iguana Posted January 2, 2006 Report Share Posted January 2, 2006 jadni mali charli brown Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted January 2, 2006 Report Share Posted January 2, 2006 kapiram da je ortak the same charli brown..lol Quote brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted January 2, 2006 Report Share Posted January 2, 2006 Ovaj topik videh jos ranije ali nisam bio u stanju da smislim sta bih stavio. Dakle 1)Dobre stvari: Dosta putovao Generalno mi nije falilo kesa, i uopste poslovno je bila dobra godina Dobro se provodio 2)Lose Sjebao faks, mora to pod hitno da se popravi Nekada sam bio previse lenj Nisam vozio bajs 3) Zelje Naci neku stalnu i normalnu zenku Pribliziti se zavrsavanju faksa Nabaviti normalan bajs :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted January 2, 2006 Report Share Posted January 2, 2006 aj samo cu zhelje reci: 1. da dam uslov na vreme 2. da imam vishe kesha 3. puno sexa al bez zaljubljivanja 4. da stignem da izlazim dovoljno Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted January 2, 2006 Report Share Posted January 2, 2006 3. puno sexa al bez zaljubljivanja How ya doin' ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted January 2, 2006 Report Share Posted January 2, 2006 da dopunim jovanu: 5. da prestane da se boji mraka :) :* Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted January 3, 2006 Report Share Posted January 3, 2006 mene nikad ne ljubish dragane...;___; Quote brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjau_ Posted January 3, 2006 Report Share Posted January 3, 2006 znaci momak ti je odsvirao svoje? ← nije urose sreco...nebi se ja zalila ni da se ponovo zaljubim u njega...samo da se zaljubim aaaaaaaaa :)))) Quote _malimjau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjau_ Posted January 3, 2006 Report Share Posted January 3, 2006 kapiram da je ortak the same charli brown..lol ← marko ne seri preterano :P Quote _malimjau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted January 3, 2006 Report Share Posted January 3, 2006 odlichna si ivo, a sto si sa deckom ako nisi u njega zaljubljena??!?! (btw nemoj da mi pricash o ljubavi bez zaljubljenosti, nisi post-menopauzna zena koja je sa muzem jer se navikla na njega a i zbog zajednicke dece) sad necu da pomenem jednu nevaspitanu mogucnost, nego cu da budem lepo vaspitan - jel ti to samo necesh da budesh sama ? Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 3, 2006 Report Share Posted January 3, 2006 Talk to the hand 'cause the face ain't listening biach ;) Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 3, 2006 Report Share Posted January 3, 2006 ivo, oni tebe ne razumeju :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted January 3, 2006 Report Share Posted January 3, 2006 Bash je doyayan topic. 3 loshe : 1. Nisam ishao na more u Grchku 2. Prestao sam da se druzim sa najboljim ortakom koji mi je to josh iz vrtica 3. Navukao se na WOW 3 dobre : 1. Pocheo intenzivno da se druzim sa sadashnjom najboljom drugaricom 2. Zavrshio 1. razred Gymnazije sa prosekom 3.5 3. Skinuo se sa WC3 3 zelje : 1. Da se skinem sa WOW-a 2. Da pochnem ponovo da se druzim sa gore navedenim ortakom 3. Da idem na more u Grchku Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjau_ Posted January 4, 2006 Report Share Posted January 4, 2006 odlichna si ivo, a sto si sa deckom ako nisi u njega zaljubljena??!?! (btw nemoj da mi pricash o ljubavi bez zaljubljenosti, nisi post-menopauzna zena koja je sa muzem jer se navikla na njega a i zbog zajednicke dece) sad necu da pomenem jednu nevaspitanu mogucnost, nego cu da budem lepo vaspitan - jel ti to samo necesh da budesh sama ? ← igz bre... volim ja njega najvise na svetu...ali sam sa njim tri jebene godine...ne mogu biti stalno zaljubljena u njega! desava se da se ponovo zaljubim, ali nije se dugo desilo...jebiga nije to zlocin u picku materinu. uostalom nije ni on stalno zaljubljen u mene... aman. ivo, oni tebe ne razumeju :P ← ocigledno ne. Quote _malimjau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 4, 2006 Report Share Posted January 4, 2006 igz bre... volim ja njega najvise na svetu...ali sam sa njim tri jebene godine...ne mogu biti stalno zaljubljena u njega! desava se da se ponovo zaljubim, ali nije se dugo desilo...jebiga nije to zlocin u picku materinu. uostalom nije ni on stalno zaljubljen u mene... aman. ← znachi vi zivite u lazhi .. pa dobro nije ni to loshe Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted January 4, 2006 Report Share Posted January 4, 2006 Pa to je zbog ove zajednicke dece, kerova i sl Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted January 4, 2006 Author Report Share Posted January 4, 2006 uf. Quote i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 4, 2006 Report Share Posted January 4, 2006 si se umorio stevo ;) ? Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted January 4, 2006 Report Share Posted January 4, 2006 igz bre... volim ja njega najvise na svetu...ali sam sa njim tri jebene godine...ne mogu biti stalno zaljubljena u njega! desava se da se ponovo zaljubim, ali nije se dugo desilo...jebiga nije to zlocin u picku materinu. uostalom nije ni on stalno zaljubljen u mene... aman. ← Ako nisi zaljubljena, onda nema smisla da se zavaravash i ostajesh s njim. Budi iskrena prema njemu, a i prema sebi. Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovach_ Posted January 4, 2006 Report Share Posted January 4, 2006 srba ce da osnuje rur brachno savetovalishte :D Quote Mrzi me... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted January 4, 2006 Report Share Posted January 4, 2006 треба правити разлику између љубави и заљубљености. зато морам признати, тешка срца , да Ива правилно разлучује ове појмове. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted January 4, 2006 Report Share Posted January 4, 2006 pa jeste , ostavite ivu na miru ! :) ona mozda kapira svog decka vise kao ortaka i voli ga iskreno , a to sto joj ponekad ne prolaze leptirici nije razlog da se rastane sa tako dobrim ortakom i deckom i da se zamrze ( pupu ne daj boze ) :) Quote step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 4, 2006 Report Share Posted January 4, 2006 kakvi leptirici, jel se to jede ? Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted January 4, 2006 Author Report Share Posted January 4, 2006 si se umorio stevo ;) ? ← e to e imalo mnogo aspekata. ;>. Quote i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 4, 2006 Report Share Posted January 4, 2006 hehe pa zato i pitam .. vidim trchish li trchish pa rekoh jel si se umorio ;) Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts