Trans-Lucky Posted January 17, 2006 Report Share Posted January 17, 2006 Zivela Grand produkcija i Pink televizija... Quote Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted January 17, 2006 Report Share Posted January 17, 2006 istripovao si, nisu one nikog ubole Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted January 17, 2006 Report Share Posted January 17, 2006 znaci zamislite scenu, idem ja u skolu(mislim da je bilo pre 3 godine) i prolazim pored jednog sahta, lik izlazi iz sahta u bade mantilu, napolju inace teska zima, ja ono zastao nije mi jasno, lik odlazi do trafike, kupuje cigare vraca se unutra i kaze mi dobro jutro komsija(bilo je blizu moje gajbe)... ako tad nisam dobio srcku necu nikada ← Krang i njegovo novo telo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted January 17, 2006 Report Share Posted January 17, 2006 Dobro to si verovatno u pravu ali zar taj jedan momenat nisi osetio pateticno sto si bacio x din na neku "glupost" a ima ljudi ( dece ) koja zive u sahtama? ← No, not for even a second there, no. Mo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted January 17, 2006 Report Share Posted January 17, 2006 pre bih se cimnuo za srbe koji su ostali na kosovu jer nisu imali gde da odu nego za tri male ciganke koje su se udomile u sahtu. Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted January 17, 2006 Report Share Posted January 17, 2006 pre bih se cimnuo za srbe koji su ostali na kosovu jer nisu imali gde da odu nego za tri male ciganke koje su se udomile u sahtu. ← Da ali poenta svega je sto se nici cimnuo, kao ni niko od nas. To je isto kao onda kad je bio topic za Tcunami i neko kaze Sumaher uplatio milion evra, a on se neki pametni javi i kaze u lako je njemu da uplati kad ima 200 puta toliko, to je ko da ja odem sad i uplatim 50e ili tako nesto. Pa ako je tako sto onda nije otisao i uplatio. A svi pricaju kako nece da daju Kosovo, kako im je zao onih ljudi, a niko nista ne radi po tom pitanju. Svi smo zauzeti svakodnevnim obavezama i nasim problemima i nasim zivotom i sutra da ti dodje porodica ili jedna osoba i kaze izgubio sam sve na Kosovu i da je to potpuna istina 95% bi reklo jao stvarno mi je zao i nastavilo dalje. NHF ali realno sve nas boli patka, svesno ili podsvesno. E to je porazavujuce. :( @topic: Ovakvih stvari ce uvek biti bilo da zivite ovde ili bilo gde drugde. Tako svet funkcionise i takav balans mora da bude, jer sveta ne bi bilo. Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
GcV.Bjeli Posted January 17, 2006 Report Share Posted January 17, 2006 zeki - word. Quote web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
L1nk Posted January 17, 2006 Report Share Posted January 17, 2006 Mislio sam da vise nista ne moze da me iznenadi ali evo pogotka !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abohac Posted January 17, 2006 Report Share Posted January 17, 2006 Ljudi iz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nykolla Posted January 17, 2006 Author Report Share Posted January 17, 2006 [quote name='Ivan Quote Nije vazna brzina vazan je skill. http://www.klanrur.co.yu/forum/index.php?showtopic=26606 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted January 17, 2006 Report Share Posted January 17, 2006 ^Znam, veruj mi nisam se osetio prozvanim. :) Nego sam kao čisto napomenuo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted January 17, 2006 Report Share Posted January 17, 2006 @ zeki: sta bi ti uradio?? (nije h8, vec pitanje) Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted January 17, 2006 Report Share Posted January 17, 2006 meni uvek bude veoma tesko u srcu kada vidim tako neke beskucnike, posebno stare zene, koje bauljaju po kantama ili spavaju po vlaznim uglovima, cak i u centru grada. par puta, kada sam se vracao sa npr nekom devojkom iz nekog fensi mesta, ka zelenjaku ili trgu gde bi smo cekali bus, vidjao bih kod Bezistana jednu zenu od recimo 60 godina minimum, koja je na sebi nosila nekih 10 plastichnih kesa sa starim hlebom, odecom...otprilike sve sto ima na ovom svetu joj je stalo u tih 10 kesa, koje je oko vrata besila, tako da joj se samo faca videla... Nekako mi to nije dostojno starosti jednog svesnog coveka, posebno zene...Kada god imam neki sitnish uvek dam. Slichan osecaj imam i kada vidim tako neke ljude koji kao prodaju nesto a ne znam ko to kupuje. Na primer ima jedan lik koji u Sremskoj ulici vec jedno pet ili sest godina prodaje drzache za naocare. Za sve to vreme nisam video ikoga da mu je prishao i uzeo i jedan. Isto tako na uglu sremske i terazija ima preko leta i proleca neka baka koja prodaje male bukete nekog cveca, koje je ocigledno nabrala na nekoj livadi... A sa druge strane nemam neku empatiju prema radno sposobnim ciganima ili ostalim ljudima od 30, 40 godina koji prose. Cak i u nasoj zemlji moze da se nadje neki posao, barem oni fizicki. Kapiram da se oni smesno placaju ali zar ima ista losije od prosenja? Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 18, 2006 Report Share Posted January 18, 2006 Ima-rad Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jotzkann Posted January 18, 2006 Report Share Posted January 18, 2006 ...toga je bilo i za vreme Tita ← "...kako cemo mi sad bez nashega druga Tiiite?! " reshpekt, bato-Bole!... i bez citanja vidim da se radi o jos jednoj "srceparajucoj" prici koja treba da "otvori" oci javnosti...pleeeease/bitte/por favor.... ...Dr. Protic je rekao:"Ne moram da se ubijam, godinama-mrtav sam"; tako cemo i svi mi, samo neko iz kuce, neko iz kontisa, neko iz sahta... A sta mislite da li je SF onaj vic kad 2 klosara pricaju gde ce da prespavaju noc? kad smo vec kod viceva, odo' na malo veselije teme. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted January 18, 2006 Report Share Posted January 18, 2006 @ zeki: sta bi ti uradio?? (nije h8, vec pitanje) ← Kao ni niko od nas.(uzeto is mog prethodnog posta). Jel ti moje postove preskaces, svaku 3 rec procitas, ne kontam. Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted January 18, 2006 Report Share Posted January 18, 2006 bah da svi rade... bilo bi loshe (tj. cela drzava) da ima previshe nezaposlenih i to je loshe... balans je reshenje... ( ko sho reche kize) zemlja nije utopija, a i d ajeste bio bi smor jedino reshenje je istrebljenje ljudske vrste i onda ce postojati nekakav balans... jednog dana :)) ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Capma Posted January 20, 2006 Report Share Posted January 20, 2006 Sta mislis kolko ima homless ljudi samo u USA koji gladuju/umiru svaki dan...kolko crnja svaki dan zgine u getu...kolko gladnih ima u africi...sidu ima 3/4 stanovnista nekih zemalja...vode se ratovi po 30 god...posledice radijacije na ljudskim embrionima ce se osecati u japanu jos 1k god u cernobilju pitaj kurtza kolko...a na drugoj strani majkl jackson ziguje decu od 5+- god...bil gejts da ima 100k zivota nemoze prebrojati sve pare sto ima...estradne zvezde kupuju shaljine od 5 mil dolara i kad bi svi znaci mi lomili glawu oko toga neznam gde bi stigli...a tebi cudno i za neveru 3 klinke u kojnteneru ccc decko gde ti zivis Quote Interrupts better than Kanye Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 20, 2006 Report Share Posted January 20, 2006 e neka si mu rekao, majstore! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
banman Posted January 20, 2006 Report Share Posted January 20, 2006 E da, da nisam video ne bih poverovao. Znachi u ZR-u, vracamo se sa faxa sa drugom i chekamo na semaforu. Na drugoj strani neki kontejneri. Tek ulece malo starija mechka (al' mnogo bilja od one tzv. ciganske) u GTA fazonu, sa shkripom guma, pored kontejnera. Izlaze dva cigana, prebiraju po kontejnerima, ubacuju u gepek i u istom GTA fazonu bezhe dalje. Nikada necu shvatiti kako mozhe da se odigra, pre ili kasnije, asimiliacija manje-vishe svakom narodu, al' romima nikada. Znachi manje vishe svugde imaju istu reputaciju. Quote Ladies and gentlemen, Frank Sinatra Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted January 20, 2006 Report Share Posted January 20, 2006 Sto bi bilo smor da Zemlja, ili neka zemlja bude utopija? Svashta :P ← jer je potrebno neko ludilo da bi bilo zanimljivo... :) mada, ne kazem da meni ne bi bilo lepo, al ipak frka panika ovoono... to je shto cini zivot interesantnim:) ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nykolla Posted January 20, 2006 Author Report Share Posted January 20, 2006 Sta mislis kolko ima homless ljudi samo u USA koji gladuju/umiru svaki dan...kolko crnja svaki dan zgine u getu...kolko gladnih ima u africi...sidu ima 3/4 stanovnista nekih zemalja...vode se ratovi po 30 god...posledice radijacije na ljudskim embrionima ce se osecati u japanu jos 1k god u cernobilju pitaj kurtza kolko...a na drugoj strani majkl jackson ziguje decu od 5+- god...bil gejts da ima 100k zivota nemoze prebrojati sve pare sto ima...estradne zvezde kupuju shaljine od 5 mil dolara i kad bi svi znaci mi lomili glawu oko toga neznam gde bi stigli...a tebi cudno i za neveru 3 klinke u kojnteneru ccc decko gde ti zivis ← jel znas sta razlikuje coveka od zivotinje? Quote Nije vazna brzina vazan je skill. http://www.klanrur.co.yu/forum/index.php?showtopic=26606 Link to comment Share on other sites More sharing options...
banman Posted January 20, 2006 Report Share Posted January 20, 2006 jel znas sta razlikuje coveka od zivotinje? ← To shto je licemer? Quote Ladies and gentlemen, Frank Sinatra Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted January 20, 2006 Report Share Posted January 20, 2006 jel znas sta razlikuje coveka od zivotinje? ← To sto je govno iskvareno i pohlepno ? Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nykolla Posted January 20, 2006 Author Report Share Posted January 20, 2006 pa dobro svi ste tacno odgovorili ali nije to bila poenta :D Quote Nije vazna brzina vazan je skill. http://www.klanrur.co.yu/forum/index.php?showtopic=26606 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts