ZerBah Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 [offtopic]Chuo sam da Sloba dolazi u Moskvu da se lechi pa sam se spremio da ga dochekam [/offtopic] Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 kekeke mogu da zamislim kako bi izgledo taj docek :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
banman Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 kekeke mogu da zamislim kako bi izgledo taj docek :) ← "Vatromet" na sve strane..., no ima neshto svetlo u ovom crnilu. Svi koji su zaobishli/izbegli/zaboravili crni talas mocice da se podsete. A i nema nekog smisla chitati Vidojkoviceve i Kurejshijeve knjige ako se ovo nastavi. Usteda je to. Quote Ladies and gentlemen, Frank Sinatra Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 Ma jok istripovali ste. "_" Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 kako vas je drale iskusno iskulirao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 ma navikli smo :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 Ma Slobu ako posalju kod tebe Srbo, kakve su ladnotje, nece stitji ni iz aviona da izadje :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 offtopic @ srba shta je potrabno pa da se u moskviv proglasi stanje elementarne nepogode?-50?mislm jel imate neku zacrtanu granicu? Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 Valjda kad ponestane votke... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 1917 .... lenjin stiže u rusiju 2006 .... sloba stiže u rusiju run u foolz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 ili dok ne umre 100 ljudi od hladnoce. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 Pa to mu dođe isto... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 ma de, kad bi nestalo vodke pomrlo bi mnogo vishe, a rusija vishe nikada ne bi bila ista. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 Iako na Dinkica kao ministra finansija imam milion zamerki, mislim da malo preterujete. Prvo to sto je inflacija 20% nije toliko strasno uopste, Poljska je u toku tranzicije imala i vecu inflaciju pa nije bio problem. Problem je u tome sto su oni na pocetku godine inflaciju projektovali na ispod 10%, a zavrsili sa 20%. To je jako lose za dugorocno planiranje poslovanja, a samim tim za preduzetnistvo uopste. Da su odmah rekli da ce biti 20% svi bi mogli da planiraju sa 20% i svi bi bili srecni. Drugi veliki problem je nasa prevelika javna potrosnja, tj odnos onoga sto zaista proizvedemo i na tome zaradimo i onoga sto ljudi zaradjuju ne proizvodeci nista, tj ziveci na rad drugih. Imamo previse penzionera, previse drzavnih sluzbenika u glomaznim i nerentabilnim aparatima itd. Tek kada to smanjimo u odnosu na nivo proizvodnih radnika mozemo ocekivati neki znacajan boljitak. Znam da ce ovo sto sada kazem biti izuzetno nepopularno, ali nama prakticno treba jedno "stezanje kaisa", odnosno da ne trosimo vise nego sto zaradjujemo. I znam da je to zaista tesko reci danas u Srbiji, ali nazalost to je po mom misljenju jedino resenje za brz napredak. Naravno ima tu i sporednih faktora kao sto su smanjenje korupcije i sl, ali je sve to relativno malo u odnosu na glavni problem. Sto se dilera i toga tice mislim da nismo uspeli jos toliko da se vratimo u proslost, i da nam bas to stanje nije pretnja u nekom najblizem roku, ali ako nastavimo da idemo unazad umesto unapred sve je moguce. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 opet ovaj zwerko spojluje topic s politikom;)) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solflaj Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 @topic, inflacija je do jaja,svi nezaposleni ce biti ili dileri ili sverceri,nema nezaposlenosti salim se Lepo ja kazem,da dignemo revoluciju,uletimo u Skupstinu\Vladu,pokupimo par televizora, i pravac Kuba lepo,ko covek,sedim na plazi,slusam Buena Vistu,ladim jaja, a za inflaciju me boli qrac Quote Rancid Blade Just another manga freak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 pokupimo par televizora, i pravac Kuba Osim ako ne mislis na kafanu Kuba, do one prave ces tesko stitji "valjanjem" par televizora iz skupstine. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 ako je smanjenje korupcije sporedni faktor, ja sam rej liota, jebote zverko. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 Ja kad vidim postove ovog zwerka, odma mi se u glavi stvori image ... gordane pop lazic Nista ga ne razumem samo nesto pametuje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 20, 2006 Report Share Posted January 20, 2006 (edited) Iako na Dinkica kao ministra finansija imam milion zamerki, mislim da malo preterujete. Prvo to sto je inflacija 20% nije toliko strasno uopste, Poljska je u toku tranzicije imala i vecu inflaciju pa nije bio problem. Problem je u tome sto su oni na pocetku godine inflaciju projektovali na ispod 10%, a zavrsili sa 20%. To je jako lose za dugorocno planiranje poslovanja, a samim tim za preduzetnistvo uopste. Da su odmah rekli da ce biti 20% svi bi mogli da planiraju sa 20% i svi bi bili srecni. Drugi veliki problem je nasa prevelika javna potrosnja, tj odnos onoga sto zaista proizvedemo i na tome zaradimo i onoga sto ljudi zaradjuju ne proizvodeci nista, tj ziveci na rad drugih. Imamo previse penzionera, previse drzavnih sluzbenika u glomaznim i nerentabilnim aparatima itd. Tek kada to smanjimo u odnosu na nivo proizvodnih radnika mozemo ocekivati neki znacajan boljitak. Znam da ce ovo sto sada kazem biti izuzetno nepopularno, ali nama prakticno treba jedno "stezanje kaisa", odnosno da ne trosimo vise nego sto zaradjujemo. I znam da je to zaista tesko reci danas u Srbiji, ali nazalost to je po mom misljenju jedino resenje za brz napredak. Naravno ima tu i sporednih faktora kao sto su smanjenje korupcije i sl, ali je sve to relativno malo u odnosu na glavni problem. Sto se dilera i toga tice mislim da nismo uspeli jos toliko da se vratimo u proslost, i da nam bas to stanje nije pretnja u nekom najblizem roku, ali ako nastavimo da idemo unazad umesto unapred sve je moguce. ← Evo! Ja nista ne razumem ovog mladitja! :) Znaci ja nesto radim....i kazu mi e bate bice projektovana inflacija 190 posto. Onda ja to uzmem u obzir i do jaja mi bude??? Edited January 20, 2006 by pER tU aMOR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
n'Lad Posted January 20, 2006 Report Share Posted January 20, 2006 word Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 20, 2006 Report Share Posted January 20, 2006 Evo! Ja nista ne razumem ovog mladitja! :) Znaci ja nesto radim....i kazu mi e bate bice projektovana inflacija 190 posto. Onda ja to uzmem u obzir i do jaja mi bude??? ← sad si me razocharao igore .. mnogo je bolje zato shto postoji stvar kao planiranje .. shta znachi ukratko inflacija "da 10 dinara danas sa inflacijom od 20% nece biti istih 10 dinara sledece godine u to vreme" .. shta sa tom inflacijom mozesh da uradish ? da projektujesh potroshnju, kredite, kurac palac .. kapish ? ili ako ne kapish evo da ti pojasnim ovako: 1- situacija u svetlu, tj dobro projektovana ochekivana inflacija: vidish muskularnog derpeta na 10m i vidish da ti nema spasa, brzo vadish vazelin i mazesh guzu 2 - situacija u mraku, tj loshe isprojektovana ochekivana inflacija: savatao te je muskularni derpe u totalnom mraku i odvalio te od pishe Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
travar Posted January 20, 2006 Report Share Posted January 20, 2006 1- situacija u svetlu, tj dobro projektovana ochekivana inflacija: vidish muskularnog derpeta na 10m i vidish da ti nema spasa, brzo vadish vazelin i mazesh guzu 2 - situacija u mraku, tj loshe isprojektovana ochekivana inflacija: savatao te je muskularni derpe u totalnom mraku i odvalio te od pishe ← Quote ...alkohol je nocas moja precica do raja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 20, 2006 Report Share Posted January 20, 2006 sad si me razocharao igore .. mnogo je bolje zato shto postoji stvar kao planiranje .. shta znachi ukratko inflacija "da 10 dinara danas sa inflacijom od 20% nece biti istih 10 dinara sledece godine u to vreme" .. shta sa tom inflacijom mozesh da uradish ? da projektujesh potroshnju, kredite, kurac palac .. kapish ? ili ako ne kapish evo da ti pojasnim ovako: 1- situacija u svetlu, tj dobro projektovana ochekivana inflacija: vidish muskularnog derpeta na 10m i vidish da ti nema spasa, brzo vadish vazelin i mazesh guzu 2 - situacija u mraku, tj loshe isprojektovana ochekivana inflacija: savatao te je muskularni derpe u totalnom mraku i odvalio te od pishe ← Tj najebo si obrni okreni :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solflaj Posted January 20, 2006 Report Share Posted January 20, 2006 Osim ako ne mislis na kafanu Kuba, do one prave ces tesko stitji "valjanjem" par televizora iz skupstine. ← a bem mu mater,aj onda cu da obijem privatni sef nekog poslanika Quote Rancid Blade Just another manga freak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts