coll Posted February 7, 2006 Report Share Posted February 7, 2006 http://home.exetel.com.au/surreality/wow/poly1.jpg http://home.exetel.com.au/surreality/wow/poly2.jpg Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 7, 2006 Report Share Posted February 7, 2006 kralj posle ovoga ne bih mogao da ga mrzim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted February 7, 2006 Report Share Posted February 7, 2006 LOOOL Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted February 7, 2006 Report Share Posted February 7, 2006 hahah, dobar je lik, slicno sam se i ja zajebavao sa gm-ovima kad sam pecao po av-u jedno vreme . Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
modjo Posted February 7, 2006 Report Share Posted February 7, 2006 Ne razumem... Leechovanje je dozvoljeno? Zasto ga jednostavno nisu banovali posle toliko prijava? Quote "You may go if you wish. But remember this: walk away now and you walk away from your crafts, your skills, your vocations; leaving the next generation with nothing but recycled, digitally-sampled techno-grooves, quasi-synth rhythms, pseudo-songs of violence-laden gangsta-rap, acid pop, and simpering, saccharine, soulless slush." Link to comment Share on other sites More sharing options...
shpanac Posted February 7, 2006 Report Share Posted February 7, 2006 lik je legenda!!!svaka mu se dala!!! Quote ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted February 7, 2006 Author Report Share Posted February 7, 2006 Ne razumem... Leechovanje je dozvoljeno? Zasto ga jednostavno nisu banovali posle toliko prijava? ← banovali bi ga da nije bio prisutan kada mu se gm obratio. On jednostavno joinuje av i stoji iza kuce i ne radi nista (osim sto se pomeri da ga afk ne bi izbacio ...) - ali nije afk sto znaci da mu ne mogu nista, jel niko ne moze da te natera da ides da se peglas ako neces :) skraceno, zajebava se sa gm i likovima koji jedva cekaju da nekog prijave ;p Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TUP | Geek Posted February 7, 2006 Report Share Posted February 7, 2006 Bas je zanimljivo videti da u chatu GMovi moraju da ti lizu jaja ma sta god im reko. Izvinjavam se za polu-offtopic, ali evo da postavim jedno zanimljivo pitanje kada su vec GMovi i pravila u pitanju: Ja sam enchanter i kod mene na chromaggusu su large brilliant shardovi bili nekih konstantnih 10-13g duze vremena. Od jednom su se na AH i na trade kanalu pojavile tone shardova, aukcija je prepuna, nekoliko likova samo spamuju trade tipa WTS 100 x Large Brilliant... cena se spustila na 3-4g po komadu, meni propale pare jer sam ih kupovao i po 7 i po 6 i sad imam preko 40 komada. Vec vidim da ljudi prijavljuju likove koji to prodaju, a mene interesuje sta GMovi mogu da urade povodom toga? Da li mogu da ih ukebaju ili su nemocni jer su shardovi sigurno legalno nagrindani (5 kineza 3x24h dnevno ili kako vec)? Pokvarise mi profesiju (disenchant) ali ce bar biti veceg obrta +15 na agi i str i +20 na spirit :D Quote But I doubt there's a journey planned for me - As I own every moment of my life And the blessed they shall call it blasphemy - But I know what I think is right Still the sun and the stars will shine for me - For the pure I will fight For no king I will die - For my thoughts I will live Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted February 8, 2006 Report Share Posted February 8, 2006 rofl :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 8, 2006 Report Share Posted February 8, 2006 ..sta GMovi mogu da urade povodom toga? Da li mogu da ih ukebaju ili su nemocni jer su shardovi sigurno legalno nagrindani (5 kineza 3x24h dnevno ili kako vec)? Pokvarise mi profesiju (disenchant) ali ce bar biti veceg obrta +15 na agi i str i +20 na spirit :D mogu da ti lizhu jaja, i to je otprilike to. nije nike mutav shto je pomerio fabrike u aziju - elementarna ekonomija Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted February 8, 2006 Report Share Posted February 8, 2006 netreba zajebavati gm-ove, sa svoje dobro, neka zajebancija ok, ali ako ukapira da ga bash bash zajebavash, ono , bice ti zanimljivo Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
modjo Posted February 8, 2006 Report Share Posted February 8, 2006 banovali bi ga da nije bio prisutan kada mu se gm obratio. On jednostavno joinuje av i stoji iza kuce i ne radi nista (osim sto se pomeri da ga afk ne bi izbacio ...) - ali nije afk sto znaci da mu ne mogu nista, jel niko ne moze da te natera da ides da se peglas ako neces :) skraceno, zajebava se sa gm i likovima koji jedva cekaju da nekog prijave ;p ← A pa super... Znaci u ovom slucaju svi zivi znaju sta ti radis, i igraci i GM-ovi, a i ti ih sam zajebavash, ali niko nista ne moze da uradi? Ali zato ako se nekome digne kurac da te prijavi za prozivanje na rasnoj/nacionalnoj osnovi (cak i ako mu ti nisi rech rekao) dobijash 3-day ban, a GM te uopste ni ne kontaktira. Ima li tu logike? Quote "You may go if you wish. But remember this: walk away now and you walk away from your crafts, your skills, your vocations; leaving the next generation with nothing but recycled, digitally-sampled techno-grooves, quasi-synth rhythms, pseudo-songs of violence-laden gangsta-rap, acid pop, and simpering, saccharine, soulless slush." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 8, 2006 Report Share Posted February 8, 2006 yep :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted February 8, 2006 Report Share Posted February 8, 2006 ja sma imao slicnu akciju sa arkanit barovima... i kristalima... al da ih kupujem dok su 15-17 kristali i 20-22,23 barovi... i to da radim nekih dve nedelej kad trzishte ostane bez toga, cime se smanjuje supply a raste demand... cime... kad raste demand raste i cena... shto znaci... vishe nece biti 20-22,23 vec oko 30... dok se ljudi ne naviknu... i ond au jednom trenutku... na trzishte izlece xxx arkatin barova od po nekih 23-24... (nije da bi radio zbog kesha vec zbog tripa, ono odem na ah... i ljudi vide moj nick i kao.. omg shta ce ovaj mocni trgovac sledece da uchini... zasuo nas je jeftinim arkanitom... sve deve njemu i tako to... ) elem... ko ima nekioh 2-3k na zajam? khaaaa gledam u tvom pravcu ... ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TUP | Geek Posted February 8, 2006 Report Share Posted February 8, 2006 Ma kakvo bre kupovanje pa posle prodavanje, ja sam pricao o stotinama shardova koje kinezi nagrindaju i prodaju za badava... ako i prestanu pocece opet cim cena malo skoci Quote But I doubt there's a journey planned for me - As I own every moment of my life And the blessed they shall call it blasphemy - But I know what I think is right Still the sun and the stars will shine for me - For the pure I will fight For no king I will die - For my thoughts I will live Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted February 8, 2006 Report Share Posted February 8, 2006 objasni ti migsi mozgu da dok on pokusava da "kontrolishe" trziste 100 likova farmuje to isto sto on kupuje i trlja ruke sto on troshi lovu... ono sto bi trebalo da se desi da takav plan proradi je da u trenutku kad on krene da stokpajluje taj arkanit 500 alijnasasha krene da kampuje sve zone sa veinovima 3 nedelje da niko ne moze da ih rudari od ove strane...big biznis trazhi big army =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted February 8, 2006 Report Share Posted February 8, 2006 kole .. polako misli na migsino zdravlje .. tako kompleksan plan si morao u razmaku od 3 nedelje da mu izlazesh korak po korak ovako ce doziveti overload :) Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perun Posted February 8, 2006 Report Share Posted February 8, 2006 Stara poslovica kaze: 'Nikada, ali NIKADA, ne podcenjuj trola'... Mislite o tome... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ankanar Posted February 8, 2006 Report Share Posted February 8, 2006 svka čast nije meni problem da zajebavam moderatore, profesore.... ali GM-a... meni je ban isto Quote http://www.klanrur.co.yu/forum/index.php?showtopic=26606 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted February 8, 2006 Report Share Posted February 8, 2006 Mafija u WoWu, padrone Migsa na celu, sve je moguce, familija vlada. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted February 8, 2006 Report Share Posted February 8, 2006 Ma kakvo bre kupovanje pa posle prodavanje, ja sam pricao o stotinama shardova koje kinezi nagrindaju i prodaju za badava... ako i prestanu pocece opet cim cena malo skoci ← ma znam ja shta si ti pricao... nego pricam svoju neku ideju... za koju mi je jedino potreban kesh objasni ti migsi mozgu da dok on pokusava da "kontrolishe" trziste 100 likova farmuje to isto sto on kupuje i trlja ruke sto on troshi lovu... ono sto bi trebalo da se desi da takav plan proradi je da u trenutku kad on krene da stokpajluje taj arkanit 500 alijnasasha krene da kampuje sve zone sa veinovima 3 nedelje da niko ne moze da ih rudari od ove strane...big biznis trazhi big army =o) ← khmm... moracu da placam te placenike... lele al dobro vredece na kraju, kad budem dao hordi ono shto horda najvishe zeli... arkanit, kao voda arkanit je svuda... onda postajem... onaj glavni baja umesto onog glavnog baje... i postajem elite boss kole .. polako misli na migsino zdravlje .. tako kompleksan plan si morao u razmaku od 3 nedelje da mu izlazesh korak po korak ovako ce doziveti overload :) ← khmmm Mafija u WoWu, padrone Migsa na celu, sve je moguce, familija vlada. ← ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted February 9, 2006 Report Share Posted February 9, 2006 Trolovi su samo besni jer nikad nece biti cool kao goblini "Say what you want abbout us goblins but let me tell you this: WE HAVE EXPLOSIVES!" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted February 9, 2006 Report Share Posted February 9, 2006 ja volim gobline, bash zbog toga:))) cak sam svojevrmeno bio sa svojim troll rogueom... goblin inzhenjer goblins en trollz will rul zis vrld:) ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted February 9, 2006 Report Share Posted February 9, 2006 1 gnome to rule them all ... gnome pala doing ds + hs = end of all life as we know it ^_^ Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts