Jump to content

Upcoming gigs...

Recommended Posts

19 hours ago, absolute said:

Jbt, ja sam sad u godinama kad bi bilo prikladno da idem na koncerte Cuneta i Tozovca, da nisu umrli

Ali imaš čitavu plejadu već zakazanih za kraj godine ono lepa lukić miroslav ilić i ekipa koja ja pretekla, sve tamo po sava centru poneko u areni pa eto!

alterantivno ako hoćeš da se osetiš mlad, ima pena parti u luci! 🙂

ja bio do gastro šora nešto - ta količina tinejdžerki, mislim da nije bila ni na cobiju i jali bratu ili ko već je pevao na onom music weeku 🙂

12 hours ago, millanče said:

Možda prikladan

'de nije, ja sad kad idem na koncerte ovih bendova što bih kao slušao, gledam dal ima opcija da se negde sedne :)) fan pit me ne zanima :)))

Just now, mladenq said:

sad kad je perfect circle dolazio, nisam isao u budimpestu, nego u zagreb, jer kod prvih nije bilo sedecih opcija :DD 

ahahaha, zapravo nisi u pravu, tj. jesi delimično - ja sam išao u budimpeštu na a perfect circle :))

igrom slučaja znam taj prostor Budapest park bio sam već par puta, i cijano sam i otišao jer ima mesta za sedenje, ali nema kupovine karte sa sedećim mestima već samo prodaju jednu jedinstvenu kartu, ali unutra ima dosta stolova, stolica, klupa, plus iznad svakog šanka je kao "terasa" na kojoj takođe ima mesta za sedenje itd.  tako da u teoriji kad bi svi hteli da sednu onda ne bi mogao da se pokrije broj mesta, pa ako su u zagrebu bila numerisana a ti bi baš garanciju da ćeš sesti, zg je bolji, ali pošto većina nisu dede kao mi i hoće da stoje, onda ovamo u budimpešti bude dosta sedećih mesta 🙂

dosta je zanimljiv taj prostor inače za koncerte tih bendova koji skupe par hiljada fanova, jer je vrlo kulturan, ne čekaš red za piće jer bukvalno ima 30 šankova, ima deo za hranu, ima dosta klonja ... sve ono što penzionerima treba :)) 

32 minutes ago, mladenq said:

well fuck, onda sam se malo zeznuo, posto mi je budimpesta bliza/laksa opcija, gledao sam samo da li moze da se kupi karta za sedece mesto, nisam detaljnije istrazivao!

ali svakako je bilo kul i u zagrebu, jedino sto je maynard bio dzangrizaviji nego inace, pa nije dao ni poslednja pesma da se usnimi!

ja nisam bio spreman za to, pa sam se iznenadio kad su pred koncert krenuli da puštaju snimak kao "nemojte da fotkate", međutim kad je počeo koncert niko to sad baš nije proveravao od ovih mađara, možda su samo tamo u prvim redovima gde ovaj može pogledom da dosegne pa da kao "napravi scenu" ako bi je uopšte napravio no nije bilo frke. Tako da ono ko je hteo fotkao je realno. 

I da, nama je "dozvolio" da fotkamo poslednju pesmu :))

ako sam dobro razumeo taj prostor u Zg gde je bio koncert je inače neki raspad, tako da je budapest park definitivno bolja opcija, plus ima i veliki parking blizu a i neki airbnb su tu ako bi da prespavaš tako da nije loša opcija.

dan pre toga tj. dva je metalika imala koncerte u budimpešti, naravno ceo grad je bio pun metalika fanova, bio ortak, kaže bilo je super, ali na temu sedenja oni su imali sedeća mesta i zapravo su redari kontrolisali da moraš da sediš, nema ustajanja 🙂

34 minutes ago, Lucky said:

ja nisam bio spreman za to, pa sam se iznenadio kad su pred koncert krenuli da puštaju snimak kao "nemojte da fotkate"

ja sam znao, bio sam na perfect circle-u i prethodni put kad su imali eu turneju, msm da je bilo vec sad 'davne' 2018, u becu, i par puta na toolu, pa znam da maynard smara za snimanje, msm 'smara', ja sam sustinski ok sa tim, ide mi na k zombi masa koja drzi telefone podignute vecinu koncerta, i ok mi je sto pusti na kraju bar tu poslednju

ovo je prvi put da sam bio, a da nije dao poslednju, a ovde stvarno jesu strogo vodili racuna o tome, mozda jer je manja lokacija bila pa su mogli da uganjaju, i bukv su izbacivali ljude, tipa jednog su izbacili nakon 5 min koncerta :D, i bar jos jedno 3-4 do kraja, da sam ja ispratio

u svakom od tih slucajeva, meni nije bilo jasno, sto ti ljudi ne prestanu da snimaju, jer tipa kad te skontaju, upere lasere u tebe, i ovi likovi ne prestaju hahah, ja gledam sta se desava, kontam da su samo odmah prestali, nista ne bi bilo, ovako da su ih pustili bez posledica, kontam da bi onda svi uzeli i snimali

lokacija jeste malo raspad bila, ali meni je bilo gotivno sto je na otvorenom i sto je manja / nije bilo guzve, a i svirka standardno odlicna bila

Edited by mladenq

On 7/14/2026 at 12:53 PM, mladenq said:

lokacija jeste malo raspad bila, ali meni je bilo gotivno sto je na otvorenom i sto je manja / nije bilo guzve, a i svirka standardno odlicna bila

svirka je standardno odlična bila i ovde, ali nekako mi je sve to previše profi i naštimano skoro da mi je vrlo blizu da su došli i pustili CD 🙂 ne znam kako da objasnim, nema ni komunikacije sa publikom osim ono dobro veče mnogo lep grad standardno i onda samo pesma pesme pesma, pauza za šoranje, pesma pesma odosmo kući. nema bis nema ništa - ima to neke svoje prednosti, ali nekako mi vuče na "odrađivanje", ne znam kako bih drugačije objasnio, iako je sve maksimalno utegnuto, zvuči sjajno, ne provaljuješ da je live uopšte deluje kao studijski kvalitet.

u svakom od tih slucajeva, meni nije bilo jasno, sto ti ljudi ne prestanu da snimaju, jer tipa kad te skontaju, upere lasere u tebe, i ovi likovi ne prestaju hahah, ja gledam sta se desava, kontam da su samo odmah prestali, nista ne bi bilo, ovako da su ih pustili bez posledica, kontam da bi onda svi uzeli i snimali

a ma jok, ovde uopšte nije bio taj nivo, ja čak mislim da su ovi mađari iz obezbeđenja možda u startu kao nešto i gledali, posle toga batalili - bilo je ljudi koji su snimali/fotkali niko ih nije dirao, ali opet velika većina je ispoštovala "apel" pa nije snimala.

ja sam sustinski ok sa tim, ide mi na k zombi masa koja drzi telefone podignute vecinu koncerta, i ok mi je sto pusti na kraju bar tu poslednju

slažem se, ali u današnje vreme je to baš teško kontrolisati uz sve aparate, uređaje itd, sećam se davnih dana kad nisu hteli da me puste sa digitalnim fotoaparatom na prodigy na sajmu :))) ofc tad nisi imao mobilni 🙂