NemaN!-!-! Posted February 7, 2006 Report Share Posted February 7, 2006 Kako bre nema Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted February 8, 2006 Author Report Share Posted February 8, 2006 Zajebavash se, jel tako? ← decko je grindovao za ov godinu...zasto bi se zezao oko ostalog? hah, opushteno pricha o nemanu, mogao si slobodno da kazhesh nick, iz aviona se kapira po tvom opisu ;) ← mogao sam...ali nije fazon da direktno prozivam... brate neam 4 keca sve sam ispopravljo` ... ne mogu da idem u skolu zato sto sam slucajno pao i progutao ziv krompir koj se misteriozno nashao na zemlji tako da sada iam temperaturu ... a i da se razumemo wow igram zato sto neam sta pametnije da radim tako da ... btw cale mi je jucer bijo u skoli i hvalila me razredna ... ← ...daj boze da je tako... Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ankanar Posted February 8, 2006 Report Share Posted February 8, 2006 decko je grindovao za ov godinu...zasto bi se zezao oko ostalog? ← ispravka: qvestovao sam Quote http://www.klanrur.co.yu/forum/index.php?showtopic=26606 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perun Posted February 8, 2006 Report Share Posted February 8, 2006 Ja WoW igram od izlaska EU bete i stvarno sam se u pocetku navukao kao loodak, ali malo po malo zavisnost je popustala, doduse trajalo je poprilicno dugo. Tri lika sam lvlovao do 60og, i to radeci sve questove koje sam nalazio, tako da sam prosao kroz celu pricu, koja je do jaja. Sada kada pikam samo UD priesta, u odlicnom guildu, na OK serveru i sa extra ljudima, dovoljno mi je da igram 4-5 sati cetiri dana nedeljno, da bi ostao u toku sa svim desavanjima...za vikend preko dana malo PvPa i to je to. Ako se guild lepo organizuje, kao moj, sve moze da se postigne bez nekog cimanja. Petak, subota naravno slobodni, pre podne sport, malo posao, socijalni zivot i WoW bez problema. Kada se smoris postujes lepo '10 days off, cya, gl, hf' i to je to. Samo da prodje ona pocetna nalozenost i bice sve u redu deco... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azdaja Posted February 8, 2006 Report Share Posted February 8, 2006 perun je rekao sve. imao sam i ja problem kao i svi. hello migsa :) mislim lozane smo svi nema sta reci, ali ok. meni ovo ovako odgovara zbog zime. meni je full ugodjaj sneg napolju minus ja skakucem u wow-u gankujem i peglam pvp. sad bi mogo da prestanem al necu dok ne obavim svoje zelje :) inace ako je neko bio hc to su mudo , perun , arutha i co. isuse. mada i kole i boki mogu da im pridju dok je mohi eh mohi je mohi Quote � by Ivan_ alen je van konkurencije. � by Ignis Dei Alen mora da bude van konkurencije, jer je Macan � by Alen nije bitna strela nego indijanac. Baseball Club Beograd96 Link to comment Share on other sites More sharing options...
shpanac Posted February 8, 2006 Report Share Posted February 8, 2006 meni je do jaja jer nikako da mi stigne wow(narucio sam pre 2 nedelje)pa igram u igraonici maxi,um 7-20 sati nedeljno tako skoro da nisam ni navucen(ma koga ja to zavaravam???)ali je ovako ok i da hocu da igram vise ne mogu!!! Quote ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manda <die bitch> Posted February 8, 2006 Report Share Posted February 8, 2006 imam svoj akaunt 5 meseci i 45 lvl sam... toliko o igranju :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted February 9, 2006 Report Share Posted February 9, 2006 (edited) bolje je drogirati se necim konkretnijim :) ako vec imash slobodnog vremena i kesha nego raspasti se od wow-a:) ja sad' igram samo pvp,i extra mi je,udjem kad' hocu,igram koliko hocu,dok cekam queue mogu da radim shta hocu,cak i ako propustim neki bg nema veze... nemam obavezu da uvek u odredjeno vreme budem za kompom i samim tim da odlazem neke stvari zbog wow-a... Edited February 9, 2006 by psy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted February 9, 2006 Report Share Posted February 9, 2006 ja sad' igram samo pvp,i extra mi je,udjem kad' hocu,igram koliko hocu,dok cekam queue mogu da radim shta hocu,cak i ako propustim neki bg nema veze... ← hahahah, i ja isto udjem kad hocu, ne cekam nishta sve tako kad hocu i tako... Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted February 9, 2006 Report Share Posted February 9, 2006 ne razumem,ako se vec shalish neka bude duhovito ;) ako si ozbiljan nisi u pravu ofc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted February 9, 2006 Report Share Posted February 9, 2006 it's not funni ? , damn Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted February 9, 2006 Report Share Posted February 9, 2006 (edited) :"( Edited February 9, 2006 by psy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kobass Posted February 9, 2006 Report Share Posted February 9, 2006 Ja igram WOW od 8 januara, pa me jos nije smorio... To bre ne moze da smori! Jedino sto mi je posle par meseci postao sastavni deo zivota, pa igram mozda sat 2 dnevno, i to obicno uvece... Stvarno ne shvatam ljude koji menjaju RL sa wowom... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted February 9, 2006 Author Report Share Posted February 9, 2006 e da ti kazem ja imam lika a ortakovom acc... troll warr 10... i kad samo pomislim na sve to budzenje talenata,profesija,questove,cimanje oko opreme...smorim se... a opet gotivna je igra zbog likova...chat,zezanje,ubijanje alijanse (ma da ja to jos nisam radio) i to... tako da sam negde u sredini...igram 2-3 sata nedeljno... nabudzim lvl,resim quest,odradim neki duel... Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted February 9, 2006 Report Share Posted February 9, 2006 imam svoj akaunt 5 meseci i 45 lvl sam... toliko o igranju :) ← 9 meseci i 57lvl. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted February 9, 2006 Report Share Posted February 9, 2006 ZOMG, 20 dana 60 lvl ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dende Posted February 9, 2006 Report Share Posted February 9, 2006 omfg bolesno brate Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted February 10, 2006 Report Share Posted February 10, 2006 jagnje bozje navarno na wow ? ma daj... :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted February 10, 2006 Report Share Posted February 10, 2006 9 meseci i 57lvl. ← i to je kao pohvalno ili shta?shto placash bzvze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted February 10, 2006 Report Share Posted February 10, 2006 Nije za pohvalu ali ok. Moje pare, moj problem. Igram WOW da mi bude ok i nigde ne zurim. Imam 22 dana /played i boli me uvo. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
TUP | Geek Posted February 10, 2006 Report Share Posted February 10, 2006 Nije za pohvalu ali ok. Moje pare, moj problem. Igram WOW da mi bude ok i nigde ne zurim. Imam 22 dana /played i boli me uvo. ← LOL ja sa 22 dana played stigoh do ragnarosa Quote But I doubt there's a journey planned for me - As I own every moment of my life And the blessed they shall call it blasphemy - But I know what I think is right Still the sun and the stars will shine for me - For the pure I will fight For no king I will die - For my thoughts I will live Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted February 10, 2006 Author Report Share Posted February 10, 2006 ^^^» Click to show Spoiler - click again to hide... « Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted February 11, 2006 Report Share Posted February 11, 2006 LOL ja sa 22 dana played stigoh do ragnarosa ← ja obrnuo igricu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted February 11, 2006 Report Share Posted February 11, 2006 Necu nikad zaboraviti 36 sati budnih grindajuci jebana sranja za Hide of the Wild :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted February 11, 2006 Report Share Posted February 11, 2006 LOL ja sa 22 dana played stigoh do ragnarosa ← WOW. Ti si moj idol!!11oneoneleven Necu nikad zaboraviti 36 sati budnih grindajuci jebana sranja za Hide of the Wild :D ← Ja to sad radim. Glupi Living Essence. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts