Sheyn Posted February 13, 2006 Report Share Posted February 13, 2006 ginem ginem da ti skinem haljinu sto susti ako ako neka ginem poginucu muski ! :)) to i halid beslic - o jarane jarane - naci u folkremixu .... HITTTTTCHIN ! :) Quote step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted February 13, 2006 Report Share Posted February 13, 2006 ginem ginem da ti skinem haljinu sto susti ako ako neka ginem poginucu muski ! :)) to i halid beslic - o jarane jarane - naci u folkremixu .... HITTTTTCHIN ! :) ← VRHHHHHHH :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 prajsles :D Mile Ignjatovic "Moja mala nema prednji zubi, kad me ljubi jezikom me ubi" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 ej da sam musko 30 sekundi ti bi dragi pao vec u prvoj rundi... carobno carobno , ti me ljubis carobno samo to je magija samo to mi je potrebno u svojoj mladosti i ja sam ludeo voleo ljubav me je opila dragi druze moj i zato ja osecam sve tvoje boli iako te ne znam prijatelju moj i zato ja osecam sve tvoje boli iako te ne znam prijatelju moj .... ( << ovo je evergreen .. nije za ismejavanje) :) Quote step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 Ono prvo je Elma. Mnogo jaka stvar :) Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaYa Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 "Budi lep budi jak za sve druge mrak nemoj da me brukas" "Daj mi ferari crveni bice moj konjic drveni" i personal favorite: "Suzama sam lepio tapete kad ti ode i odvede dete" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted February 19, 2006 Report Share Posted February 19, 2006 Svojevremeno je na Stinku bila emisija Gold. Kao Grand, ali jos bolje! Prva zvezda - Zaklina Ilic: "Maramica, maramica, sva od bele svile; crkni, pukni, mene voli Mileeeeee. Maramica, maramica, pa jos i navezhena; rodjena sam da mu budem zenaaaa!" I naravno BN televizija sa nekom slicnom emisijom... zaboravih kako se zove. Uglavnom, dasa sa CD-om titla "Poljoprivrednik na moru". :) Cuo sam jednu pesmu i toliko sam se smejao da je nisam zapamtio. Iz PGP-a nesto fino - Nino! (i A1 pesma "Ti si cerko tatin sin") Pa zatim, ovde prozivani Era Ojdanic: "Da sam pauk, mali pauk, veliku bih mrezu pleooooo; Da bih tebe upecao, ludo sam te zavoleoooo..." Uf, ima ih kol'ko 'oces... Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted February 19, 2006 Report Share Posted February 19, 2006 Pa zatim, ovde prozivani Era Ojdanic: "Da sam pauk, mali pauk, veliku bih mrezu pleooooo; Da bih tebe upecao, ludo sam te zavoleoooo..."ukoliko nisi video njegov live nastup u grandu u kostimu pauka,bojim se da nisi skapirao pesmu i onda tako odeven prodje medj publiku,a matorci se guraju da ga dodirnu Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted February 19, 2006 Report Share Posted February 19, 2006 Nemam pojma cije je ovo ali vrti se na BN ;) "Djindjule, mindjule, djindjuleta, mindjuleta dovedi je do kreveta oj rocko moj!" "Opsa, jarasa, vidjo babu gde pisa" .... :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted February 20, 2006 Report Share Posted February 20, 2006 ukoliko nisi video njegov live nastup u grandu u kostimu pauka,bojim se da nisi skapirao pesmu i onda tako odeven prodje medj publiku,a matorci se guraju da ga dodirnu ← Gledao. Sjajno je. :) Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted February 21, 2006 Report Share Posted February 21, 2006 Za tebe bila sam ja u gradu drolja poslednja i sve sam pristala ja da bih sa tobom ostala ....................... ti propadas ti probadas jer se opijas ..........ti propadas ti propadas jel si drogiras :D Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted February 21, 2006 Report Share Posted February 21, 2006 ne znam da li je bilo: "shpijuni su medju nama kvare nasu idealnu vezu al neka ih neka budu sada na oprezu jer mi smo na potezu" Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted February 21, 2006 Report Share Posted February 21, 2006 ne znam da li je bilo: "shpijuni su medju nama kvare nasu idealnu vezu al neka ih neka budu sada na oprezu jer mi smo na potezu" ← tarMi, right? Pa to je bila hitchina!! :) Evo nekih zanimljivih... Bora Drljaca "Ja Sam Snajder": » Click to show Spoiler - click again to hide... « "Ja sam, ja sam snajder sve po meri krojim svim zenama na usluzi stojim Dodji, dodji, mala da ti uzmem meru veruj, veruj meni starome snajderu Ja po, ja poznajem pos'o unijanse gde ja, gde ja krojim drugi nema sanse Mini, mini suknja u modu se vraca manje, manje posla kad je suknja kraca" Bora Drljaca "Car Ostaje Car": » Click to show Spoiler - click again to hide... « "Zavide mi stariji mladji imitiraju kako zivim i sta radim mnogi ne kapiraju Za zene sam zakon to je prava stvar i uvek cu takav biti car ostaje car Znaju zene da od mene mogu sve da dobiju i zbog toga one se mome carstvu predaju Vole zene da se ljube ili da se diraju uvek one iskreno za mene navijaju" Baja Mali Knindza "Alkos Perspektivu Nema": » Click to show Spoiler - click again to hide... « "Gotov je, gotov je, ubice ga zena us'o je u treci karton Hajnekena Alkos, alkos nema perspektivu dobar covjek, donesi mu pivu alkos, alkos nema perspektivu dobar covjek pije svoju pivu S rakijom, s rakijom pocinje mu dan vec oko osam on je nakresan Eno ga, eno ga, stoji pored sanka ponovo se nadro, zalosna mu majka" Mikica i Bane Bojanic "E Moj teBra": » Click to show Spoiler - click again to hide... « "Mikica: E moj brate cigani me prate sedam dana u sedam kafana zora svice ja ispijam pice case lomim ljubav da prebolim Bane: Ne mogu ti ja pomoci brate evo mene na robiju prate na srce mi stavili lisice a na snove lance i okove" Baja Mali Knindza "Umri Muski, Budi Delija": » Click to show Spoiler - click again to hide... « "Kad sam bio mali rek'o mi je deda samo ti navali nema koja ne da Budi lav u srcu nek te svako zna umri muski, budi delija Kad sam bio mali rekla mi je baka samo ti navali folira se svaka Nema dede moga on pod zemlju ode a unuka pijanog iz kafane vode" Nedeljko Bajic Baja "Koktel Ljubavi" (ovo je zapravo vrlo slusano danasnjih dana): » Click to show Spoiler - click again to hide... « "Nije u redu da stoji sama tako lepa devojka za nasim stolom ceka te mesto ako hoces imas ga Moja je cura luda ko bura i nece se buniti sto cemo nocas ti, ja i ona u troje se druziti O, ona i ja o, i ja i ti o, svi zajedno u koktelu ljubavi Kada su noci duge i vrele prija koktel ljubavi gde su dve case tu je i treca da se bolje nazdravi Moja je cura luda ko bura i nece se buniti sto cemo nocas ti, ja i ona u troje se druziti" Bora Drljaca "Jovane Jovo, Jedini Sine": » Click to show Spoiler - click again to hide... « "Jovane, Jovo, jedini sine zasto se ne zenis da majka vise ne brine da svoju staru dusu odmori da spava slatkog sna i davnoj zelji odoli Odlazi svake veceri negdje ne mislis na majku da hoce noc da provede uz prozor bez sna gleda sjaj zore i vrata na kuci sa skripom da se otvore Ne trazi, majko, zenu tu vise zauvijek neka se na tvoja zelja izbrise znas da se majko udade Lela sto srcu mome bi najdraza cura iz sela I druge cure lijepe su sine zeni se ne cekaj, ispuni zelje majkine da tvoje cedo, uzmem u krilo jedino to bi jos majcino srce zelilo" Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ice Q Posted February 28, 2006 Report Share Posted February 28, 2006 Kupi mi majko dop Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted February 28, 2006 Report Share Posted February 28, 2006 (edited) Na ulici sam nasao zlatni lancic pozeleo sam da j***m Zuzanu Manchic e chuo sam da za mnogo para voli da se j**e Buba Mara Dara ajde uzmi pa mi qratz savi lepa moja pevacice Jami Zelja mi je posta da svrsim u usta nije bitno koja moja ili tvoja pevacica Sneki voli u ustima meki kad je sperme puna gusa mnogo voli Karleusa i po nocu a i po danju volim da j***m Maju Marijanu... imam kitu ko telecu nogu svaku pevaljku j***o bih sa nogu Zelja mi je posta da svrsim u usta nije bitno koja moja ili tvoja Edited February 28, 2006 by _Gotti_ Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted March 2, 2006 Report Share Posted March 2, 2006 imam kitu ko telecu nogu ← odakle je ovo ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted March 2, 2006 Report Share Posted March 2, 2006 Pa to neka zajebancija na narodnjake Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted March 2, 2006 Report Share Posted March 2, 2006 @deGrasso ja mislim da je ti Dzimi Barka :D ali nisam sigyran Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted March 3, 2006 Report Share Posted March 3, 2006 Ladno sam tek sad video topic!!!11 Nego: Dj krmak-pusi,pusi -Niz kicmu mi prolazi neka cudna struja napolju se sprema kisa i oluja, zapalimo vatru mala ja i ti, ne bi li se malo zagrijali mi! Pusi pusi mala,pusi mala ti ne dozvoli vatri da se ugasi! Boban Zdravkovic-Marakana -Kad sam bio mali,prvu loptu su mi dali rekoh svima necu kriti,lopta ce mi zivot biti Marakano,marakano moja sreco,moja rano na tebi mi mladost osta' a plave mi nikad dosta! Dzej-Mrak Mrak mrak mrak,pao mi na oci ni topova 300 nece mu pomoci! Mrak mrak mrak,nisam vise dobar zbog tebe cu mala,napraviti dar mar! @dovglasi:Zasto Koktel Ljubavi,pa covece to se slusa Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 Iz PGP-a nesto fino - Nino! (i A1 pesma "Ti si cerko tatin sin") Zamalo da me ubijes covece, plakao sam, ali stvarno sam plakao, malo falilo da se ugusim. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted March 7, 2006 Report Share Posted March 7, 2006 Zamalo da me ubijes covece, plakao sam, ali stvarno sam plakao, malo falilo da se ugusim. ← Izvini. :) Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted March 7, 2006 Report Share Posted March 7, 2006 dovlagsi znam da znas,opleti jednom nadica-ferari ,za moju dusu! Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MagmaN Posted March 7, 2006 Report Share Posted March 7, 2006 (edited) Danijela valja boce s plinom, a ja radim sa naftom i benzinom (danijela svercerka) Edited March 7, 2006 by MagmaN Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted March 7, 2006 Report Share Posted March 7, 2006 (edited) Ove dve pesme su trenutno najveci hitovi , pustaju ih po 500000 puta , na svim 18-im rodjendanima na kojima sam bio do sad.Znaci samo da cujete vi to vrishtanje riba kad puste ovo.Zlo&naopako , pa kad posle petog puta jos i udje u glavu i krenem da pevushim zlo.... Halo , ja sam zovem samo da ti cujem glaas Da ti kazem neprestajem da mislim na nas ruka bezi na tvoj broj jedini si porok moj od tebe sam zavistan moja jedina Chorus 2x: Ti si mi znaj , na srcu kvar Veruj za druge necu da znam. Ti si mi znaj , na srcu kvar sve pre tebe su cist promasaj. I naravno ponoc i podne, Na 5 minuta se ljubav ne daje, sve sto je vredno treba da traje Ja sam ziv to imaj u vidu , nisam ikona na tvome zidu , Ja kada volim , volim do daske , da ljubav glumim to nema shanse a ti se izgleda neznosti bojish , kao kip predamnom stojiiiiiiissh. Chorus1x: Ponoc i podne , istok i zapad Suprotne strane spremne za napad, To vise veruj ne moze tako , Nemoj da cekas vreme je zlatooooo Ko krst i amin , hvala i molim , Moramo biti , jer ja te volim Nezno me zagrli , poljubac daj mi , Kad ljubav uzmes ljubav mi vratiiiiiii Edited March 7, 2006 by Longleyy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
travar Posted March 8, 2006 Report Share Posted March 8, 2006 longey imas li neki sajt gde mogu da skinem textove te novije narodne muzike Quote ...alkohol je nocas moja precica do raja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts