Jotzkann Posted January 25, 2006 Report Share Posted January 25, 2006 ^^ rrrrrreeeeeeeeeci!!! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 26, 2006 Report Share Posted January 26, 2006 Mislim da to nigde neces naci vec gotovo, posto sto mozhe da ne odgovara tvom posteru, nego moras da nosis na uramljivanje. Imas toga na X mesta, rade to i staklorezci cesto, ja znam na par mesta 'di ima, al' ti je verovatno cimanje dotle, ne znam 'di zhivis. Ako te interesuje cena, ocekuj za jedan standardni "poster" oko 200-300 dinara po komadu. ← ma ok,opusteno,nije skupo,samo mi reci gde ima to? (zivim kod Vukovog Spomenika) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:dH:. Posted January 27, 2006 Report Share Posted January 27, 2006 Posteri repera i igrica, imam i naše košarkaše sa EP u Turskoj, sad me je stid da ih pogledam... Ono što nije u posterima sam iscrtao grafitima (keva je prvo popizdela, al se navikla). Quote God save Opera Mini. Samo Klejbezable, ostalo su sitnice. Rastaman still stand. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aLi[c]E Posted February 2, 2006 Report Share Posted February 2, 2006 Imam svoju karakaturu i neki poster THE GREAT BLUE WHALES Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klinac Balavac Posted February 2, 2006 Report Share Posted February 2, 2006 Ja imam stare fotografije Beograda. Evo jedne: Znači tako jednostavno uramljene u staklu. Mnogo su mi gotivne i baš mi prijaju. Ova baš koju sam poslao mi je najomiljenija, odlična je fotografija, nekako mi je za nju slabo reći samo fotografija, potpuno je kao jedan uhvaćen i zamrzut trenutak iz te davne godine kada su po ulicama Beograda furali Fordovi T, paralelno sa konjskim zapregama i prvim električnim otvorenim tramvajima. Više mi je kao izvučen frejm iz nekog snimka i svakog trenutka ti ljudi sa slika kao da će da se pomere... Quote This post has been edited by Klinac Balavac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted February 2, 2006 Report Share Posted February 2, 2006 odlichno, odlichno.. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 8, 2006 Author Report Share Posted February 8, 2006 ma ok,opusteno,nije skupo,samo mi reci gde ima to? (zivim kod Vukovog Spomenika) Ne mogu da se setim 'de u blizini kod Vuka ima staklopan, tu mozhes sigurno da uramis, a prvo mesto koje mi pada napamet je prekoputa "Kluba Ljubitelja uzivanja" (ili tako nesto) skoro kod coska Topolske i Kaleniceve. Ako ne znas 'di je to, Kaleniceva ti je ulica koja posle coska sa Makenzijevom posaje Sindjeliceva (i izlazi prakticno na vukov spomenik) a topolska je ona gde je broj 18, soba podstanara, cija vrata samo secanje otvara :> Zapravo ona ulica gde je kafitj Moment, i sta znam, nema tu bas puno poznatih stvari. E pa u Topoloskoj, kod samog coska sa Kalenicevom, recimo tri kutje od tog coska imas radnju za opremanje slika. Drugo relativno blizu ti je recimo Arbutina koji se nalazi u "Belim Soliterima" kod crvenog krsta, odma' pored kladze "Lavovi", neposredna blizina BDPa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 9, 2006 Report Share Posted February 9, 2006 tnx na odgovoru =) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted February 20, 2006 Report Share Posted February 20, 2006 Nazalost ne, jer ih nemam "na lageru". To je ono sto uvek obecavam, a nikako da napravim, ali cim bude, razdelicemo vam. Ipak nije to ni bash toliko jeftino kao sto izgleda :) ← Pih, a meni jedan uramljeni skuplja prasinu na podu, iza mini linije... ovaj mislim, na zidu da ga vide svi! :) Ja sam u fazonu da sam iscrtam neke "slike" i da ih okacim. To je valjda razlog zasto nemam slike na zidu. Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 20, 2006 Author Report Share Posted February 20, 2006 Pih, a meni jedan uramljeni skuplja prasinu na podu, iza mini linije... ovaj mislim, na zidu da ga vide svi! :) Nemoj da se shalish sa zhivotom ... da ne bude posle OMG WTF!!1111oen! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted February 21, 2006 Report Share Posted February 21, 2006 imam samo jednu ikonu iznad kreveta i to je to Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snou^ Posted March 5, 2006 Report Share Posted March 5, 2006 (edited) ja sam protiv postera nesto ne gotivim ih preterano tj retki su oni koji mi se svide pa sam samim tim sam sobu iscrtao. grafiti po celoj sobi. bacicu sliku ako nekog zanima ono sto je meni full u toj varijanti je to sto kada mi dosadi za relativno male pare mogu da odradim totalno novi layout. Sto sam vec radio jedno 3-4 puta ;) ~ Edited March 5, 2006 by Snou^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted March 5, 2006 Report Share Posted March 5, 2006 aj daj sliku ja sam svojevremeno iscrtavao sobu, pa su mi sve prekrechili :\ Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted March 5, 2006 Report Share Posted March 5, 2006 aj okaci i mene zanima.oduvek sam 'teo neki besan volpejper,ali sam se sve plasio da ne moze dobro iz blizine da izgleda(ili nisam znao nikog dovoljno pro:) Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snou^ Posted March 5, 2006 Report Share Posted March 5, 2006 (edited) mislim da se digitalac napunio do sada evo sad cu slikam. ja sam ovo crtao pre jedno 10 meseci. od tada sam promenio stil neka gledanja na stvari itd tako da uskoro stize novo iscrtavanje Edited March 5, 2006 by Snou^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snou^ Posted March 5, 2006 Report Share Posted March 5, 2006 Nasao sam sliku stare verzije, to je tamo negde pre godinu dana.. prosle zime. » Click to show Spoiler - click again to hide... « a evo sadasnjost: » Click to show Spoiler - click again to hide... « » Click to show Spoiler - click again to hide... « » Click to show Spoiler - click again to hide... « » Click to show Spoiler - click again to hide... « to je to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted March 8, 2006 Report Share Posted March 8, 2006 NICE Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted March 8, 2006 Report Share Posted March 8, 2006 vaistinu nice Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted March 8, 2006 Report Share Posted March 8, 2006 ne bih ja mogao da zivim u ovako necemu :( Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 ja imam par slika iz fallouta i jos po koju fotku nuklearne eksplozije , neku razglednicu koje se poklanjala u blicu sa prikazom par zagadjenih mesta u srbiji (sa sve dimnjacima teske hemijske industrije, zagadjene recne vode i tome sl.) i tu je jos krs nekih dzidzabidza e da i papirus iz egipta sestra mi poklonila slika nemam.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snou^ Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 jahta.cini ti se ;D ja imam par slika... slika nemam.... .?. mozda si teo reci da nemas normalnih slika ?( ako takve uopste postoje ) :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 slika iz fallouta, valjda je na postere mislio :) fallout = igra domi momche :) Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snou^ Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 da,da.znam ja sta je fallout i za G!!ja i fallout. nego samo je izgledalo cudno. kapiram da je pomesao nesh. a zar poster nije vrsta slike?;p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nt.maharaja Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 nisam prvo planirao da se javim jer nemam ba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snou^ Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 svidja mi se sat skroz ima shmeka ^,^, on nie bio tu kada sam ja bio kod tebe. doduse proslo je jedno 4 dine. ( <- sickz ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts