Doca Posted February 4, 2006 Report Share Posted February 4, 2006 danas valjda pusten u rad... evo sad gledam PSG-St Etien... kazu da ce biti mnogo prenosa... lepo:)) sto je najvaznije bice i NHL-a... jes da ne znam nista o toj ligi ali me zanima...pa cemo videti... Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chobo_Freeman Posted February 4, 2006 Report Share Posted February 4, 2006 hokej,ragbi i rukomet to po meni nije sport to je kurac...oni tamo ubijaju jedni druge jebo ja taj sport... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 4, 2006 Report Share Posted February 4, 2006 hokej,ragbi i rukomet to po meni nije sport to je kurac...oni tamo ubijaju jedni druge jebo ja taj sport... ← to shto ti u svom selu nisi chuo za te sportove ne znachi da su loshi Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted February 4, 2006 Report Share Posted February 4, 2006 hokej,ragbi i rukomet to po meni nije sport to je kurac...oni tamo ubijaju jedni druge jebo ja taj sport...da,odbojka je keva!!11 sad sam video jbt hvala na obavestenju, na rtcg ne bi nikad prebacio:) nadam se da ce davati rukomet!rukomet ftw. jel se zna koje ugovore imaju?za francusku ligu i sta jos?mozda nba?!:) oce li se naplacivati? Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azdaja Posted February 4, 2006 Report Share Posted February 4, 2006 ajde nadjite neki mail da probamo da stupimo u kontakt sa njima zbog mlb-a Quote � by Ivan_ alen je van konkurencije. � by Ignis Dei Alen mora da bude van konkurencije, jer je Macan � by Alen nije bitna strela nego indijanac. Baseball Club Beograd96 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 4, 2006 Report Share Posted February 4, 2006 hokej,ragbi i rukomet to po meni nije sport to je kurac...oni tamo ubijaju jedni druge jebo ja taj sport... ← a da ne pricamo da ti signa opasno suckuje :))) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartuc Posted February 4, 2006 Report Share Posted February 4, 2006 to shto ti u svom selu nisi chuo za te sportove ne znachi da su loshi ← realno. freeman Quote #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted February 4, 2006 Author Report Share Posted February 4, 2006 (edited) danas sam malo gledao reklame... ima francuska liga,brazilska...i valjda neki englezi... bice i K1 ultimate fight... nhl... videh i neke trke.. nemam pojma.. za sada je kao test signal... @chobo...jel to skraceno od choban??? Edited February 4, 2006 by ep1c Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted February 4, 2006 Report Share Posted February 4, 2006 Ragbi najjakiji sport ! Jebote, gledao sam finale francuskog kupa. Koje je ono peglanje, malo malo pa sevaju pesnaje, bacanje na pod, shutiranje, chupanje, gadjanje onim flashama sa vodom .. Milina :) Hokej je do jaja dinamichan :) Chobo nemash pojma Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted February 6, 2006 Report Share Posted February 6, 2006 hokej,ragbi i rukomet to po meni nije sport to je kurac...oni tamo ubijaju jedni druge jebo ja taj sport... ← Znaci po tebi sam bacio nekih 8 godina zivota trenirajuci, rukomet 5,5 i ragbi 2,5 >: Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
KalElen_ Posted February 6, 2006 Report Share Posted February 6, 2006 hotje li iko prenositi nba all-star weekend ili bar utakmicu istok - zapad? mislim na standardnu kablovsku ponudu(hrtovi, dsf i slichno) Quote My koong-foo is the best Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartuc Posted February 7, 2006 Report Share Posted February 7, 2006 ne bih rekao. Quote #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 9, 2006 Report Share Posted February 9, 2006 hokej \o/ One izvestaje ne mogu da gledam na eurosportu koliko mrtvo (ali ovo je bukvalno, a ne uzrecica forumasha) zvuci onaj lik sto cita. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartuc Posted February 9, 2006 Report Share Posted February 9, 2006 Pa da, dok ovde mozesh chuti struchne komentare Jurishevica i Golaica... "i evo nas na dugo ishchekivanom mechu Philadelphia-NYR" Shteta shto su to malo pomeshali sa NFLom, i zaboravili da su ovo timovi koji su u istoj diviziji, i igraju malo vishe od jednom-dva puta godishnje :) Quote #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted February 9, 2006 Report Share Posted February 9, 2006 NCAA basketball! Lepo.... Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
.DemonoiD. Posted February 9, 2006 Report Share Posted February 9, 2006 Cini mi se da je lik u toku prenosa spomenuo da ce prenositi all star weekend... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
S9-Assassin Posted February 9, 2006 Report Share Posted February 9, 2006 da da rekli su da ce prenositi ceo all stars weekend i posle njega nastavljaju sa regularnim prenosima NBA-a Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartuc Posted February 9, 2006 Report Share Posted February 9, 2006 Ilija mi je rekao da bi trebalo da ide jedan nedeljno tokom sezone... Quote #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted February 9, 2006 Report Share Posted February 9, 2006 Ilija mi je rekao da bi trebalo da ide jedan nedeljno tokom sezone... ← A jel ce on sam da komentarise sve kosarkaske prenose? Vidim da za sada samo on to radi. Kapiram da u Zvezdi nema previse posla :) ali stvarno je mnogo... Inace, "Sport Klubu" je trebalo samo 24 sata da postane najbolji sportski kanal kod nas, to jest da bude bolji i gledaniji od SOS kanala. :) Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 9, 2006 Report Share Posted February 9, 2006 SOS Kanal ocigledno nikada nije pretendovao da prenosi nista iznad McDonalds lige i one druge sportom protiv droge. To je ekipa skupljena oko zelje da eto raduckaju nesto oko sporta, skromnih fondova. Iza Sport kluba stoji izuzetna mashinerija sa finansijerima koje ne biste mogli ni da zamislite. Jedino sto se ja ne bih previse radovao kada govorimo o tom kanalu jer imam osecaj (a mozhda je on potrepljen necim sto sam negde procitao) da ce on uskoro preci medju placene kanale, pa mozhda cak i ne u okviru PayTV nego VoD ponude ... a ja jos uvek imam neki problem sa placanjem, jer onda ocekujem da ono sto gledam bude skoro perfektno, bez reklama i tome slicno, a to nece bas tako ici. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted February 9, 2006 Report Share Posted February 9, 2006 Ja za pocetak samo ocekujem da ga puste u okviru vrsacke SBB mreze ili je i to mozda previse?! Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted February 9, 2006 Report Share Posted February 9, 2006 SOS Kanal ocigledno nikada nije pretendovao da prenosi nista iznad McDonalds lige i one druge sportom protiv droge. To je ekipa skupljena oko zelje da eto raduckaju nesto oko sporta, skromnih fondova. Iza Sport kluba stoji izuzetna mashinerija sa finansijerima koje ne biste mogli ni da zamislite. Jedino sto se ja ne bih previse radovao kada govorimo o tom kanalu jer imam osecaj (a mozhda je on potrepljen necim sto sam negde procitao) da ce on uskoro preci medju placene kanale, pa mozhda cak i ne u okviru PayTV nego VoD ponude ... a ja jos uvek imam neki problem sa placanjem, jer onda ocekujem da ono sto gledam bude skoro perfektno, bez reklama i tome slicno, a to nece bas tako ici. ← Ide u PayTV (ili VoD) sigurno... Nisu ni oni mutavi. Samo je pitanje kada? Samo nemojte pred All-Star... Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 10, 2006 Report Share Posted February 10, 2006 za takvu ponudu i vredi platiti 200-300 dinara mesechno, barem bih ja platio. Pored tog kanala mi treba josh samo b92 za cl i rts za premier, ionako osim sporta na tv-u ne gledam nishta drugo Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartuc Posted February 10, 2006 Report Share Posted February 10, 2006 za takvu ponudu i vredi platiti 200-300 dinara mesechno, barem bih ja platio. Pored tog kanala mi treba josh samo b92 za cl i rts za premier, ionako osim sporta na tv-u ne gledam nishta drugo ← Zlikovche. Da li si uopshte prochitao saopshtenje SOS kanala oko svega ovoga, pa da mozesh ovako da prichash :) Quote #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 10, 2006 Report Share Posted February 10, 2006 Zlikovche. Da li si uopshte prochitao saopshtenje SOS kanala oko svega ovoga, pa da mozesh ovako da prichash :) ← od sos-a ja sam na gajbi da emitujem program napravio bih kvalitetniji kanal. Ono je dno dna. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts