kuchk1c4 Posted February 9, 2006 Report Share Posted February 9, 2006 veselje u kuci, cale & keva putuju za nekoliko dana... \o/ I MAY NOT BE PERFECT, but parts of me are excellent Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 9, 2006 Report Share Posted February 9, 2006 praviš žurku, imenjakinjo? ja sam se upravo dogovorio sa draletom da mu se privalim za vikend na kopu \o/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 9, 2006 Report Share Posted February 9, 2006 malo prilegao kad sam se vratio kuci i evo sad sam se probudio...tako je to kad je covek neispavan:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlajonja Posted February 9, 2006 Report Share Posted February 9, 2006 Radost i veselje :) Odgledah sada Brzinu sa Keanuom i Sandrom i bilo je zabavno... obozhavam holivudske tresh filmove 90tih... Sad se smishljam dal' da vecheras idem kod ortakija da gledamo neki film ili da se zabodem doma i da balavim po kompu kao shto radim ol d tajm... a mozhda je to i prihvatljivija verzija onoga da me mrzi da pomeram guzu iz kutje.... Btw... videh u vikipediji da je prst u dupe od 2005 u Hrvatskoj sasvim prirodan pozdrav kao ekvivalent rukovanju :D shtasvenetjuchuti... Ujaaa greemmmliiineeee... Oh no! We're all gonna die!! WE'RE SAVED!!!I'm screw'd! "Mi smo uvek tu - RUR Gerila" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ajkulica Posted February 9, 2006 Report Share Posted February 9, 2006 (edited) e ljudi treba mi sad djema[parodija na simpsonovima] nek neko okaci da skinem molim vas treba mi hitno!!! Edited February 9, 2006 by Ajkulica Drzi se Mare...Tu sam ja samo zovi ako trebam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:dH:. Posted February 9, 2006 Report Share Posted February 9, 2006 Smorila me profesorka srpskog da joj poravim modem. Znači ajde da liči na nešto, nego je krezavi metuzalem... koj će njoj modem!? Al kako god ošišaću je ko ovcu... Ajde predložite koliko da joj uzmem za ovako težak posao (verovatno treba samo da isključim "wait for dial tone")... Da li da je isfoliram kako joj je prso modem, pa da joj ugradim svoj stari, roknem neku cifru ili šta? Pomozite jer nisam u toku sa cenama. God save Opera Mini. Samo Klejbezable, ostalo su sitnice. Rastaman still stand. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 9, 2006 Report Share Posted February 9, 2006 nikola, ako matoroj naplatiš išta, lično ću joj javiti da te obara od danas do kraja veka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted February 9, 2006 Report Share Posted February 9, 2006 @prist petaka Popunjavao neki karton učenika,znači samo još broj cipela nisu tražili. Jedno od polja je da opišite mesto rođenja koje je van Srbije?!Tri kruške ispred kuće?... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted February 9, 2006 Report Share Posted February 9, 2006 Danas sam krenuo ovlas da ucim MySQL ono to sam trebao da pocnem pre 2 meseca ali eto "malo" kasnim sa rasporedom :) Inace iskukao mi ortak preko telefona cirka sat i petnes minuta ono 2 ribice pa nikako ne moze da se odluci, a realno je smotan da vergla obe jer bi usrao motku 100%, ahhh slatke muke Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted February 9, 2006 Report Share Posted February 9, 2006 bleja gajbi..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 9, 2006 Report Share Posted February 9, 2006 pomoći će mu kruko, on u tome ima puno iskustva dunja, šalim se. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted February 9, 2006 Report Share Posted February 9, 2006 nema frke srce, vidimo se tunajt :* step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 9, 2006 Report Share Posted February 9, 2006 Sutra imam konti Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted February 9, 2006 Report Share Posted February 9, 2006 vratio se iz teshe .. gladan kao spa .. sad cu da napravim neke palachinke ala trg • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted February 9, 2006 Report Share Posted February 9, 2006 dolazim:) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted February 9, 2006 Report Share Posted February 9, 2006 ahahah, ne seri da su dunja i kruko zajedno? :> ← koja dunja ? step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted February 9, 2006 Report Share Posted February 9, 2006 Odoh na spavanje,smorio sam se :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 9, 2006 Report Share Posted February 9, 2006 u istom kontrolnom? :} Vidi se da si se odmorio od foruma, sad si spreman za zajebanciju :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted February 9, 2006 Report Share Posted February 9, 2006 (edited) ako ne znas sta je crtani..//nemoj da gledas.../// ← mmmkay...hvala ti na savetu...poslusacu te... Jedini normalan crtani na CN je Teh Grim Adventures of Billy & Mandy. ← e da ...i to je gotivan crtani :)) @topic...gledao na cinemania (valjda se tako zove) kanalu "dolche vita" sad malo blejim na netu pa cu na kunt... sutra idem na uzmem kartu za xerox & illumination... bice extra Edited February 9, 2006 by ep1c Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted February 9, 2006 Report Share Posted February 9, 2006 Blah nishta od tft-a, glupi ViewSonic i njegova recall opcija :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 9, 2006 Report Share Posted February 9, 2006 (edited) @epic: Edited February 9, 2006 by voodoo^nbgd Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:dH:. Posted February 9, 2006 Report Share Posted February 9, 2006 nikola... Iskreno se nadam da mi negde u profilu piše ime, a ako ne onda: KAKO JEBENO ZNAŠ MOJE IME!!!! odgovori što pre jer su počele da mi drhte ruke... (nadam se da nisi moja srpkinja i da nemaš veze sa njom) God save Opera Mini. Samo Klejbezable, ostalo su sitnice. Rastaman still stand. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 9, 2006 Report Share Posted February 9, 2006 vratio se iz teshe .. gladan kao spa .. sad cu da napravim neke palachinke ala trg ← brate, ko smislja te gej izraze...mislim tesha jebote:) Iskreno se nadam da mi negde u profilu pi Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted February 10, 2006 Report Share Posted February 10, 2006 Nisam imao net par dana ( biJo mi iskljuchen fon iz nepoznatih razloga ) pa sam se smarao.Oqpao sam se pa bi trebalo da sushim kosu ali kao i uvek me mrzi. Ujutru sabajle u shkolu. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted February 10, 2006 Report Share Posted February 10, 2006 (edited) Vratio se iz shkole posle 3 i po chasa, odgledao fenomenalni "Saw II" i smoreni "Hostage", a uskoro idem na qnt... Edited February 10, 2006 by `Dr. Nick Riviera` Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts