PsYh0 Posted March 16, 2006 Report Share Posted March 16, 2006 brate, ti bash ne volish sebe? :))) ← hahah ;) Dopefish lives! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 16, 2006 Report Share Posted March 16, 2006 lol brate shto je najgore, dobro ti stoji - barem onoliko koliko mozhe da se izvali na slici moram da te vidim uzhivo ovih dana Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted March 16, 2006 Report Share Posted March 16, 2006 psiho, sad si pravi li-man... It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted March 16, 2006 Report Share Posted March 16, 2006 koliko su te puta startovali zbog one stare pre nego shto si preshtao na novu =) ? • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjau_ Posted March 16, 2006 Report Share Posted March 16, 2006 THE Prodigy... Kali samo za tebe... » Click to show Spoiler - click again to hide... « :* _malimjau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted March 16, 2006 Report Share Posted March 16, 2006 moja nova nova frizura :) ← Aj priznaj da te ostavila ribica pa si promenio frizuru :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted March 16, 2006 Report Share Posted March 16, 2006 moja nova nova frizura :) ← brate moj ja te podrzhavam!!! (a to je mozhda jer smo braca po datumu rodjenja, a taj dan je bilo vishka radioaktivnosti u vazduhu ;) ili je mozhda i tvoja mama cirkala i slupala se dok je bila trudna sa tobom u stomaku =)))) zurka je do jaja =) i ja imam slichne ideja kad bude doshlo do shishanja! ;))) Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 16, 2006 Report Share Posted March 16, 2006 e ako se ja secam,od sunceta cimerka je bila bolja cava od ove :))))) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 16, 2006 Report Share Posted March 16, 2006 THE Prodigy... Kali samo za tebe... » Click to show Spoiler - click again to hide... « :* ← josh kad bi dobio ostale slike.. samo ne preko foruma :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlo.exe Posted March 16, 2006 Report Share Posted March 16, 2006 aj i ja da okacim neshto... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PsYh0 Posted March 16, 2006 Report Share Posted March 16, 2006 josh kad bi dobio ostale slike.. samo ne preko foruma :P ← i kad bi uz to pao jedan oralno-analni sex, pa gde bi tebi cali bio kraj ;) Dopefish lives! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted March 16, 2006 Report Share Posted March 16, 2006 psiho,zaboravio si da skloniš onu flašu kisele još od prošlog puta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted March 16, 2006 Report Share Posted March 16, 2006 aj i ja da okacim neshto... EMO haircut detected!!!! STOP EMO HAIRCUTS!!!! http://www.filecabi.net/v/file/1118219367/wmv Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 16, 2006 Report Share Posted March 16, 2006 i kad bi uz to pao jedan oralno-analni sex, pa gde bi tebi cali bio kraj ;) ← na braniku darkovog juga? Link to comment Share on other sites More sharing options...
System Of A Down Girl Posted March 16, 2006 Report Share Posted March 16, 2006 @zlo- nice pirsing Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted March 16, 2006 Report Share Posted March 16, 2006 zlo baš si kul Link to comment Share on other sites More sharing options...
System Of A Down Girl Posted March 16, 2006 Report Share Posted March 16, 2006 zlo ba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted March 16, 2006 Report Share Posted March 16, 2006 @ crno sunce hahahaha , ladno J.L ( ne bih da navodim ime, ali devojka u crnom na onoj slici sa ribom u minitju) :)) , jesi ti to isto bio u onom kampu ?? step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlo.exe Posted March 17, 2006 Report Share Posted March 17, 2006 http://www.filecabi.net/v/file/1118219367/wmv Shejtan, [evil4] [evil4] Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted March 17, 2006 Report Share Posted March 17, 2006 @ crno sunce hahahaha , ladno J.L ( ne bih da navodim ime, ali devojka u crnom na onoj slici sa ribom u minitju) :)) , jesi ti to isto bio u onom kampu ?? ← J.L = Jelena Lezbacha ? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlajonja Posted March 17, 2006 Report Share Posted March 17, 2006 shta Dzhej Lo? GDE? :D Elem, ne mogu da prestanem da se smejem, te sam zbog smeha koji je prouzrokovao manji dotok kisika u mozak zaboravio shta sam hteo da kazhem... prokletih 40 prethodnih postova... :D Ujaaa greemmmliiineeee... Oh no! We're all gonna die!! WE'RE SAVED!!!I'm screw'd! "Mi smo uvek tu - RUR Gerila" Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted March 17, 2006 Report Share Posted March 17, 2006 Crno Sunce ti pored onolikih devojcuraka nasao da se vacaris sa momcima edit: doduse ostaje dilema dal si se sam capao za sisicu ili znojavi drugar :P mada razlika nije ni bitna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted March 17, 2006 Report Share Posted March 17, 2006 јебига, јул је кул, геј је океј... MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted March 17, 2006 Report Share Posted March 17, 2006 (edited) G> ne brini se ti za mene :) » Click to show Spoiler - click again to hide... « » Click to show Spoiler - click again to hide... « sheyn > ma koji crni kamp, to je moja mala juca, moja bivsa cimerka :) extra dobra devojka na koji kamp mislis? onaj pre par godina, ili na onaj ich liebe svabenzi? Edited March 17, 2006 by Crno-Sunce If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted March 17, 2006 Report Share Posted March 17, 2006 ja cu da ti dam 300 evra... ozbiljne ponude sunce, aj da se dogovorimo: ja vrbujem ljude da se uchlane na rur i daju kintu da upoznaju tvoju drugaricu; ti dobijesh 45%, ja 45% i lucky 10% koje tje "ravnopravno" da podeli sa svojim adminima i moderatorima. mora i on od nechega da zivi. moze? <kapitalizam, jebiga > postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts