Jump to content

vasa profesija

Recommended Posts

• Replies 148
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

mora se:)

[:D]  [:D]  [:D] vidi imamo i proroka:)

thnx

mora se znati. uvek me je zanimala fizika i super mi ide, a glupo mi je obicnu, pa da budem samo neki profesor.imam mnogo vece ambicije, koje cu nadam se i ostati.

Velike ambicije dovode do straha od neuspeha, a strah vodi to teh dark side ! [:D]

elem, cudno (verovatno slucajnost) ali ti si treca devojka koju "znam" a hoce da studira nuklearnu fiziku ... [:)]

sex, drugs and bio food!

дипломирао сам финансије, банкарство и осигурање на Економском факултету у Бгд-у, тренутно радим у НБС као приправник у надзору осигурања.

планирам да се запослим овде као инспектор, после завршетка приправничког и завршим CFA, један од најинтензивнијих и најцењенијих финансијских курсева у свету (траје 3 године у најбољем случају и има 10.000 страна материјала), само не знам још где ћу да нађем снагу да учим толико поред редовног посла. али, решен сам да дођем до тог папира...

касније, ко зна... свашта ми се мота по глави. волео бих да напишем покоју књигу о ономе што ме и сад привлачи; о стратешком планирању, друштву, економији, држави... кад будем матор и без обавеза, у пензији, ако ме Бог поживи дотле.

ако све оде у мајчину, имам пар континџенси планова... [:D]

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

Radim u Narodnoj Biblioteci Srbije kao mikrograf operater u Centru za Mikrofilmovanje... tj. kao djejms bond snimam mikrofilmove a onda ih prebacujem na komp tako da oni sa jeftinijim ulaznicama mogu da gledaju celu stvar od kutje...

Inache bih zheleo da pravim kompjuterske igre i da zavrshim fakin knjigu koju pishem vetj 4 godine... a uz to i crtatje da pravim, da osnujem firmu koja bi sve to objedinila (nevezano za knjigu)

Ujaaa greemmmliiineeee...

Oh no! We're all gonna die!!

WE'RE SAVED!!!I'm screw'd!

"Mi smo uvek tu - RUR Gerila"

само не знам још где ћу да нађем снагу да учим толико поред редовног посла. али, решен сам да дођем до тог папира...
ti umseto da blejish po forumu ceo dan uzmi da uchish.

No one can survive becoming a legend.

i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech.

studiram hotelijerstvo, nadam se da cu posle faxa da zapalim u englesku(preko veze fkors) na post diplomske i ako bog da da ostanem tamo ili da zapalim za ameriku i kanadu(imam i tamo neke veze i vezice)

takodje mi posao u nekom boljem hotelu ne bi smetao i da radim u ovde, sad je u planu 15 novih hotela u bg-u ciji se zavrsetak planira vise manje tacno da se poklopi sa zavrsetkom mog faxa sto je do jaja :)

If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart.

pravi, treba nam josh jedan glup topic

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi