Sa1Nt Posted February 13, 2006 Report Share Posted February 13, 2006 omg dragane kakav si hax0r ← Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted February 13, 2006 Report Share Posted February 13, 2006 ujeboteeee, nisam izvalio... chini mi se da nam se smeshi novi raspored po apartmanima.... postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted February 13, 2006 Report Share Posted February 13, 2006 pocela si da licis na sandru bulok =) ← da, ali iz filma tipa Love potion # 9... It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted February 13, 2006 Report Share Posted February 13, 2006 Ali izvalite Ivanov osmeh :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted February 13, 2006 Report Share Posted February 13, 2006 jel ste nastavili da pijete nakon mometnta koje je ostao zabelezen;)) lav je u vazduhu :P :) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted February 13, 2006 Report Share Posted February 13, 2006 Hm.. ne znam sta si htela reci pod tim "sa dzesi", ali nismo zajedno, nego je ortakinja... hahha Odakle ti nju znas? Mozda znas i mene... : ← ma pretpostavila sam da ti je ortakinja znam je vec duzhe vreme, tako da se ne secam tachno, valjda nas je prvo upoznao Lestate, a i znam i Marka game mastera i celu tu ekipu, izlazimo na gothic i slichno, a i ti si mi neshto poznat al nisam sigurna oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 13, 2006 Report Share Posted February 13, 2006 Jbt, ima li neko da ne zna Lestejta (a da to nije sa televizije :))) ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted February 13, 2006 Report Share Posted February 13, 2006 (edited) evo jedne moje cirke :P skorashnje » Click to show Spoiler - click again to hide... « pogodite koj sam ja Edited February 13, 2006 by Spu [RuR] Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted February 13, 2006 Report Share Posted February 13, 2006 ahaha kako su joj gotivne charape ne verujem! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 13, 2006 Report Share Posted February 13, 2006 Ovaj sto vacara za guzu preko farmerkama :) P.S Spu definitivno postuje najjakije slike Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest kli[c]a Posted February 13, 2006 Report Share Posted February 13, 2006 al to fotograf bio pijan posto vidim da su mu face bile mutne kad je slikao :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted February 13, 2006 Report Share Posted February 13, 2006 haha, nie, ja sam onaj na krevetu =))) al' ozbiljno Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 haha, nie, ja sam onaj na krevetu =))) al' ozbiljno ← nema veze, opet si kralj jer si bio u sobi sa devojkom sa ludim charapama xD Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 lude charape su sa Malte i uopshte nisu vlasnishtvo te devojke... =) Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 lude charape su sa Malte i uopshte nisu vlasnishtvo te devojke... =) ← Priznaj da su ipak tvoje? Nismo mi ludi sto smo prvo pomislili da si ti u carapama, znamo tvoj ukus :) Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 znao sam da treba i njih da zamutim ;)) Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjau_ Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 pocela si da licis na sandru bulok =) ← NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE.......zar i ti? dokle jebeno?!?!?!?!? hahahah to kruko =))))) kad bi znao samo :))) ← spu. cuti i mrs u cosak. :PPPP eh da marko i goca vide ovo...:((( Kapiram da si mu tada izcamcima i admina a? :)) Ono ja tek sada video a ti se ne falis :)))) ← admina sam dobila izjavom pre neki dan...bio je to hejt na ivanovom nivou :PPP da, ali iz filma tipa Love potion # 9... ← cccc...e igz... evo jedne moje cirke :P skorashnje » Click to show Spoiler - click again to hide... « pogodite koj sam ja ← AHAHHAHHA...zivote... ahaha kako su joj gotivne charape ne verujem! ← carepe su vlasnistvo zevalice :))) hihi... mislim da nisi onaj na kauchu a posto ne pusis spule brate. ti si kralj. koji zahvat ← ahahahhahaha...pohvali nemanju spu plz... _malimjau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 Jbt, ima li neko da ne zna Lestejta (a da to nije sa televizije :))) ? ← i pada mi napamet shta si odma pomislio, pa da ti odgovorim - ja sam skoro jedina riba koja se nikada nije muvala s njim HA! oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 lude charape su sa Malte i uopshte nisu vlasnishtvo te devojke... =) ← i picha dobija zaplet... @mjau chemu odbojnost prema poredjenju sa sandrom? po izgledu naravno. Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjau_ Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 ah da i ponavljam ovo samo jos jednom... Ivan mi je kao jebeni brat. _malimjau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjau_ Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 i picha dobija zaplet... @mjau chemu odbojnost prema poredjenju sa sandrom? po izgledu naravno. ← huh...toliko mi dugo to pricaju da je smorilo....:D _malimjau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 huh...toliko mi dugo to pricaju da je smorilo....:D ← meh, ako te smara ignorishi ;] Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjau_ Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 ali brate... dodje snaja od moje najbolje ortakinje sa malte...i pocne da mi prica kako su ona i njen muz, brat od ortakinje gledali neki film sa sandrom i kako je marko (muz/brat) izvalio: "goco goco...pazi Iva..." braaaaaateeeee... _malimjau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 ali brate... dodje snaja od moje najbolje ortakinje sa malte...i pocne da mi prica kako su ona i njen muz, brat od ortakinje gledali neki film sa sandrom i kako je marko (muz/brat) izvalio: "goco goco...pazi Iva..." braaaaaateeeee... ← i ti se samo glupavo nasmejesh i pitash kakvo je vreme na Malti :) Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razorman Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 sima je zao kao crna zemlja :) ja on i razor smo bili u toj bandi :) ← Ufff kako je to vece bilo dobro... jedno od jacih pijanstva... Moramo da ponovimo tako nesto samo da mi se zavrse govnjivi ispiti... retired... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts