Sa1Nt Posted February 13, 2006 Report Share Posted February 13, 2006 hmmm... e smem i ja da se pridruzim? ( )... ← smesh ako si plavusha Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted February 13, 2006 Report Share Posted February 13, 2006 smesh ako si plavusha ← ali ti nisi plavusha... i ne mislim na sponzorisanje vec lumpovanju:)) ( )... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted February 13, 2006 Report Share Posted February 13, 2006 Pa tebi bi dobro doslo onda da odes i u park :) ← shetam chesto, tako da to nije opcija.. ovo juche je bilo skroz kul, uopshte me ne zanima kakav narod tamo dolazi (a da se primetiti kakav dolazi), meni je bitno drushtvo. No nebitno, nisam u fazonu da se prepucavam, neka bude da sam shaban shto idem na chuveno horor "rnb" veche u tash. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 13, 2006 Report Share Posted February 13, 2006 slušao sam preko telefona nedeljni izveštaj mog pet project-a, malo se smejao, sad idem da radim nešto pametno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack-O-Lantern Posted February 13, 2006 Report Share Posted February 13, 2006 idem na spaljivanje kapilara :( Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
System Of A Down Girl Posted February 13, 2006 Report Share Posted February 13, 2006 Dodjoh kutji.....Umirem.... Bila na osamnaestom, doshla u 4 a ustala u 6 pa u skolu... Smrt Link to comment Share on other sites More sharing options...
E jebes baku Posted February 13, 2006 Report Share Posted February 13, 2006 Dodjoh kutji.....Umirem.... Bila na osamnaestom, doshla u 4 a ustala u 6 pa u skolu... Smrt ← mlada si ti ... preziveces fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted February 13, 2006 Report Share Posted February 13, 2006 ma brate zaebavam se ← jeb'se Link to comment Share on other sites More sharing options...
System Of A Down Girl Posted February 13, 2006 Report Share Posted February 13, 2006 mlada si ti ... preziveces ← Otju 'vala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted February 13, 2006 Report Share Posted February 13, 2006 био на скијању за викенд. и какво је скијање то само било... ево ме, још сам на послу, имам неки семинар, а редовни посао неће да чека. још ме заинтересовао и онај топик о КиМ, па сам и на њега одговарао двадесет минута. MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aLi[c]E Posted February 13, 2006 Report Share Posted February 13, 2006 Imo sam neki pismeni iz matisa tako da danas nisam iso u skolu Pored toga spavo sam ceo dan tj bas je bilo profi Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted February 13, 2006 Report Share Posted February 13, 2006 (edited) prepucavam se sa calijem recenicama iz filmova. Edited February 13, 2006 by oddball postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted February 13, 2006 Report Share Posted February 13, 2006 bio do ortaka....lik se smorio najstrasnije....samo sto uzeo auto prso blok motora.....bleja Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted February 13, 2006 Report Share Posted February 13, 2006 ishtampao sam neke gluposti pa za koji min idem gajbi da spavam.... ajoj... skoro ce 22:00 ( )... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted February 13, 2006 Report Share Posted February 13, 2006 (edited) Bio sinoc u Kabereu Rose na zurci, solidna zurka bila, dosao kuci oko 3, cale me ispratio u krevet sa recenicom: "Ti sigurno sutra neces otici u skolu", a ja mu rekao "Ma sta ti je, idem 100%". Radnja se nastavila oko 7 i 10 kada nisam znao gde je levo, kao ustao, moji otisli, ja se vratio u krevet, ustao u 12 i otisao u Dom Zdravlja po opravdanje. Jebiga. Kao sto rekoh u nekom od proslih postova u ovom topicu, sve mi je do jaja, ali skolu sam zapustio jebeno...moram to da sredjujem. Edited February 13, 2006 by Green Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted February 13, 2006 Report Share Posted February 13, 2006 ustao u 12 i otisao u Dom Zdravlja po opravdanje. Jebiga. ← Zar nije lakše da keva nazove i kaže da ti opravdaju ili sam se negde zajebo? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted February 13, 2006 Report Share Posted February 13, 2006 bio juce kod drugara, pili i zajebavali se, dosao kuci u pola sest, standardno, dobio standardno kenjanje od matoraca "da li si ti normalan, znas li koliko je sati, sada ti je ispitni rok"... sto sam ja cuo vise manje kao blablabla pivo blablabla ustao, uchio, gledao film, pricao sa drugaricom, smaranje dan If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 13, 2006 Report Share Posted February 13, 2006 Dakle doruckovao sam kacamak sa melkom od 1.6% mlecne masti Reci koji sam helt-fooder :) Inace izcimao sam preko fon-a vojni odsek i nije htela kucka nista da mi kaze preko fon-a nego kao doji vamo ili ces biti sudski gonjen bla bla truc bla truc, obrusio joj i spustio slusalicu :) Sada spremam sobu/usisavam/brisem prasinu... ← Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted February 13, 2006 Report Share Posted February 13, 2006 Zar nije lakše da keva nazove i kaže da ti opravdaju ili sam se negde zajebo? :) ← Hmmm, ne ako ti je moja razredna razredna. Znachi, uzmesh opravdanje negde, onda idesh do doktora Garovica u Dom Zdravlja Vozdovac, on ti overi opravdanje, i onda roditelj mora da odnese isto razrednoj. Drugachije nikako. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted February 13, 2006 Report Share Posted February 13, 2006 Odoh da učim Istoriju umetnosti iliti Likovno dok se u pozadini skidaju q4 demoi i skazi talasa :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted February 13, 2006 Report Share Posted February 13, 2006 ^^^ opa fenserE ;)) poco da slusas Skazi-a a??? ekekekekekkeke:)) inace...skidam street fighter i mortal kombat da sutra kidamo na iformatiKi i tako ;) Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 ^^ http://forum.klanrur.rs/index.php?showtopic=36219 slušam ga od pre ali ova pesma....:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 Smorio sam se nevidjeno juche poshto mi nisu dovezli novi orman i rekli da ce da bude gotov tek za dve nedelje :(( Zivot na kutijama i torbama josh 2 nedelje... А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
travar Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 znaci kasljem vec nedelju dana sinoc sam batalio cigare i jos kasljem a sada imam temperaturu!!!!! poludecu a sutra mi dolazi devojcica .... kako pobediti kasalj i temperaturu za 24h!!! HELP HELP HELP!!! ...alkohol je nocas moja precica do raja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 pileca supica? :) If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts