MaudDib Posted February 9, 2006 Report Share Posted February 9, 2006 ^^ pri cemu je dvopek po komparaciji losiji od hleba? :) ← mozda zato shto nije svez ? Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted February 9, 2006 Report Share Posted February 9, 2006 znachi prosto ti se divim koliko mozesh da kenjash na ove teme .. stvarno si odlepio .. shto si koj qrac upisao fax Pa mora covek da ima neku zabavu :) chekaj prichash o slobodi izrazavanja, a ja ovde ne smem da kazem da je sranje i da ja objektivno iz ove pozicije ne mogu nishta da uradim .. chak ni za 5g pa ma kako vrtoglav splet dogadjaja da se dogodi .. mislim evo ti sam znash da xy stvari nisu kako treba, u politici si jako dugo u poredjenju sa nekima ovde i jel ti mozesh da uradish neshto krucijalno ? mozesh djoku .. ← Nisam ja sporio slobodu izrazavanja u tom smislu, nego opstu apatiju koji svi izrazavaju ovde. To je kao sto ja ocu da se smuvam sa Adrianom Limom i naravno ne mogu, i onda sednem i kenjam "sve zene su kurve". Ja se verovatno nikada u zivotu necu smuvati sa Adrianom Limom, ali su dobre sanse da nadjem neku finu devojku, a u ekstremnom slucaju ostaje mi krastavac :) To sto si pomenuo, da sam dugo u toj prici, veruj mi tek kad udjes u pricu skapiras koliko stvari ne valja, i koliko ima bolida na sve strane. Pri tom ne mislim na ove sto kradu i sl, sto je ovde kao neka tema, nego ove sto su i posteni ali toliko nesposobni da ne mogu kafu da skuvaju, a ne drzavu da vode. Ali to nije razlog da sednes u cosak i places nad sudbinom, nego da pokusas da promenis nesto. Druga alternativa je da nadjes nesto cime ces da se zabavljas i da te boli q za politiku. Najgora je ova varijanta, svi kenjaju kako je lose i kukaju, a niko nece nista da uradi. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted February 9, 2006 Report Share Posted February 9, 2006 pa po tvojoj logici onda bi trebali svi da cutimo ovde i nikakvo politichko mishljenje da izrazavamo .. chak i ako me boli qrac realno zbog gore navedene nemogucnosti da se bilo shta promeni bar mogu da serem da me mine zelja :) Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted February 9, 2006 Report Share Posted February 9, 2006 mozda zato shto nije svez ? ← A shta ako neko vishe voli tako ? njemu je u tom sluchaju bolji dvopek , shto znachi ako mu dash hleba bice mu jednako loshe kao i nekom drugom koji voli isti a dao si mu dvopek ? i onda se postavlja pitanje , ko ovde jebe? a pod pitanje , ko prima ? Quote Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted February 9, 2006 Report Share Posted February 9, 2006 A shta ako neko vishe voli tako ? njemu je u tom sluchaju bolji dvopek , shto znachi ako mu dash hleba bice mu jednako loshe kao i nekom drugom koji voli isti a dao si mu dvopek ? i onda se postavlja pitanje , ko ovde jebe? a pod pitanje , ko prima ? ← od hleba mozesh da napravish dvopek, od dvopeka mozesh da napravish prezle .. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 9, 2006 Report Share Posted February 9, 2006 U prezle mo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted February 9, 2006 Report Share Posted February 9, 2006 Nego deder reknite vi meni , da li je bolje sredom ili chetvrtkom to raditi ? Quote Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klinac Balavac Posted February 9, 2006 Author Report Share Posted February 9, 2006 I jos nesto, zaista mi nije jasna prica "ova zemlja je sranje, ovde svi kradu, niko ne valja, svi su isti, nije me briga" i sl. Ako te nije briga onda nemoj da kenjas, a ako te jeste briga onda uradi nesto ili da promenis to sto mislis da je nepravedno ili uradi nesto da te ne dotice to sto je nepravedno. ← Ovo je prvi pasus koji si napisao na nekoj političkoj temi sa kojim mogu da se složim od reči do reči. Što se tiče Đinđića, naravno da sam ga cenio, pre svega njegovu viziju Srbije i njegovu sposobnost i energiju, ali mi se često nisu sviđali neki konkretni njegovi potezi (i tu ne spada ništa vezano za Hag), drugim rečima, nisam baš bio oduševljen njegovim načinom da se stigne do njegove Srbije. Quote This post has been edited by Klinac Balavac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 9, 2006 Report Share Posted February 9, 2006 mozda zato shto nije svez ? aaaa ti si na TU loptu igrao ... zar ti nije bilo lakshe da kazhes "evo vam bajat hleb" ? :) jerbo za dvopek mora covek da se potrudi da ga na pravi, ne zove se za dzabe DVO PEK, kao duplo pechen i to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted February 9, 2006 Report Share Posted February 9, 2006 Eto, a posle meni prebacujete kako koristim svaku slobodnu priliku i temu da opljujem po sistemu, vlasti, pojedincima, drustvenim pojavama i sl... Kad bi SVI tako pljuvali od ujutru do uveche, neko bi i mrdnuo dupetom da nesto napravi od ove zemlje.....ili bi se svi udavili u pljuci :D Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted February 9, 2006 Report Share Posted February 9, 2006 aaaa ti si na TU loptu igrao ... zar ti nije bilo lakshe da kazhes "evo vam bajat hleb" ? :) jerbo za dvopek mora covek da se potrudi da ga na pravi, ne zove se za dzabe DVO PEK, kao duplo pechen i to. ← hahaha kako ti umesh da seresh jebote =) mali sracko :D shta bre duplo pechen ? to je zato shto je pechen i sa jedne i sa druge strane :D Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted February 10, 2006 Report Share Posted February 10, 2006 Nego deder reknite vi meni , da li je bolje sredom ili chetvrtkom to raditi ? ← definitivno sredom Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nykolla Posted February 10, 2006 Report Share Posted February 10, 2006 Kao Anti-Radikal sigurno je jedno mogu da kazem da nenad bogdanovic kao i radikali nece da dobije moj glas sto ce reci NECU da glasam za DS dok god oni drze ljude koji javno priznaju da su lagali mislio sam da samo radikali to rade ali sada kontam da ... mislim da cu da glasam za cedu na seldecim izborima! p.s. nenad je dobio moj glas na proslim izborima... :( nazalost. Quote Nije vazna brzina vazan je skill. http://www.klanrur.co.yu/forum/index.php?showtopic=26606 Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 10, 2006 Report Share Posted February 10, 2006 Za Čedu neću da glasam zato Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klinac Balavac Posted February 11, 2006 Author Report Share Posted February 11, 2006 (edited) ... mislim da cu da glasam za cedu na seldecim izborima! p.s. nenad je dobio moj glas na proslim izborima... :( nazalost. ← Ti ćeš verovatno opet napisati ovu poslednju rečenicu... Glasanje za Čedu je (s konja na magarca stvar), pa on je toliki mufljuz da ga je čak i takav kakav je DS izbacio! Edited February 11, 2006 by Klinac Balavac Quote This post has been edited by Klinac Balavac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nykolla Posted February 11, 2006 Report Share Posted February 11, 2006 mmm ovo je bilo metaforicno receno ... bas iz razloga koji si naveo :D Quote Nije vazna brzina vazan je skill. http://www.klanrur.co.yu/forum/index.php?showtopic=26606 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 11, 2006 Report Share Posted February 11, 2006 hahaha kako ti umesh da seresh jebote =) mali sracko :D shta bre duplo pechen ? to je zato shto je pechen i sa jedne i sa druge strane :D pa kao bake rolls ... duplo pecheni i to :) No cak i da su jednom peceni, ukljucuje znaci potrebu da trosis struju, to peces i slicno ... drzhim da je bolja varijanta da si napisao "bajat hleb", al' kapiram da iovako delujemo kao dva debila ljudima sa strane koji raspravljaju u ovom ozbiljnom topicu, pa nije u redu da zagadjujemo ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted February 17, 2006 Report Share Posted February 17, 2006 Nego deder reknite vi meni , da li je bolje sredom ili chetvrtkom to raditi ? ← a da li si ikada razmishljao o petku? Quote Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts