FATA Posted January 11, 2006 Report Share Posted January 11, 2006 pa pitanje glasi kad ste sa drugom, drugaricom ili sa drustvom uglavnom sta je to o cemu pricate,da li vam se svidja to o cemu pricate ili ne. sta drugi forsiraju uglavnom znate na sta mislim.pitam zato sto sam, na putu kuci iz grada u autobusu slusao nekog lika 45min kako kenja i kenja i kenja i ne prestaje lik, jos bili tu kao njegov ortak i neka drugarica, drug ga lozi a ovaj opet i kenja i kenja i kenja ceo autobus smoren isto kao i ta drugarica a ortak i dalje lozi i lozi, a lik kenja i kenja i kenja.....JEBENO o cemu vi pricate i zasto? Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 11, 2006 Report Share Posted January 11, 2006 Ja obično ćutim. Kad već moram da pričam, onda pustim da osoba zapodene razgovor pa onda pričam o čemu ona hoće. Po Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 11, 2006 Report Share Posted January 11, 2006 o ruskom tajnom oruziju Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted January 11, 2006 Report Share Posted January 11, 2006 (edited) Uuuu pa to je tema koja nam padne na pamet sport,tv,gde cemo veceras... Edited January 11, 2006 by weasel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted January 11, 2006 Report Share Posted January 11, 2006 Ono bash je smrdelo u busu a? :) Ne volim granitze i ograde, tako da pushtam da me mashta odvede bilo gde u razogovoru. Shto se tiche tog kenyutzkanja, ribe obichno padaju na ta sranja... Zato shto zensko trazi paznju, a miris straha ili nekog laznog samopouzdanja osete na kilometar. Ja lichno najvishe volim mushke razgovore, mogu i zenski (imam stariju sestru 4 dine, nagledao sam se i nje i njenih drugariza) ali ponekad mi teshko padnu (mushko sam shta tju). Super je kad mozesh da prichash sa ribom, kao sa ortakom, ali iskustvo me uche da vishe od jedne u sobi u tom sluchaju vodi na drugu stranu. Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted January 11, 2006 Report Share Posted January 11, 2006 Ja obično ćutim. Kad već moram da pričam, onda pustim da osoba zapodene razgovor pa onda pričam o čemu ona hoće. Pošto mi je u principu svejedno. ← same here Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 11, 2006 Report Share Posted January 11, 2006 o ruskom tajnom oruziju ← po koji put ti moram reci da ne prichash o meni iza mojih ledja :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 11, 2006 Report Share Posted January 11, 2006 po koji put ti moram reci da ne prichash o meni iza mojih ledja :P ← omg pa ti govorish .. nismo to predvideli moracemo da menjamo OS Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted January 11, 2006 Report Share Posted January 11, 2006 Ja ne pricam mnogo. Tj. kako kad. Uvek me pitaju zasto cutis, a ja kazem bolje je da se cuti kad nema nista pametno da se kaze. A ako pricam uglavnom u poslednje vreme pricamo o zivotu i tako nekim malo dubljim i umnijim temama. Uglavnom se svodi sve na neke dalje planove, razmisljanja i sve to kroz jednu dozu zajebancije. Inace o svemu... Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted January 11, 2006 Report Share Posted January 11, 2006 зависи како с ким... са некима о актуелним дешавањима из свих области живота, са некима филозофирам о смислу живота, са некима о Јапану , са комшиницом о радикалима, са ћалетом о демократама, са сељацима на пијаци о Динкићу, са досадама о времену, са женама ретко шта причам, или их слушам и повађујуће климам главом, док мислим о некој левој ствари или их изнапушавам јер су глупе, а праве се паметне или причам о нечему озбиљном уколико налетим на неку паметну... Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted January 11, 2006 Report Share Posted January 11, 2006 u principu u zhenskom drushtvu volim da slusham, dok u mozgu cepaju nuclearni testovi, a u mushkom jbg, zavisi kako gde, obichno o el.tehnici :) , mjuzi, deshavanjima i sl. Quote lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjau_ Posted January 11, 2006 Report Share Posted January 11, 2006 ahahaha... bas sam juce skapirala da cu prestati da pricam sa ovim mojim zenama (il jos bolje da ih slusam uopste)...drolje raspale... Quote _malimjau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted January 11, 2006 Report Share Posted January 11, 2006 ...o sportu Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajser Posted January 11, 2006 Report Share Posted January 11, 2006 Zavisi... Obichno prichamo neke nebuloze :P Quote Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted January 11, 2006 Report Share Posted January 11, 2006 (edited) Uglavnom kad sam na faxu, prosipamo spiku o muzici, a kad sam sa drushtvom uglavnom neke glupe filozofije. Edited January 11, 2006 by stalja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted January 11, 2006 Report Share Posted January 11, 2006 Pricham o svemu i svachemu... Zavisi sa kim, zavisi od raspolozenja, zavisi od mesechevih mena i tome slichno... Danas mi je dechko preko telefona prichao o kvarovima na basu koji vozi, a ja sam usput prichala sa komshijom iz staklenca o nes kafi... Ipak, ne razumem se u autobuse, ali u kafu i te kao... Quote Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuchk1c4 Posted January 11, 2006 Report Share Posted January 11, 2006 juju kakva tema : )) pa sa najboljom drugaricom uvek isto, jedan dan kako je sutnuo decko, drugi kako su se pomirili, treci opet raskinuli... sa deckom o svemu, bukvalno... sa jednim drugom stalno neka sportska prepucavanja... sa caletom o kolima i stanju u srbiji : )) ... Quote I MAY NOT BE PERFECT, but parts of me are excellent Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nykolla Posted January 11, 2006 Report Share Posted January 11, 2006 fato koja je linija to bila da nisam bio mozda ja ? :-P Ja kenjam o svemu i svacemu i vrlo se cesto "gubim" i pricam o svemu od toga da lupam pa do ozbiljnih zivnotnih tema :D Quote Nije vazna brzina vazan je skill. http://www.klanrur.co.yu/forum/index.php?showtopic=26606 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted January 11, 2006 Report Share Posted January 11, 2006 uglavnom cutim... ( ) ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted January 11, 2006 Report Share Posted January 11, 2006 uglavnom cutim... ( ) ( )... ← cutanje je zlato... Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted January 11, 2006 Report Share Posted January 11, 2006 Spika iz autobusa 24.... 1: Jaoj brate ne znam sta mi je,jebem sat vremena i nikako ne mogu da svrsim 2:Pa kako? 1:ne znam,isao bih i duze ali nju previse boli.Nego pazi trip.Okrenem ja onaj 041 100 200 i svrsim za 5 min.Gde je tu logika? sto se tice teme :) sve zavisi sa kim pricam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 11, 2006 Report Share Posted January 11, 2006 glupo je sad da nabrajam o čemu sve pričam sa ljudima, al nađe se tu sve i svašta.. najteže mi je da pričam o ničemu, to nikad nisam umeo.. a sa ribama... joj :) opisivao sam skoro scenu kad "pričaš" sa ribom, u stvari puštaš je da ona vodi priču i ispada pametna iako apsolutno ništa pametno ne ume da kaže (legitimna taktika, složićete se), a tebi nije pri ruci neki alkohol da anestetiše mozak, pa se osećaš kao da neko renda sir na tvom mozgu.. prajsles. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted January 11, 2006 Report Share Posted January 11, 2006 Jel si ti 2. ili 1. Just kiddin' :) @topic O svemu i svachemu, juche sam recimo sa ortacima prichao o razlichitim uticajima religije na arape, pa smo posle preshli na induse, a zavrshili smo sa masovnim pljuvanjem riba koje dizhu noseve kad im pridjesh :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted January 11, 2006 Report Share Posted January 11, 2006 cutanje je zlato... ← ja sam zlato /2 WTS 1x MiGsa ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuchk1c4 Posted January 11, 2006 Report Share Posted January 11, 2006 са женама ретко шта причам, или их слушам и повађујуће климам главом, док мислим о некој левој ствари или их изнапушавам јер су глупе, а праве се паметне или причам о нечему озбиљном уколико налетим на неку паметну... u principu u zhenskom drushtvu volim da slusham, dok u mozgu cepaju nuclearni testovi opisivao sam skoro scenu kad "priča Quote I MAY NOT BE PERFECT, but parts of me are excellent Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts