Jump to content

pričajte.

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

umirem polako, ali sigurno... glava mi puca, muti mi se pred ochima... spavala sam samo 2 sata, a posle podne treba da idem na roditeljski... UZAS!!! mrzim te roditeljske jer pola roditelja Swadjanainih drugara mogu meni da budu roditelji... ponekad se osecam kao Alisa u zemlji chuda... :///

Code Realms

Evo je, bice nevolje...

Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe.

One... Two... Freddy's coming for you...

Three... Four... Better lock the door...

Five... Six... Grab a crucifix...

Seven... Eight... Gonna stay up late...

Nine... Ten... Never sleep again!!!

Ustao...gledao jedini normalan crtani na cartoon networku...johny bravo...

malo bleja na netu,posle cu valjda kod ortaka da rezem nesto...pa u skolu...

mozda i odigram jednu partiju tft-a...posto sad nema nekog laga...

fuckin' 56k....

ako ne znas sta je crtani..//nemoj da gledas...///

brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov

99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/

ustao i cimao se neshto do lekara po neku potvrdu samo da bih doshao do saznanja da mi danas ne radi doca i da je red kilometarski i primaju knjizice od 12 za drugu smenu .. zajebi

odvezo kola na pranje .. red je bio nishta nisam video poslednjih 5-6 dana dok vozim =)

sada rutina pa na chenje .. dokle vishe u pm ..

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

ako ne znas sta je crtani..//nemoj da gledas...///

koja ti je fora sa slashovima /// ?? :P

@topic

ispalila nas profanka jutros u pola 11 nije dosla a oko 4 moram ponovo na fax :P

smoooooorrrrrrrrr..........

step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body..

Ma znam da ima i tamo, ali mi se cini da ovi imaju lakse varijante za pretrazivanje&stuff, i znam da imaju tacno to kad je koja verzija i sl imala, mada mozda imaju i ovi nisam davno gledao.

Inace od jutros opet neka jurnjava, ali deluje kao da cu sve da postizavam :)

Heghlu'meH QaQ jajvam

терен ми се приближава крају. ХАХАХАХАХАХАХА!!!

сутра узимам слободан дан, јер имам да одем по кола код мајстора, одведем их на технички и региструјем, а онда се спакујем, средим пребацим у off mode и на КОП ЗА ВИКЕНД!!! БУАХАХАХАХАХАХА!!! [:D][:D][:D] кувано вино, на Сунцем окупаним стазама, под снежним оморикама и релаксација вредна милион долара...

треба ми овај излазак из Бгд-а, полудео бих иначе...

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

ok dan, probudih se u 6, neshto ucio talijanski... jeo voce, otishao do internet kafea jutros, pa do teretane, pa do supermarketa kupio voce, meso i te gluposti za danas i sutra... pa se lepo istushirao, pa faks... pa se malko proshetah via del korsom... i kad sam krenuo da se vracam do metroa, primetih jednog street performera melvinhome.jpg iskulirao sam tu jedno 10-15ak minuta... baja ima neku auru koja bash zraci... prijatnu auru ime mu je Melvin Brown :))

i sad malko da isluriam pa na ucenje... ebem ti ovo "osamopstavljivanje" nije tolko loshe...

moram da nadjem... neko lepo mesto za chill... neko brdo koje gleda na rim... il tako neshto.. knjigica 2-3 tompushceta, zenka moze al nije od velike vaznosti... hmm i neshto za gricnuti... i mmmm :)

( [;)] )...

mrbean6hi.jpg

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...