Jump to content

pričajte.

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Pa tebi bi dobro doslo onda da odes i u park :)

shetam chesto, tako da to nije opcija.. ovo juche je bilo skroz kul, uopshte me ne zanima kakav narod tamo dolazi (a da se primetiti kakav dolazi), meni je bitno drushtvo. No nebitno, nisam u fazonu da se prepucavam, neka bude da sam shaban shto idem na chuveno horor "rnb" veche u tash.

био на скијању за викенд. и какво је скијање то само било... [:p]

ево ме, још сам на послу, имам неки семинар, а редовни посао неће да чека. још ме заинтересовао и онај топик о КиМ, па сам и на њега одговарао двадесет минута.

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

Bio sinoc u Kabereu Rose na zurci, solidna zurka bila, dosao kuci oko 3, cale me ispratio u krevet sa recenicom: "Ti sigurno sutra neces otici u skolu", a ja mu rekao "Ma sta ti je, idem 100%". Radnja se nastavila oko 7 i 10 kada nisam znao gde je levo, kao ustao, moji otisli, ja se vratio u krevet, ustao u 12 i otisao u Dom Zdravlja po opravdanje. Jebiga. Kao sto rekoh u nekom od proslih postova u ovom topicu, sve mi je do jaja, ali skolu sam zapustio jebeno...moram to da sredjujem.

Edited by Green

bio juce kod drugara, pili i zajebavali se, dosao kuci u pola sest, standardno, dobio standardno kenjanje od matoraca "da li si ti normalan, znas li koliko je sati, sada ti je ispitni rok"... sto sam ja cuo vise manje kao blablabla pivo blablabla

ustao, uchio, gledao film, pricao sa drugaricom, smaranje dan

If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart.

Dakle doruckovao sam kacamak sa melkom od 1.6% mlecne masti [:)] Reci koji sam helt-fooder :) Inace izcimao sam preko fon-a vojni odsek i nije htela kucka nista da mi kaze preko fon-a nego kao doji vamo ili ces biti sudski gonjen bla bla truc bla truc, obrusio joj i spustio slusalicu :) Sada spremam sobu/usisavam/brisem prasinu...

housewife-with-broom.gif

Zar nije lakše da keva nazove i kaže da ti opravdaju ili sam se negde zajebo? :)

Hmmm, ne ako ti je moja razredna razredna. Znachi, uzmesh opravdanje negde, onda idesh do doktora Garovica u Dom Zdravlja Vozdovac, on ti overi opravdanje, i onda roditelj mora da odnese isto razrednoj. Drugachije nikako.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...