mind_overtaker Posted January 31, 2006 Author Report Share Posted January 31, 2006 je a odakle je onaj lik dj krmak. izgleda mi kao da je sisao s nekog brda pre par dana, ofarbao se, peva neke jadne pesme i misli da drzi ceo sou biznis u malom prstu. gledao sam pre jedno godinu dana svet (dok je bio na palmi, ili kosavi) i gost taj lik i jos neka riba-trudna. i sad dosao red na njega da peva, a ta riba ce kao da mu plese . i on peva, ova trudna plese, a on ima jedan deo pesme gde ne znam sta kaze, al se u glavnom to odnosi na mindzu. i on kako peva, sagnuo se i rukama pokazuje na mindzu ovde ribe. trudne. bilo bi strava da nas on predstavlja :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 31, 2006 Report Share Posted January 31, 2006 je a odakle je onaj lik dj krmak. izgleda mi kao da je sisao s nekog brda pre par dana, A Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted January 31, 2006 Report Share Posted January 31, 2006 najjace kad je na pinku bila ona emisija ujutro kad su svi ex yu gradovi bili ukljuceni... i tema:"hip hop" a ovi iz banja luke doveli Dj krmaka :))) ROFLMAO!!!!!111 Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted February 19, 2006 Report Share Posted February 19, 2006 Ma, mislite da Sasa Popovic stvarno gotivi muziku koju Grandovci pevaju? Zasto li onda postoji Grand?? Daj narodu ono sto voli... ma sad je u modi turcizam , ako posaljemo minu , sigurno cemo pobediti :) ← Gde nadje Minu, majke ti?! Ona mi je specijalno odvratna i sutnuo bih je u glavu. Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 19, 2006 Report Share Posted February 19, 2006 Nisam skapirao, Grand postoji zbog novcanice od 500 evra? Ili je fora u ovoj zgradi na slici? @ beovizija - Julija & Julija najavljuju svoj povratak i imaju krajnje "uspesnu" hiphop/rnb/pop/dens numeru ... vidim da cu morati da spremim tv tjuner za taj hepening :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
System Of A Down Girl Posted February 19, 2006 Report Share Posted February 19, 2006 Ajd mi lepo poshaljemo neku ekipu sa RUR-a i razbijemo sve? ps. ja znam da pevam, ima ovde mase koja sviraju- neki text i to je to:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted February 19, 2006 Report Share Posted February 19, 2006 Ajd mi lepo poshaljemo neku ekipu sa RUR-a i razbijemo sve? ps. ja znam da pevam, ima ovde mase koja sviraju- neki text i to je to:) e to bi bilo super...verovatno ovde gomila ljudi voli da peva i svira,(iako ne zna isto):)),i ondak lepo napravimo neku ovecu grupu,i rokamo...mogao bi da se oglasi neki tekstopisac i da baci neku pesmu ovde...:) Quote vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
System Of A Down Girl Posted February 19, 2006 Report Share Posted February 19, 2006 Imam neke textove ali nisu bash za javnost... too private... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 19, 2006 Report Share Posted February 19, 2006 Ma jebe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
System Of A Down Girl Posted February 19, 2006 Report Share Posted February 19, 2006 Eto, i taj problem je reshen:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted February 19, 2006 Report Share Posted February 19, 2006 a da nismo malo zakasnili sa prijavom?:) Quote vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 19, 2006 Report Share Posted February 19, 2006 Ajd mi lepo poshaljemo neku ekipu sa RUR-a i razbijemo sve? Odlicna ideja, ali si se kasno setila, prijave su odavno zavrsene. Nista, planiramo za narednu godinu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted February 20, 2006 Report Share Posted February 20, 2006 Nisam skapirao, Grand postoji zbog novcanice od 500 evra? Ili je fora u ovoj zgradi na slici? @ beovizija - Julija & Julija najavljuju svoj povratak i imaju krajnje "uspesnu" hiphop/rnb/pop/dens numeru ... vidim da cu morati da spremim tv tjuner za taj hepening :)← Jbt, samo idem od teme do teme i quote-ujem te... Ostavi me malo! :) Enihau, zar nije to od Julije i Julije bese pop-hop? A sto se novcanice tice, bila mi na stolu pa je skenirah. Nista njom nisam hteo reci... :) To jest ne, bolje ovako, bio sam kod tebe i nasao sam na tvom stolu, to ima vise smisla... Ajd mi lepo poshaljemo neku ekipu sa RUR-a i razbijemo sve? ps. ja znam da pevam, ima ovde mase koja sviraju- neki text i to je to:) Znam ja da sviram sintisajzer, ali samo sa jednom rukom. Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
System Of A Down Girl Posted February 20, 2006 Report Share Posted February 20, 2006 Nishta, onda sledetje godine:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted February 20, 2006 Report Share Posted February 20, 2006 taman vlado nauchi da svirash i jednom nogom pored te ruke, pa da imamo i scenski nastup =)) Quote Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 20, 2006 Report Share Posted February 20, 2006 Jbt, samo idem od teme do teme i quote-ujem te... Ostavi me malo! :) Enihau, zar nije to od Julije i Julije bese pop-hop? Uf, ne znam vise, izgubio sam se u tim pravcima, mora da sam mator mnogo, ipak sam ja dosta stariji od tebe © rodic kasirka. To jest ne, bolje ovako, bio sam kod tebe i nasao sam na tvom stolu, to ima vise smisla... ^^ nisam je davno kacio :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted February 21, 2006 Report Share Posted February 21, 2006 Nema nam spasa ZA sad previse ih je Mada ko zna Mozda ce da padne NEKA bomba na Grand ← pu pu daleko bilo Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts