bolkonski Posted February 6, 2006 Report Share Posted February 6, 2006 Maud nije mashinovodja, Maud je Komsomolac. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 7, 2006 Report Share Posted February 7, 2006 jel to znači da vozi helihofner? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted February 7, 2006 Report Share Posted February 7, 2006 peja art neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted February 7, 2006 Report Share Posted February 7, 2006 Peja pushi davidoff It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlajonja Posted February 7, 2006 Report Share Posted February 7, 2006 Peja pushi davidoff Ujaaa greemmmliiineeee... Oh no! We're all gonna die!! WE'RE SAVED!!!I'm screw'd! "Mi smo uvek tu - RUR Gerila" Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted February 7, 2006 Report Share Posted February 7, 2006 Komsomol - Sojuz Komunisticheskoj Molodezi - iliti Savez komunisticke omladine, omladinska organizacija koja je zaduzena za vaspitavanje svojih drugova u marksisticko-komunistickom duhu. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted February 7, 2006 Report Share Posted February 7, 2006 Haha stariji brat ima zenu lepoticu, a ti se jos muvas po c marketu oko dela sa tursijom :( ← Cela poenta price je da se ja nisam muvao po c marketu, krastavac je obezbedio nn pocinilac sa ovog foruma koji je tamo bio prisutan. Ko zna zasta ga je taj neki neimenovani kupio pa meni pokusao da ga podmetne :) Nisam sjebao film, nego nismo upalili blic kada smo slikali, a soba je bila malo zamracena da bi mogli da spavkate, buci, buci, buci :* ← Ma niste vi retardirani, hocete da napravite foru i onda samo ne uspete da je dokumentujete, tako da ostaje samo u vidu lovackih prica prepricavate na nekim Internet forumima. Zverkov plakat za novu izbornu kampanju Podrzite naseg kandidata kupovinom mr pickle kacketa!! "Izvinite, gospodine, za koga cete glasati?" "Pa zna se!" ← Ja se izvinjavam, ali je moj krastavac bio zasticen! Better safe than sorry ce biti moj slogan :) Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted February 7, 2006 Report Share Posted February 7, 2006 Peja pushi davidoff ← odlicno :) The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted February 7, 2006 Report Share Posted February 7, 2006 evo par fotki sa zimovanja od pre neki dan... kojot & myself in bansko » Click to show Spoiler - click again to hide... « ja u toku voznje <kako se ovaj dechko lozi > » Click to show Spoiler - click again to hide... « stoopidna faca i kojotov prst » Click to show Spoiler - click again to hide... « i uspomena iz banskog » Click to show Spoiler - click again to hide... « nemojte samoinicijativno davati sopstvenu zastitnu opremu ruskinjama ma koliko one gotivno izgledale i ma koliko se zgotivili sa istim... uchite na mojim greshkama postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
travar Posted February 7, 2006 Report Share Posted February 7, 2006 sta uradi sunce ti poljubim??? ...alkohol je nocas moja precica do raja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted February 7, 2006 Report Share Posted February 7, 2006 ne kapiram, si dobio batine od nekog rusa? :) Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 7, 2006 Report Share Posted February 7, 2006 jebo te, koliki stomak ima ovaj kojot :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted February 7, 2006 Report Share Posted February 7, 2006 (edited) Ma jok verovatno je popio tom istom opremom [edit] ili je popio zato shto je ostao bez te zashtitne opreme :) [/edit] Edited February 7, 2006 by ZerBah А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted February 7, 2006 Report Share Posted February 7, 2006 Rekao sam ja, ubitje te zene, ali ne vredi, to je jache od njega Shta je, kupali ste se zajedno, a imali ste jedan peshkir pa si hteo da ispadnesh fatza? :)) Onda je naishao njen dechko Tuta... Guza trudan jbte, bar tretji mesec, kakve je sretje bitje zensko... :) ...off Otju ovo da imam... Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted February 7, 2006 Report Share Posted February 7, 2006 ma jok, puk'o glavom o stazu... jebiga, naleteo sam na led lep je to pad bio :))) postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted February 7, 2006 Report Share Posted February 7, 2006 drugim rechima, zbog pichke si se polomio kao pichka? nije sramota, svi to radimo It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted February 7, 2006 Report Share Posted February 7, 2006 @iguana: otprilike :)) postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted February 7, 2006 Report Share Posted February 7, 2006 hm. ja i moj drugar djoka u londonu. mrtvi ko picke. mada djoka (da se primetiti) malo jace. on je bio mrtav ali. bas bas mrtav ;p. ne zna omladina da pije. sta cemo. ;< ;pp. » Click to show Spoiler - click again to hide... « » Click to show Spoiler - click again to hide... « i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuchk1c4 Posted February 7, 2006 Report Share Posted February 7, 2006 ^^ ahhaaha drug djoka je vrh : ))) I MAY NOT BE PERFECT, but parts of me are excellent Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted February 7, 2006 Report Share Posted February 7, 2006 ma. bilo e lose posle toga. posto e baja pisHao po nekom kineskom restoranu. strasno. mogli smo tako da najebemo. ja se u momentu otreznio. a on baja 3 dana nakon toga imo temperaturu 39. strahota. i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted February 7, 2006 Report Share Posted February 7, 2006 cuti brate bolje da ne znash na shta mi lichimo kad se unezverimo =) • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted February 7, 2006 Report Share Posted February 7, 2006 ja cu postovati jednu moju mrtvu sliku, ali samo ako obecate da cete i vi uciniti isto :) .... u stvari postovacu je svakako samo da je uploadujem negde.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted February 7, 2006 Report Share Posted February 7, 2006 ja cu postovati jednu moju mrtvu sliku, ali samo ako obecate da cete i vi uciniti isto :) .... u stvari postovacu je svakako samo da je uploadujem negde.... ← ok i ja cu jednu moju ... kad se vrenm u bg :) ( )... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted February 7, 2006 Report Share Posted February 7, 2006 ja cu postovati jednu moju mrtvu sliku, ali samo ako obecate da cete i vi uciniti isto :) .... u stvari postovacu je svakako samo da je uploadujem negde.... ← zahvalan sam shto ne postoje takve moje slike (bar se nadam) • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 8, 2006 Report Share Posted February 8, 2006 ja cu postovati jednu moju mrtvu sliku, ali samo ako obecate da cete i vi uciniti isto :) .... u stvari postovacu je svakako samo da je uploadujem negde.... ← ekeke eto zashto ne treba zabosti na zhurci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts