaca zivi na Kosovu a mi nemamo nikakvu upravu nad njima, imaju svoje ministre skole i premijera. Jedino od cega imamo koristi na kosovu je server za kanter "kosova" Quote e svasta Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Silent_ Posted February 21, 2006 Report Share Posted February 21, 2006 Jedino od cega imamo koristi na kosovu je server za kanter "kosova"← Hmm... Svakim danom sve vishe zalim shto ljudi uopshte postoje... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted February 21, 2006 Report Share Posted February 21, 2006 ...KOSOVO....MLADICH.....KARADZICH......TRIBUNAL U HAGU......RADIKALI..... ...MMF......SAVET EVROPE.....NATO.....MILOSEVICI.....TV DUELI....GRAND PARADA... .....hocu li doziveti da ovi pojmovi ostanu IZA NAS jednoga dana... ah kako bih bio sretjan..... ma sta srecan, morao bih da smisljam novi izraz za stanje u kojem bi se tada nashao :D Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted February 21, 2006 Report Share Posted February 21, 2006 Radikali ce uvek postojati, tako da je odgovor ne :). Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted February 21, 2006 Report Share Posted February 21, 2006 Prvo osvrt na ovo od ranije. vec sam pisao da postoje samo 2 nacina da KiM bude nezavisno. da Srbija to potpise ili da SB UN proglasi nezavisnost. u prvom slucaju dobijam uveravanja SVIH drzavnika da NECE potpisati tako nesto, a u drugom slucaju imamo najavljen kineski VETO u SB (napomenuo bih onima koji misle da je to prdenje u prazno da Kina nije Rusija i da se sa takvim stvarima kao sto je veto u SB ni jedna zemlj ne frlja olako). Da bi Kosovo dobilo nezavistnost, to mora makar da potvrdi SB UN. Da li ce nasi potpisati ili nece je druga stvar, nije bas prvi put u istoriji da nasi politicari pricaju jedno, a potpisu drugo pod pritiskom, setimo se recimo Dejtona ili Kumanova, kada smo pobedili. Poenta cele price je ne dospeti u situaciju takvog pritiska. A to da ce Kina staviti veto okaci macku o rep, niko nije stavio veto u SB UN vec decenijama, pa ni ta Kina kada su nas zgovnali bez odluke SB 1999. pa je posle taj isti Savet proglasio mir. u svom osvrtu ne propusti, molim te, da mi kazes sledece: 1. da li si za ocuvanje drzavnog integriteta na KiM? 2. ako nisi - mirna Backa. ako jesi da li mislis da je to moguce? 3. ako ne - opet lepo. ako mislis da je moguce - kako? 1. Da, ali mislim da takav cilj ne opravdava sva sredstva. Na sta mislim: ako ce Kosovo posle resenja statusa da se zove delom Srbije, ali da srbi i drugi nealbanci budu ziveli gore ili isto kao i danas, onda kao vrhovni cilj ne postavljam drzavni integritet na KiM, vec postovanje ljdskih prava. Drzavni integritet mi je u tom kontekstu samo jedno od sredstava za ostvarivanje tog cilja. 2. Mislim da je moguce, ali ne u okvirima u kojima mislim da ti smatras drzavni integritet. Ako me pitas da li je moguce da se u pregovorima dodje do resenja da za par godina se drzava Srbija vrati na teritoriju KiM sa svojim bezbednosnim snagama, sa svojim sudstvom, upravom, zdravstvom, obrazovanjem, onda ti moram reci da mislim to nije moguce. Mislim da je najbolje sto mi mozemo u ovom momentu isposlovati je da Srbija ima neki uticaj na vlast na KiM, da se isto formalno zove teritorijom Srbije, da se obezbede prava srba, ali da ne mozemo imati sustinsku vlast tamo. Generalno gledano mislim da mi ne mozemo imati suverenitet nad Kosovom u onoj meri u kojoj se drzave clanice EU odricu svog suvereniteta zarad opsteg dobra. Dakle ne verujem da mozemo imati uticaj na spoljnu politiku, na bezbednost, na ekonomiju, generalno na sva kljucna pitanja. Ali verujem da ako bismo uspeli da obezbedimo uticaj na prava srba i drugih nealbanaca, kao i veci uticaj u formalnim pitanjima kada su u pitanju teritorije na kojima zive isti, da bi to bio veliki pomak napred u odnosu na sadasnje stanje i da tome trebamo da tezimo. Time sam ti prakticno odgovorio i na pod 3. Ovo je toliko mocna stvar da su se uplasili i naravno da imaju svasta protiv, ali ih koci to sto se njihovi ljudi ovde brzo asimiluju. Jer takva moc, naizgled, obicnim laicima, deluje kao autodestrukcija, medjutim, to je u sustini pocetak besklasnog drustva! ← Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted February 21, 2006 Report Share Posted February 21, 2006 Jer takva moc, naizgled, obicnim laicima, deluje kao autodestrukcija, medjutim, to je u sustini pocetak besklasnog drustva! Amen :) Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted February 21, 2006 Report Share Posted February 21, 2006 One down,one to go. E sad da vidimo koliko je vas pogodilo sta ce sledece da se desava. :) Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 21, 2006 Report Share Posted February 21, 2006 ...KOSOVO....MLADICH.....KARADZICH......TRIBUNAL U HAGU......RADIKALI..... ...MMF......SAVET EVROPE.....NATO.....MILOSEVICI.....TV DUELI....GRAND PARADA... Grand Parada je u međuvremenu evoluirala i sad se zove Grand Show. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted February 22, 2006 Report Share Posted February 22, 2006 "Do not try to save Kosovo--that's impossible. Instead, only try to realize the truth." "What truth?" "That there is no Kosovo." Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted February 22, 2006 Report Share Posted February 22, 2006 1. Da, ali mislim da takav cilj ne opravdava sva sredstva. Na sta mislim: ako ce Kosovo posle resenja statusa da se zove delom Srbije, ali da srbi i drugi nealbanci budu ziveli gore ili isto kao i danas, onda kao vrhovni cilj ne postavljam drzavni integritet na KiM, vec postovanje ljdskih prava. Drzavni integritet mi je u tom kontekstu samo jedno od sredstava za ostvarivanje tog cilja. ← kako mozes da zamislis Srbe na nezavisnom KiM? zastitice ih ko? svet? siptari, mozda, hmmmm? ljudska prava. pih... kako ne shvatas da su te stvari usko povezane. 2. ... Dakle ne verujem da mozemo imati uticaj na spoljnu politiku, na bezbednost, na ekonomiju, generalno na sva kljucna pitanja. Ali verujem da ako bismo uspeli da obezbedimo uticaj na prava srba i drugih nealbanaca, kao i veci uticaj u formalnim pitanjima kada su u pitanju teritorije na kojima zive isti, da bi to bio veliki pomak napred u odnosu na sadasnje stanje i da tome trebamo da tezimo. Time sam ti prakticno odgovorio i na pod 3. ← ovo je u kontradikciji sa sacuvanjem KiM. po tebi treba da se zalazemo za ono sto nam je vec obezbedjeno rezolucijom 1244, ali se ne postuje, i da za to damo siptarima jos jednu drzavu u Evropi. mislim... nasaftace nam se kare svi neprijatelji ove godine... Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted February 22, 2006 Report Share Posted February 22, 2006 (edited) [jupi] ajmo polako da se pripremamo za ishod "pregovora"... » Click to show Spoiler - click again to hide... « Edited February 22, 2006 by Shekk Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted February 22, 2006 Report Share Posted February 22, 2006 mislim da je ovo efikasnije .. na duze staze .. trebace nam =) » Click to show Spoiler - click again to hide... « Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted February 23, 2006 Report Share Posted February 23, 2006 kako mozes da zamislis Srbe na nezavisnom KiM? zastitice ih ko? svet? siptari, mozda, hmmmm? ljudska prava. pih... kako ne shvatas da su te stvari usko povezane. Moze da bude, ali ne mora da znaci. Ono sto je sigurno jeste da KiM nikako nece postati nezavisno sada i odmah, te bi moj predlog bio da se ustupcima po pitanju statusa obezbedi bolji polozaj nealbanaca. I zasto ne bih mogao da zamislim srbe na nezavisnom KiM? Kakava je sustinska razlika izmedju onoga sto imamo danas i nezavisnog KiM u pogledu uticaja Srbije na situaciju dole? ovo je u kontradikciji sa sacuvanjem KiM. po tebi treba da se zalazemo za ono sto nam je vec obezbedjeno rezolucijom 1244, ali se ne postuje, i da za to damo siptarima jos jednu drzavu u Evropi. mislim... ← Bas zato sto je obezbedjeno, a ne postuje se, moramo za to da se borimo, svim raspolozivim sredstvima. Dzaba nam mrtvo slovo na papiru koje glasi Rezolucija 1244, kad ga niko ne jebe ni tri posto. Nama treba nesto sto ce se postovati, pa makar to bilo i manje od toga sto prica Rezolucija, ali znacajno vise od onoga sto imamo danas. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted February 23, 2006 Report Share Posted February 23, 2006 па ако се не поштује док је протекторат УН-а, како ће се поштовати кад шипци добију награду за своје понашање. ако УНМИК сад подржава терористичке организације, зашто не би подржавао терористичку државу. само оштро и без одступања. то нам је једина шанса. треба да тражимо да се спроведе оно што је већ дато, да нам се да још више, а да ми дамо што мање. то су преговори. давање нечега конкретног за маглу је слаб аргумент. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted February 23, 2006 Report Share Posted February 23, 2006 koliko vas je bilo u petjkoj patrijarsiji? Quote i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted February 23, 2006 Author Report Share Posted February 23, 2006 (edited) ja sam bio... za pravoslavni Bozic... pre nekoliko godina bilo je to lepo vreme... hiljade Srba sa celog Kosova hodaju u kolonama, shiptara nigde... Edited February 23, 2006 by Formica Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted February 23, 2006 Report Share Posted February 23, 2006 koliko vas je bilo u petjkoj patrijarsiji? ← ja nisam . next please .. Quote step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted February 23, 2006 Report Share Posted February 23, 2006 ja nisam . next please .. ← taj rad shta treba da pokazhe tvoje pitanje byp_? Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted February 23, 2006 Report Share Posted February 23, 2006 shta treba da pokazhe tvoje pitanje byp_? ne treba nista da pokaze. zao mi je ljudi koji nisu videli petjku patrijarsiju a videli su plavu dzamiju. i to ne kao neki nacinalista ili religijski opredeljeni fanatik. vec iz perspektive u kojoj vidim to kao sramotno. nametnuto. tuzno. necu da kazem da bi nesto promenilo u ljudskim glavama da su videli petjku patrijarsiju, hocu samo da kazem da svaki narod treba da ima svoj identitet. a mi srljamo polako u stranu u kojoj rapidno gubimo isti. jer je nametnut iskrivljeni termin nacionalizma. ne mogu se sloziti sa tim da se treba "odreci" kosova, zarad nekog naizgled viseg cilja. jer. to nije pravedno u crtama mog sopstvenog principa. pola familije mi je ubijeno dole i silovano. dosta leta sam proveo dole. ljudi su dole imali svoje kuce. imali su svoje zivote dole. nama beogradjanima je lako da pricamo o takvim stvarima jer nikada u zivotu nismo patili. isto tako sam ubedjen da dosta ljudi koji nikada nije bilo na kosovu, a prica kako treba da se oprostimo od kosova, nema prava to da govori, na koji god politicki argument da se pozovu. da li je Sloba kriv, da li je Tito kriv, da li je Kostunica, Tadic ili Djindjic kriv, to je potpuno irelevantno, jer Kosovo nam nece vratiti saznanje ko je kriv, vec reagovanje u skladu sa tim da je to nasa zemlja, pa makar bila i pustinja. koliko god nacionalistcki zvucalo, to je jedan od najbitnijih delova nase zemlje. jedini deo koji drzi bar u vazduhu nas identitet kao jedan narod. a petjka patrijarsija u mom pitanju predstavlja samo neki simbol kosova. tu ima milion simbola. turcin nikad ne bi otisao da vidi decane, pre nego sto je video plavu dzamiju. pricam o toj sramoti koju treba da prihvatite kao vasu, jer ste vi deo ovog naroda. koju svi mi treba da prihvatimo, sta god da se desi sutra sa kosovom. znate? bez politicke opredeljenosti. ona je tu tako nebitna. jer. dok je neko pisao krv dole za tu zemlju, politicke stranke i budzovani na njihovom celu nisu postojali. postojalo je nesto drugo. eto. tuzno mi je sto se ljudi "bore" za politicki ideal odredjene stranke (koji ona nametne) pre nego sto ce da osete neku "vezanost" za sopstveni deo zemlje. ali, i kako bi, kada nikada nije krocio dole. to je tuzno. ;<. jednog dana cete placati pare da vidite pristinu, decane, petj. ako vas bude interesovalo, naravno. a, ako vas ne bude interesovalo, onda je to samo dokaz kako je sve ovo zasluzeno, ne zbog Slobe, Tita, Tadica, Kostunice, Djindjica, Nikolica itd (koje jelte, svi mi zajedno krivimo), vec zbog nas samih. i s te strane - ko nas jebe. moj kum je rodjen u pristini, proteran je odande tako sto su mu ubili oca na oci. ali znate. to ga ne sprecava dan danas da ode u istu tu pristinu jednom u 6 meseci. mislite o tome. eto. Quote i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted February 23, 2006 Report Share Posted February 23, 2006 to sto se tice nacionalistickih stvari naravno da vecina nas ( prvenstveno ja ) ima lose misjenje o samom nacionalizmu ... inace , upoznala sam nekoliko ljudi sa Kosova i ..smucili su mi se !!! tako su zajedljivi i prosti da to nema nigde... samo pare jure .. a sto se tice patrijarsije .. isto ce biti kao i sa Hilandarom koji je u Grckoj i Skadrom ... itd... tako da , Kosovo mi nije sveti deo ove zemlje .. imamo mi jos puno lepih manastira a vera je u samom coveku makar on ne posetio nijednu svetinju . treba poraditi na nekim drugim pitanjima a ne samo oko Kosova .. zasto , npr . u ovoj nasoj zemlji nijedan drugi grad sem Beograda i mozda Novog Sada nije ekonomski "jak" tj. nema dovoljno posla i svi dolaze u Beograd ? Quote step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts