Guest Posted January 24, 2006 Report Share Posted January 24, 2006 nedavno se desilo mom ortaku: upozna se sa jednom gotivnom devojkom, posle par drugarskih vidjenja odvuche ga na gajbu i kresnu se. sutradan krenu opet u istu akciju, ali odjednom joj mob zvoni. riba izbacuje mog ortaka iz gajbe jer joj dechko dolazi. lik se nasmejao jer nije verovao shta mu se deshava (nije znao da je zauzeta), fino se pozdravio i zapalio. Obrisao je njen broj i nece joj se vishe javljati, ali nema negativno mishljenje o devojci. E sad zamislite da su uloge zamenjane. kako bi devojka odreagovala? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlajonja Posted January 24, 2006 Report Share Posted January 24, 2006 she would punch another hole in his face :D Quote Ujaaa greemmmliiineeee... Oh no! We're all gonna die!! WE'RE SAVED!!!I'm screw'd! "Mi smo uvek tu - RUR Gerila" Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted January 24, 2006 Report Share Posted January 24, 2006 Pao bi verovatno shamar, a po povodu ostalog ko zna... Mislim da bi ostalo negativno mishljenje. Uostalom i meni bi ostalo negativno mishljenje o takvoj devojci. Taj tvoj ortak je neki mnogo flegmatichan tip Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted January 24, 2006 Report Share Posted January 24, 2006 па то је онај фазон: "ја сам тебе јебао па ти види..." риба може само да каже: "он је мене јебао, морам да видим шта ћу..." неправда па то ти је. Игоре, вади оног Калимера. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted January 24, 2006 Report Share Posted January 24, 2006 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted January 24, 2006 Report Share Posted January 24, 2006 сваки пут кад га видим Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted January 24, 2006 Report Share Posted January 24, 2006 Bas je swadak :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted January 24, 2006 Report Share Posted January 24, 2006 Ljadro. Ja bih zacekao lika i rekao mu "riba ti je kurva!" :] ← a lik:"pa kako? ona je meni rekla da je nevina i da jos nije spremna....neeeeeeee" a da su uloge zamenjene bilo bi nesto ovako: "sta ti mislis ko sam ja? da sam ja laka riba koju moze svako?" ma ima tih zenskih smradova na sve strane... Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted January 24, 2006 Report Share Posted January 24, 2006 riba bi ga jurila jos jedno 5 godina. cekam Paju(shw)da kazhe neshto ^_^ Quote brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 24, 2006 Report Share Posted January 24, 2006 e vala necu da kazem...ispasce da se kurcim ;))) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted January 24, 2006 Report Share Posted January 24, 2006 Sto neko rece sve zavisi od osobe kojoj se to desilo. Mislim iskreno receno cini mi se da je "tvoj ortak" previse flegmaticno reagovao. Mogao je bar da je ispljuje na zivo :) Isto tako i sa ribama, neka bi se samo pokupila i otisla, a neka bi liku zarila nokte u lice, sve je to relativno... Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted January 24, 2006 Report Share Posted January 24, 2006 ^^ispao je shmeca...sta je trebao? da se seljaci i da se svadja? boooli ga kara....kao da je jedina riba u bg-u.... Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
baxuzz Posted January 24, 2006 Report Share Posted January 24, 2006 pametan lik. kontam da bi vecina devojaka popizdelo Quote blabla, signa, blabla Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted January 24, 2006 Report Share Posted January 24, 2006 Ljadro. Ja bih zacekao lika i rekao mu "riba ti je kurva!" :] ← I lose se prca! ← Realno, seva liku paja. Jebo je i kraj. Njemu mirna savest . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GcV.Bjeli Posted January 24, 2006 Report Share Posted January 24, 2006 I lose se prca! ← pwned! Quote web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
System Of A Down Girl Posted January 24, 2006 Report Share Posted January 24, 2006 Ma.....zhene su mnogo zaj***ne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pUNyZ Posted January 24, 2006 Report Share Posted January 24, 2006 mene bi bio blam sto me je riba iskoristila...NOT!:))) Quote edesi.org :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 24, 2006 Report Share Posted January 24, 2006 suvishe loma infoa ali "odvuche ga na gajbu" .. uzela je shta je htela :) vidim to njemu nije smetalo, to shto je on utripovao ko zna shta i hteo i sutra da omasti brke to je njegova greshka .. ovo brisanje fona mi je totalno dechiji chin u obrnutim situacijama sve isto .. mislim ovo je novi milenijum zashto bi se bilo shta razlikovalo .. chuvena rechenica "zashto ulazish u vuchiju jazbinu ako ne planirash da budesh ogreben" .. ako bi krenula neshto da se buni samo bih joj dodao rechenicu "jel gledash ti sex i grad" Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
GcV.Bjeli Posted January 24, 2006 Report Share Posted January 24, 2006 E za "brisanje fona" se slazem ... Ono, ta brisanja telefona iz imenika su mi jedino jasna kod nalozenog klinca / klinke koji nisu sigurni ni sami da li zele sutra da nazovu opet. Ne kazem da treba da je zove ili nesto, ali ono - obrisao sam telefon / bacio njen broj / pocepao imenik :)) su glupe fore. S druge strane oni koji su u fazonu "jebo je, sta ga boli kurac" zanemaruju bas to da je resio da je vise ne zove. Ono da mu je samo do toga bilo iskulirao bi jedan dan i dosao opet... Doticna mi bas ne zvuci simpaticno ne sto je njega iskoristila ili zato sto vara decka, vec zato sto je lazljiva kucka :) Quote web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
GcV.Bjeli Posted January 24, 2006 Report Share Posted January 24, 2006 Ma.....zhene su mnogo zaj***ne ← pfff strucni komentar clana mense na ovom da se zavrsi ? razorao sam se :( Quote web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted January 24, 2006 Report Share Posted January 24, 2006 Evo, ja sam chuo neku.. hm.. polu-legendu, ili da li je legenda ne znam. Cuo sam od ortaka koji je provereno lud, i da se nasao u takvoj situaciji sigurno bi bilo isto. elem, pomenuti ortak se neko vreme kresao s ribom nekom, i samo to... onda su se zgotivili, pa su i bili zajedno. Saznao je da ga ona vara s nekim likom, nije joj nista rekao, i priredio sledecu situaciju... Otisao je kod nje na gajbu, da se vide, prvo sto je uradio je to da zakljucha wc i kljuc sakrije iza saksije pored.... smutjkali neka pitja, lik joj je u tjepi shibnuo nesto, laksativ or what..... i krenuli da se jebu, ortak je obrnuo na doggy, i krenuo u dupe da je jebe... U jednom trenutku riba u fazonu, "u jebote, sere mi se", on kulira, nabda je josh.... dok se riba bukalno nije fizicki otrgla od njega i krenula da trchi prema wc-u, koji je zakljuhan... ona sta ce .. frka panika.... kao oboje traze kljuch, i nista.. riba se iskenja po tepihu, sta ce jadna muchena.... onda on kao nadje kljuc, ona ode u wc-da se doisere i obrishe... lik se obuche, i onako odshkrine vrata od wc-a proturi ruku, i baci joj novcic od 5 dinara...;) i zapali. Kapiram da ce ga pamtiti do kraja zivota.... Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klinac Balavac Posted January 24, 2006 Report Share Posted January 24, 2006 Ma lik je totalni debil, izbrisao fon ribe koju bi mogao da kara još par puta najmanje. Pa drolje i postoje zato da ih neko kara... Lik ubode bingo i onda baci listić, jer je iznenaĐJen i vreĐJen... moron... Quote This post has been edited by Klinac Balavac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger21 Posted January 24, 2006 Report Share Posted January 24, 2006 @eljbure ti si mrtav chovek... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted January 24, 2006 Report Share Posted January 24, 2006 pretpostavljam da bi radile makaze... Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted January 24, 2006 Report Share Posted January 24, 2006 pa sacekala bih je i rekla bih joj sve i onda bi smo ga zajedno ispresavijale :) Quote step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts