Guest Posted January 18, 2006 Report Share Posted January 18, 2006 "uskoro" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 18, 2006 Report Share Posted January 18, 2006 sad sam upravo bio u meku (tj drajvu) i nemaju royal iako su ga vec ubacili meni/sliku Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 kod nas ga do sada nije bilo. ← Zar nije bilo proshle i predproshle godine, prvo ide "sezona" McFresha pa McRoyal pa McBeacon valjda? (Il sam ja u gadnom tripu od beljanja u inostranstvu - da je i kod nas McRoyal vec ustaljen) McRoyal sam jeo pre '99, jer je to zadnji put da sam bio u Bechu a probao sam ga pre toga. Zajedno sa McBeacon-om, McFresh-om, McChina >slatko-kiselo<, McMexico >ljuto< (ili kako god se ta 2 zvala) i josh nekih koje nemogu da se seitm BigTastey je meni krsh. U Burger King mi se poprilichno chini da je meso pravo. A BigTastey je valjda mekov odgovor gde su pokushali da simuliraju ukus pravog mesa al im nije uspelo... P.S. Slichica je Xtra! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 "pravo meso" meni su burger king i mc isto samo drugachije pakovanje .. najjacha rechenica koju sam doziveo u burger kingu je bilo kad sam pijan doshao do kase i rekao " _naziv_ hamburger" a prodovachica mi rekla "we dont have _naziv_ hamburger only _naziv_ burger" Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 Lorde okači svoju sliku.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 I tu u njemu posto se jos uvek ne platja klonjara cesto mozhes da vidis cigane kako peru kosu u kupatilu :)) ← Ostro protestujem protiv ovakve diskriminacije, posto sam i ja prao kosu u Meku u Barseloni Btw ni tamo se ne placa Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 Zato u Francuskoj dobijes kod na racunu i samo preko njega mozes da udjes i izadjes iz u wc-a Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 Zato u Francuskoj dobijes kod na racunu i samo preko njega mozes da udjes i izadjes iz u wc-a ← A bre ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 aha bre :) drugarica usla iza nekog lika a nje mogla da izadje.Cekala da neko izadje a posle smo videli da se sa racuna kuca kod da bi se uslo i izaslo iz wcea Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 Da da. I ja sam to doziveo u sred Pariza. Naime svi WC-ovi su zakljucani bilo da je MC u Shan Zhelize ili Sharl De Gaul ili nekoj cetvrti WC je zakljucan i kada kupite nesto onda dobijete racun na kome postoji sifra za WC. Ukucate sifru na automatu i udjete u WC. Kolko sam ja skontao to je da ne bi svrljali po wC-u da se ne bi drogirali i tako dalje. :S i onda neko kaze e do jaja je da se zivi u Parizu. More marsh u tri lepe. I don't like cities But I like new york Other places make me feel like a dork Los Angeles is for people who sleep Paris and London Baby you can keep ;))) Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 Plus su u tom meku bila neka space vrate.Otvaraju se ko u star warsu i seru nesto na francuskom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 (edited) @Corey...vidish bila mi je u profilu samo je negde nestala. Pogledaj na slike forumash ili na mom profilu na Last.fm -> otkud ti sad to? P.S. Najverovatnije cu je ponovo nabaciti na profil... Edited January 19, 2006 by Lord[SKG] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 i onda neko kaze e do jaja je da se zivi u Parizu. More marsh u tri lepe. ← Ma de do jaja, pariz je jedno veliko sranje .. mislim .. do jaja je da se vidi, i to tako .. a za zhivot je go kurac .. i francuzi su pichke. :) A shto se wc-a tiche, ja sam pre 3 dana bash jeo u meku na champs-elysees (onaj "u podrumu") i ishao u klonju bez problema .. pa mi zato neshto bilo chudno .. btw. zeki mi smo se videli na eswc-u :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 Pa nije u svakom meku onda isto I ja nisam bio u Parizu nego u Kanu:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuchk1c4 Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 e, jeste to sranje, ja kad sam bila u veneciji, zgadio mi se mek...neka rupa najgora, imaju samo hamburger, chiz i bigmek, posluzavnici polomljeni, pod strokav, al zato u wc-u ko u spejs satlu, a pre nego sto udjes ukucas sifru sa racuna... Quote I MAY NOT BE PERFECT, but parts of me are excellent Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 Ma de do jaja, pariz je jedno veliko sranje .. mislim .. do jaja je da se vidi, i to tako .. a za zhivot je go kurac .. i francuzi su pichke. :) nek si nam rekao o veliki znalche zhivota i istine Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 Ma de do jaja, pariz je jedno veliko sranje .. mislim .. do jaja je da se vidi, i to tako .. a za zhivot je go kurac .. i francuzi su pichke. :) A shto se wc-a tiche, ja sam pre 3 dana bash jeo u meku na champs-elysees (onaj "u podrumu") i ishao u klonju bez problema .. pa mi zato neshto bilo chudno .. btw. zeki mi smo se videli na eswc-u :) ← Hmm. Cek cek da se prisetim. Odqd ti tamo ??? :) Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 Dodji pa zhivi, rado cu se menjati s' tobom ... Mislim, ono, hejtujesh za dzhabe, ja sam samo rek'o svoje mishljenje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 Nemojte samo nenad da vidi topic o francuskoj i francuzima a posebno parizu ... :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 zbilja, i mek u becu nije ni za ku*ac. Ima ih na svakom cosku, a raspadaju se. Quote Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 Zato u Francuskoj dobijes kod na racunu i samo preko njega mozes da udjes i izadjes iz u wc-a ← E nemo' se vredjamo, ja sam zaista i jeo u tom Meku pre nego sto sam prao kosu Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 bio malopre u mc-u na terazijama. ima royal. jeo. medjutim. jaka cena. jebemihuusta. 175din sendvic. a royal je, kako svi znamo, mala zanimacia. pfpf. Quote i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 pa shto's jea? :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 pa shto's jea? :P ortak navro ko lud. pa ko veli da mi ne pravi zazubice ;pp. gistro. brate za te pare moze se pojede pljedza od lapo kile jebote. to sam bas komentarisao. fazon u uno grilo za te pare punjena pljeka. ubistvo. jebiga. to ti e marketing. Quote i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 E nemo' se vredjamo, ja sam zaista i jeo u tom Meku pre nego sto sam prao kosu ← pa dobro onda si imao pravo na free hair wash Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts