Tarabash Posted February 1, 2006 Author Report Share Posted February 1, 2006 Svaki upgrade pomaze. Bolje uzmi josh 512ram-a i HDD. To bi ti bio bolji upgrade, sa finsnsijske tacke gledishta. Quote Watafak! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 1, 2006 Report Share Posted February 1, 2006 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tarabash Posted February 1, 2006 Author Report Share Posted February 1, 2006 Ako vam je sve ovo previše komplikovano, onda kompjuter i nije za vas ;) ← QFT Quote Watafak! Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted February 1, 2006 Report Share Posted February 1, 2006 (edited) Svaki upgrade pomaze. Bolje uzmi josh 512ram-a i HDD. To bi ti bio bolji upgrade, sa finsnsijske tacke gledishta. ← Koji hdd...............Seagate ili MACKSTOR [loooool] a dual channel ili single ?? da ne bude 2x post evo ovde cu........... kod mene ima usrani isdn .. josh neznam za kablovski, za adsl ima %#&%$....... pitanje je ....... dal da uzmem isdn ili ako ima kablovski ili da ne ?? chuo sam da nije velika razlika izmedju isdn i dial up........... barem tako neki kazhu ........ i otprilike kazhite kolko se to placa da znam kolko da ushemim familiju Edited February 1, 2006 by deGrasso Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted February 1, 2006 Report Share Posted February 1, 2006 Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ankanar Posted February 3, 2006 Report Share Posted February 3, 2006 nema mi metalci smo obrazovani svet... voodoo Quote http://www.klanrur.co.yu/forum/index.php?showtopic=26606 Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 3, 2006 Report Share Posted February 3, 2006 Zato Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
igggi Posted February 8, 2006 Report Share Posted February 8, 2006 Resio sam seckanje napokon, prodao sam dva memoriska modula od 256mb i kupio jedan od 1gb i sad ne secka cak ni u ironu, sa max podesavanjima bez aa. Tek kada sam izvadio memoriju video sam da su u pitanju bila dva razlicita modula i da ih gigabyte k8ns nije nesto narocito voleo posto su bili deklarisani kao ddr400 a radili kao ddr333 (moduli su bez problema radili kao ddr400 na asusu nf2) Reinstalacija drajvera (pre kupovine memorije) i koriscenje Driver Cleaner-a je malo ubrzala wow ali ne nesto specjalno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted March 11, 2006 Report Share Posted March 11, 2006 dajte ljudi neki linak treba mi program da iskljuchuje procese znachi da se ne pale vishe nikad tnx Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted March 11, 2006 Report Share Posted March 11, 2006 nadji na netu Tune Up Utilities 2006 ili Security Task Manager.doduse ovaj drugi nije bas za to,al je dobar da proveris koji su procesi u pitanju(napomena,ne gasi u njemu nista za sta nisi siguran sta je) uostalom procitaj ceo topik bilo je price i o start>runu Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ankanar Posted March 11, 2006 Report Share Posted March 11, 2006 WinPatrol Quote http://www.klanrur.co.yu/forum/index.php?showtopic=26606 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted March 13, 2006 Report Share Posted March 13, 2006 Ja sam sad malo osvezio kantu, pa me interesuje kako ce ovo raditi kod mene: kod mene u sobi je Barton 2500+ giga rama kingston gforce 6600td 256mb a sto se neta tice, imam wireless 128k, koji KIDA kako radi, protok mi je konstantan, download je gotovo uvek zakucan na 16k... E a sto se burazrera tice, on ima semprona 2400+ 512+256 rama, gforce 5700gt. znaci skoro ko ova prva... Da li ispunjavamo tehnicke uslove da pikamo WOW....tj on da pika, ja nisam nesto u tom fazonu, godine... :) Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted March 13, 2006 Report Share Posted March 13, 2006 Ne verujem, ladno nigger na ovom delu foruma :) Da , radice ti bez problema, i tebi i burazeru, i na 128k bez ikakvih zachkoljica, tako da samo napred. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted March 13, 2006 Report Share Posted March 13, 2006 Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tarabash Posted March 13, 2006 Author Report Share Posted March 13, 2006 Ako radite u firmi 9 godina, i sve svoje dokumente, tabele i korespodenciju pisete u jedan (!) word dokument koji posle tih 9 godina je veliki 195.7MB i vi jos se pitate zasto ne moze da se snimi na disketu, onda tek kompjuter nije za vas ... (kao jedna moja koleginica) ← OMG ovo je neshto....neopisivo smeshno Quote Watafak! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted March 14, 2006 Report Share Posted March 14, 2006 Greska, ako vam je ovo komplikovano ... morate jos da se ucite oko kompjutera. Ako radite u firmi 9 godina, i sve svoje dokumente, tabele i korespodenciju pisete u jedan (!) word dokument koji posle tih 9 godina je veliki 195.7MB i vi jos se pitate zasto ne moze da se snimi na disketu, onda tek kompjuter nije za vas ... (kao jedna moja koleginica) ← Moja matora bi mogla da uradi ovako neshto. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ankanar Posted March 14, 2006 Report Share Posted March 14, 2006 Greska, ako vam je ovo komplikovano ... morate jos da se ucite oko kompjutera. Ako radite u firmi 9 godina, i sve svoje dokumente, tabele i korespodenciju pisete u jedan (!) word dokument koji posle tih 9 godina je veliki 195.7MB i vi jos se pitate zasto ne moze da se snimi na disketu, onda tek kompjuter nije za vas ... (kao jedna moja koleginica) ← kako nisi do Quote http://www.klanrur.co.yu/forum/index.php?showtopic=26606 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ddak Posted March 25, 2006 Report Share Posted March 25, 2006 hocu li imati problema sa igranjem WoW-a sa 56k modemom?? mislim da mi moze izvuci medium detalje, samo me modem brine: athlon 64 3000+ 512 mb ram (uskoro 1 gb) 6600 le 256 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SRBIJA Posted March 25, 2006 Report Share Posted March 25, 2006 ili ono kada neka sekretarica kaze sefu da nema prostora na kompjuteru pa je smanjila font u svim word dokumentima ili kada je neki lik zipovao windows direktorijum da bi imao mesta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0rtega Posted March 16, 2007 Report Share Posted March 16, 2007 hocu li imati problema sa igranjem WoW-a sa 56k modemom?? Realno , imaces mozda , ali mozda i uspes da igras , a kad udjes u grad onda si ga ugasio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted March 19, 2007 Report Share Posted March 19, 2007 moj drug je igrao na modemu 10 meseci. prihvatljiv lag, ali obzirom na to da je najcesce igrao nocu, nije imao mnogo problema. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Micaa Posted March 19, 2007 Report Share Posted March 19, 2007 Moze da se igra na modemu,ali ako ces neki hardcore zaboravi.Za lvlovanje i neko zezanje po manjim ins je ok,ali za neke vece ins tipa MC ili nesto slicno ne preporucujem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nogga Posted April 8, 2007 Report Share Posted April 8, 2007 Za sve korisnike ATI-jevih karti.Probajte uvek sa omeginim driverima(malo google omega drivers i eto ih)ja svoju 9550 GE/TD teram sa default 250/200 @390/270. Wow mi radi kao zmaj.Sto se tice Page file-a najbolje je kada je na zasebnoj particiji(nebitno dali je na drugom HDD ili ne).Ja u sustini imam dual boot,jedan win za svaki dan i jedan samo za WOW,posto ga jedino igram.Ima gomila servisa koja mora da se iskljuci , da se prebaci Page file na zasebnu partijicu(ja koristim max size ~4Gb,u sustini nesmeta ako je veci,smeta ako je manji).servise sam pogasio sve nepotrebne,ako pronadjem PDF koji je za SP2 postovacu,mada ja to sve vec radim napamet.Sto se tice Nvidie,nisam bas siguran za tvrdnju da WOW radi kao kanta na njima posto sam video neke Nvidie koje rade ok tako da mislim da je to neko rekao na osnovu jednokratnog iskustva.(no flames pls :D).Sve u svemu ako znate da napravite dual boot to je najbolje resenje jer JBG win je takav da ako radite na njemu(nije bitno sta)on vremenom jednostavno obara performance.Tako da svima koji znaju to da naprave neka to i urade.Estimated space needed ~5Gb za sistem uzimajuci u obzir da WOW moze da stoji gde god hoces i radi copy paste. Eto toliko od mene. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkoL Posted April 9, 2007 Report Share Posted April 9, 2007 koga ti lazes buljo... aj bezi nemoj se sramotis :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Himan Posted April 11, 2007 Report Share Posted April 11, 2007 a kako bi WOW radio na ATHLON 2800+ 64 bita , 512 rama i msi 6200 sa 256 mem Quote http://www.duels.com/users/register/bad_copy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts