Jump to content

Ben Affleck FTW:)

modjo

Recommended Posts

• 1 month later...

Gluma i nije neshto.....nisam ga bash gotivila do jednog intervjua kada je neka nasha ekipa ishla na promociju novog filma, ne setjam se kog......Uglavnom, pitali su rezhisera da li zna gde je Srbija a on kao..."Sirija? U Aziji"=kreten..... dok je Ben lepo rekao da se nalazi u Evropi i da je glavni grad Beograd... Od tada ga gotivim:):):)

Gluma i nije neshto.....nisam ga bash gotivila do jednog intervjua kada je neka nasha ekipa ishla na promociju novog filma, ne setjam se kog......Uglavnom, pitali su rezhisera da li zna gde je Srbija a on kao..."Sirija? U Aziji"=kreten..... dok je Ben lepo rekao da se nalazi u Evropi i da je glavni grad Beograd... Od tada ga gotivim:):):)

то сам и ја хтео да напишем. поред тога што увек глуми себе у филмовима, те морају улоге да прилагођавају његовој, понекад, лошој глуми, Афлек важи за једног од најинтелигентнијих и најобразованијих глумаца у Холивуду.

и зато га поштујем...

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

Jeste, sad sam se setila+

gloopa Liv Tajler takodje nije imala pojma.......na svako pitanje je odgovarala sa "Stvarno ne bih znala" i sl.......

eeerrrr da

pitanja su bila tipa: da li mislish da je teshko samohranim ochevima?

i sha pametno da odogovorish na takvo pitanje, valjda je trebala da se rasplache i odgovori kroz suze: naravno da jeste, jadni oni bash im je uzasno...

postavi glupo pitanje dobitjesh glup odgovor

kad samo pomislim da ta glupacha od voditeljke putuje po celom svetu da "inervjuishe" slavne lichnosti smuchi mi se pink i vishe nego obichno

inache flekica je tu bash ispao faca kad je znao sha je i gde je srbija, zbog toga i dobrog vila sam spreman da mu oprostim daredevila, armegedon i slichne gluposti

My koong-foo is the best

Dobar je Aflek, ruku na srce nema nekih slavnih uloga shto se tiche glume ali je sasvim okej.. film u kome mi se jako svideo je recimo "Forces of Nature", iako je film najobichnija tragi-komichna limunada on se bash lepo uklopio u film nabacivshi neki ekstra shmek celoj prichi kao i u filmovima "Dogma", "Good Will Hunting" etc. Na kraju, treba ga poshtovati jer intervjui sa njim koje sam chitao/video su neochekivano inteligentni a on kao osoba je poznat da ne glumi neku "holivudsku facu" vetj je totalno smiren i priseban. Kralj i to stoji!

Baj d vej, meni je takodje jako gotivan njegov buraz - ne tako slavni Casey Affleck. Film sa njim koji obavezno treba pogledati je "Gerry", totalni masterpiece od strane Gus Van Sant-a dok su Casey i Matt Damon odigrali maestralne uloge.