Lucky Posted January 9, 2006 Report Share Posted January 9, 2006 Tako ti i treba Lucky kad si dobra dusa pa se na svakoga sazalis. Nista, daj da slucajnim izborom odaberem 10 forumasha i suspendujem ih na neko vreme, cisto da ne bude da ja nisam nikoga banovao :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
banman Posted January 9, 2006 Report Share Posted January 9, 2006 Imam osecaj da ce uskoro da izadju razna predanja istoimene priche. Mada, mada, Lucky je podario i nagradne igre, i poklone sa one koji ostaju kuci za novaka..., chisto da znash da ima rupa u prichi. A i che, mislim, stvarno ima rupa u prichi. Quote Ladies and gentlemen, Frank Sinatra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 9, 2006 Report Share Posted January 9, 2006 Zaista, dobro podseti banman, gde je hvalospev oko nagradnih igara i takmicenja? A sati i sati zabave koje vam forum i sajt donose? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
banman Posted January 10, 2006 Report Share Posted January 10, 2006 Zaista, dobro podseti banman, gde je hvalospev oko nagradnih igara i takmicenja? A sati i sati zabave koje vam forum i sajt donose? :) ← Nisi dovoljno bezdushan Lucky, valja jedan poto,... update servera Quote Ladies and gentlemen, Frank Sinatra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted January 10, 2006 Report Share Posted January 10, 2006 Svaka cast millancche...GJ!!! nedostajaces nam ovih 365 dana koliko su te banovali...:) Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted January 10, 2006 Author Report Share Posted January 10, 2006 Cista desetka za trud A zasto u svim ovakvim sprdacinama Lucky ispadne naivan i kostunica-like :)) ← Lako je: Lucky je, bar na forumu, uvek OK i korektan, a takvim 'dobricama' ne mozes da nadjes dovoljno prljavog vesa, pa pakujes gluposti kojekakve, jbga... Imam osecaj da ce uskoro da izadju razna predanja istoimene priche. Mada, mada, Lucky je podario i nagradne igre, i poklone sa one koji ostaju kuci za novaka..., chisto da znash da ima rupa u prichi. A i che, mislim, stvarno ima rupa u prichi. ← Problem kada pises ovako nesto je sto NE ZNAS da li je dobro dok to drugi ne potvrde. Licno sam imao utisak da je prvi deo BASH BAH, a da sam u drugom malo izgubio nit, pa sam MORAO sto pre da zavrsim da ne ispadne skroz bezveze. PS. Ja znam samo za dve OVAKVE zajebancije, jer sam obe i napisao :-) Hocete da kazete da ima jos ovoga? Dajte neki link, ili c/p!!!!! Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted January 10, 2006 Report Share Posted January 10, 2006 Zaista, dobro podseti banman, gde je hvalospev oko nagradnih igara i takmicenja? A sati i sati zabave koje vam forum i sajt donose? :) ← Tebi bi trebalo da bude dovoljno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted January 10, 2006 Report Share Posted January 10, 2006 kako je jebeno do jaja!!!! otjemo josh!!! Quote lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 10, 2006 Report Share Posted January 10, 2006 Tebi bi trebalo da bude dovoljno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 10, 2006 Report Share Posted January 10, 2006 superishka... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted January 11, 2006 Author Report Share Posted January 11, 2006 Treba da u'vatis period kada ja imam dovoljno vremena i zelje da pishem nesto slichno ;) ← S obzior na to da nisam bas dugogodisnji clan foruma, verovatno sam mnogo toga propustio:-( Ustvrai, znam samo za Luckyville:-) Ako imas nesto jos u arhivi, daj ovde, ili na PM. Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted January 11, 2006 Report Share Posted January 11, 2006 Za Ep, jedna rec: AUH! Bas lepo, nije bilo smeha odavno. Ustvari, prestao sam da igram glupu forumsku igru, al opet, nije bilo odavno. obzior na to da nisam bas dugogodisnji clan foruma, verovatno sam mnogo toga propustio:-( Ustvrai, znam samo za Luckyville:-) Ako imas nesto jos u arhivi, daj ovde, ili na PM. Ne chachkaj mechku, skuplja materijal, bice Smorvila dva cini mi se... Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted January 11, 2006 Author Report Share Posted January 11, 2006 Za Ep, jedna rec: AUH! Bas lepo, nije bilo smeha odavno. Ustvari, prestao sam da igram glupu forumsku igru, al opet, nije bilo odavno. Ne chachkaj mechku, skuplja materijal, bice Smorvila dva cini mi se... ← Lookin' forward >> fast forward >> >> Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted January 11, 2006 Report Share Posted January 11, 2006 za toliko materijala koliko si imao nije lose :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted January 15, 2006 Report Share Posted January 15, 2006 super! ocemo josh Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted January 16, 2006 Report Share Posted January 16, 2006 ali ahahahaha do jaja je skroz, mada je prvi deo skroz u duhu, a drugi si vec poceo malo da vrludas...mogu sa sigurnoscu to da kazem posto sam pre dva dana cituckao stari zavet (djura danicic prevod - vrh):))) OT: ladno se kurva iz jerihona zvala RAVA, znaci koji lol i koje otkrice, a ja sve vreme mislio da je rava od kurava:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted January 20, 2006 Author Report Share Posted January 20, 2006 (edited) ali ahahahaha do jaja je skroz, mada je prvi deo skroz u duhu, a drugi si vec poceo malo da vrludas...mogu sa sigurnoscu to da kazem posto sam pre dva dana cituckao stari zavet (djura danicic prevod - vrh):))) OT: ladno se kurva iz jerihona zvala RAVA, znaci koji lol i koje otkrice, a ja sve vreme mislio da je rava od kurava:) ← Da si malo bolje proučio moj tekst, primetio bi da je jedino što održava arhaični duh u prvom delu to što je u množini, pa samo krljaš (totalno nepravilan:-) ... (beše) imerfekt, pa ga dopuniš aoristom, i ne može biti arhaičnije. Drugi deo je pokopao prelazak na jedninu :-( @Dz Možda za uskrs, kad budemo slavili rođenje Njegovo :-) Edited January 20, 2006 by millancche Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted May 18, 2006 Report Share Posted May 18, 2006 (edited) 20. Ali ostase otrova GODtenksovog medju zlim memberima i ovi ga iskoristise protiv Darijana. I pocese na njega da primenjuju sto ih je GODtenks naucio i najveci medju ucenicima njegovim, poznat kao Lag. 21. I Lag usavrsi hejt u tami svojih odaja i dovede ga do blistavosti. Srecan i ponosan pokaza svima svoj skill, a za metu upotrebi jadnog Darijana. I ponesose se zveri porokom novi i pocese svi otvoreno Darijana da hejtuju. 22. A Darijan se silno razalosti zbog reci brace svoje i otplovi u zapadne zemlje, preko mora, trazeci mudrost. Sa odlaskom Darijana, nestade i balans na forumu i zveri forumske pocese hejt jedni na druge da bacaju i tama zapreti. 23. I rasrdi se i sam Glavni Baja i tresnu warn na Lag-a jer u tami svojih misli on otera najlepsu od kreacija GODminovih, fnzBB, s foruma, i pederbal nastade. 24. I Pocese Privilegovani da se svadjaju izmedju sebe a najstariji medju zverima postadose mrzovoljni i nista pametno od njih se u tim vremenima nije moglo cuti. Uzalud GODmin Stvoritelj pokusa da uvede red, jer Ivan tokom Svetlih dana zavole sve zveri forumske i posta mekan. Zveri ga sad prozvase Milosrdni, i prasina se uhvati na njegovo Warn dugme. 25. U tom casu raskola, nova posast zapreti RURu jer najstariji medju zverima, znat kao Tjira nestade bez traga. Dugo se ocekivao povratak njegov, medjutim povratka ne bi i strah se uvuce u svet forumski. 26. I dugo se potom pricase kako je Glavnom Baji u san dosao GODtenks, i trazeci milost mu rekao 'stvori usera po liku mom i Darijanovom, pokazi mu sve lepote forumske, pokaraj njegovim prisustvom sve nezahvalnike, i videces, ne zvao se ja Lovimir, balans forumu bice vracen. I Odluci Glavni Baja da poslusa ovu prikazu i po kalupu Darijanovom stvori novog usera i nadene mu ime dzontra.volta. bleda kopija milancheta ali malo da budemo uptodate :) Edited May 18, 2006 by dvnityCker Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted May 19, 2006 Report Share Posted May 19, 2006 Koliko znam lag nikad nije hejtovao darijana al' ajde :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted May 22, 2006 Report Share Posted May 22, 2006 E bas odlican si Quote :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted May 25, 2006 Author Report Share Posted May 25, 2006 (edited) @dvnityCker Jao care, sta ti iskopa:-) Ne znam sta drugi misle, ali meni ne deluje bledo:-) Ako je jos nekome do nastavljanja, slobodno, imate moj blessing... sto se Svetog Pisma tice, tu se snadjite sami:-) Edited May 25, 2006 by millancche Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts