cali Posted February 1, 2006 Report Share Posted February 1, 2006 moram da nauchim da kuvam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted February 1, 2006 Report Share Posted February 1, 2006 Vratio se hepi iz shkole za promenu... Qpio dojajne slushke... Pohasao karadjodjevu... Idem na qnt... Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted February 1, 2006 Report Share Posted February 1, 2006 bedaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak.................. Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted February 1, 2006 Report Share Posted February 1, 2006 bedaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak.................. ← aj' marsh napolje u jednu shetnju, nemo' se bedachish ;]] meni sutra testovi, imam samo knjigu, a milion ljudi mi reklo da bih trebao i testove da pogledam - shto mu nekako automatski dodje da padam ;) ako neko ima CD ili testove (iscimao sam 50 ljudi i niko nema), bio bih mu/joj zahvalan Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted February 1, 2006 Report Share Posted February 1, 2006 (edited) Nije valjda otkazana svadba :O ← pu pu pu daleko bilo... stigla me neka zuta minuta... grrrrrrrrrrrrr... aj' marsh napolje u jednu shetnju, nemo' se bedachish ;]] RAZUMEM GENERALE!!! ali smem li prvo da zavrshim sa poslom? :o) Edited February 1, 2006 by WickedWitchOfTheWest Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted February 1, 2006 Report Share Posted February 1, 2006 Blejim u RC-u na faxu. Čekam da počnu predavanja. Zujim po RUR-u. Ratujem sa fjuzom oko muvanja riba po MOM topiku :) I tako... Standarno, rekao bih ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted February 1, 2006 Report Share Posted February 1, 2006 RAZUMEM GENERALE!!! ali smem li prvo da zavrshim sa poslom? :o) ← Voljno, postupi po naredjenju! posle posla naravno ;) @over: nemoj ni da pokushavash shefe, mnogi su tako neslavno zavrshili.. ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted February 1, 2006 Report Share Posted February 1, 2006 ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted February 1, 2006 Report Share Posted February 1, 2006 meni sutra testovi, imam samo knjigu, a milion ljudi mi reklo da bih trebao i testove da pogledam - shto mu nekako automatski dodje da padam ;) ako neko ima CD ili testove (iscimao sam 50 ljudi i niko nema), bio bih mu/joj zahvalan ← za voznju ? mozda ja negde imam u papirnoj formi .. cu bacim pogled al kasno si se malo setio .. al nema veze bar onda za sledeci put da budesh spreman • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted February 1, 2006 Report Share Posted February 1, 2006 pa to.. bar za sledeci put da imam ;) ovu knjigu sam spichio, al' neshto nisam siguran da je to dovoljno :) ajd' ako nadjesh cimni please, imash cepi od mene :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted February 1, 2006 Report Share Posted February 1, 2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted February 1, 2006 Report Share Posted February 1, 2006 kao da to nije bilo dovoljno, pred kraj termina bane lik čija slika stoji u rečniku pored termina peder.. bah. ← A ti si se u stvari izbedacio sto je on usao tek pred kraj termina pa nije uspeo da uhvati tvoj zavodnicki pogled? Nije ti dosta Bole... Inace i dalje strebam teoreme iz matematike tako da sam smoren ceo dan. Sutra idem na neki mini-seminar nekih amera koji ce da nam objasnjavaju kako treba volonteri da koriste PDA kad idu u kampanje od vrata do vrata. I onda ja zamisljam kako prosecan srpski politicki (ili bilo koji drugi) volonter, koga su jedva naucili da posalje sms, bocka po nekom tamo PDA uredjaju dok ga prosecan radikal juri oko okucnice sa lopatom ili nekim laksim vatrenim naoruzanjem, ubedjen da ovaj podatke direktno putem satelita prosledjuje CIA i Vatikanu... Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted February 1, 2006 Report Share Posted February 1, 2006 war. war never changes. you = defeat ← A, to... Ma ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted February 1, 2006 Report Share Posted February 1, 2006 dosao iz skole..najeo se neke pasuljcine i 1337 duvan-cvaraka... sacu da ucim matu.... Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted February 1, 2006 Report Share Posted February 1, 2006 (edited) ako neko ima CD ili testove (iscimao sam 50 ljudi i niko nema), bio bih mu/joj zahvalan ← Imam ja oko 30 mega oces da ti uplodujem negde (rapidshare) ? Edited February 1, 2006 by Stator Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted February 1, 2006 Report Share Posted February 1, 2006 jesu to svi testovi ? ako jesu, javi se na PM da ti dam FTP, jebo rapidshare :)) thx! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aLi[c]E Posted February 1, 2006 Report Share Posted February 1, 2006 Poskupeo SVet kompijutera za 20 dindzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted February 1, 2006 Report Share Posted February 1, 2006 (edited) Vezbe iz Matlaba. Zanimljivo je. Onako. Kuckam i blekim po RUR-u :) Asistentkinja paradira u suknjici :) @alice Jos prosli mesec :) Edited February 1, 2006 by [oveRk1nd] ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted February 1, 2006 Report Share Posted February 1, 2006 Voljno, postupi po naredjenju! posle posla naravno ;) ← postupila po naredjenju! :o) doshla peshke kuci... sad sam umorna k'o pas, ali bedak i dalje prisutan... mrzim ovakve dane... Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 1, 2006 Report Share Posted February 1, 2006 A ti si se u stvari izbedacio sto je on usao tek pred kraj termina pa nije uspeo da uhvati tvoj zavodnicki pogled? Nije ti dosta Bole... ← k r a s t a v a c Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted February 1, 2006 Report Share Posted February 1, 2006 onda pod 'ladan tush, i sa kolegom demijanom na kafu :D i'm getting out of ideas, get a grip! ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted February 1, 2006 Report Share Posted February 1, 2006 onda pod 'ladan tush, i sa kolegom demijanom na kafu :D i'm getting out of ideas, get a grip! ;) ← hehehe... pa ti ocesh da ja umrem sad kad mi krenulo u zivotu... c c c... Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 1, 2006 Report Share Posted February 1, 2006 dobar si statore sa ovim enrd fazonima;)) ma josh je on sitna riba tamo, ali kontam da vodje timova maste brke ali ko zna za par godina hohoho inache nisam dochekao rezultate, pitam ja fino asistenta kao:"izvinite kad dolazi profesor arandjelovic", a on ce meni: " pa znash kako, isus* se malo sinoc oleshio...." tako da sam odmah zapalio kuci.sad na uchenje, mozda danas nadjem vremena da pogledam old boy-a. *profa ← Izvini jel pricas o Bobi Fisheru/isusu/a u stvari super pijancu (matematika) ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted February 1, 2006 Report Share Posted February 1, 2006 (edited) Izvini jel pricas o Bobi Fisheru/isusu/a u stvari super pijancu (matematika) ??? ← yeah right! that's the guy ;))) Edited February 1, 2006 by Spu [RuR] Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuchk1c4 Posted February 1, 2006 Report Share Posted February 1, 2006 dosla kuci i bas sam se nesto smorila... 2 drugarice koje su u nekim ultrasupergiga dugim vezama, koje mi ceo zivot pricaju o moralu i drobe kako ja nista ne shvatam ozbiljno, pocele da varaju svoje voljene momke i sad seru 'boozee ivana, pa ti ne znas da se provodis, zivot je samo jedan, budi drolja kao mi, sta bi ti falilo...' dobro, ne bas tim recima : ))) a ko bi reko, bile su tako fine... maaaa, sto rece jednom jedan mudrac sve zene su drolje bReeee : ))) sad sam se iznervirala I MAY NOT BE PERFECT, but parts of me are excellent Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts