LaG Posted January 2, 2006 Report Share Posted January 2, 2006 Ma ko je jebe... nek promeni bolje stil jednom u 20 godina... Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 3, 2006 Report Share Posted January 3, 2006 Ne izvlači mi reči iz konteksta, Betoven je umetnik i Madona mo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted January 3, 2006 Report Share Posted January 3, 2006 pop nije zhanr dechko evo recimo coldplay je isto pop hocesh da kazhesh da oni ne valjaju? a i ja sam nashao sa tobom da pricham o muzici... Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 3, 2006 Report Share Posted January 3, 2006 A ja sam vala na Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 3, 2006 Report Share Posted January 3, 2006 kako ste mocni vi vrsni poznavaoci muzike... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 3, 2006 Report Share Posted January 3, 2006 Reci. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 3, 2006 Author Report Share Posted January 3, 2006 Ne izvlači mi reči iz konteksta, Betoven je umetnik i Madona može samo da mu se sagne... I svako ko se bavi pop muzikom ne može nikada da dobije rispekt kao umetnici. Umetnost je umetnost, a pare su pare. Madona se bavi parama a ne umetnošću, i nemoj da me smarate više, za prethodnih deset godina upoznao sam jednu (i slovima: 1) osobu koja sluša madonu, a pritom nije bila žensko nego neki feminizirani ortak. I gde su onda toliki fanovi? Možda ona deca 12-14 godina što formiraju top listu na MTV-u? Aj zajebite me... pop, ljudi, pop! Najodvratija ljiga od muzike, sastavljena od pokradenog svega i svačega, i pričate o rispektu?!? Jel ona sama slučajno sastavila neku pesmu? Onako, iz glave, sa inspiracijom i genijalnom nadahnutošću? Jeste qrac moj, krava matora, a sad okajava svoje grehe na deci... Eto, sad se iznervirah bezveze od ranog jutra... ← a u roku, metalu, elektronici prave muziku za chokoladne bananice ? Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodStorm Posted January 3, 2006 Report Share Posted January 3, 2006 da brate, reci i vangelis kakav je shaban. jedno te isto vec kolko godina. jebo bi mu mater a i betoven sisurdina.. ceo zhivot samo klasika treba ih pobiti ← taj rad ;D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 3, 2006 Report Share Posted January 3, 2006 a u roku, metalu, elektronici prave muziku za chokoladne bananice ? Sigurno ne prave za pomenutu decu od 12-14 godina. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 3, 2006 Author Report Share Posted January 3, 2006 a metal je za matore ? Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 3, 2006 Report Share Posted January 3, 2006 Ne, al za decu 12-14 nije. Ja mogu ovako do sutra. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 3, 2006 Author Report Share Posted January 3, 2006 pa znam da mozesh zato si mi zabavan Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 3, 2006 Report Share Posted January 3, 2006 Zabavan, ej? Drugi ka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 3, 2006 Report Share Posted January 3, 2006 za karton vinjaka će se praviti da je on dete Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted January 3, 2006 Report Share Posted January 3, 2006 Zabavan, ej? Drugi ka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 3, 2006 Report Share Posted January 3, 2006 pametan ovaj sejnt :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovach_ Posted January 3, 2006 Report Share Posted January 3, 2006 aaa koji ste vi nubovi slushate muziku...e ovako ce se zavtrshiti josh jedna beskorisna rasprava o ukusima... Quote Mrzi me... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted January 3, 2006 Report Share Posted January 3, 2006 "nije nego si ti" je najbolji argument medju metalcima vec desetinama godina :) Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 3, 2006 Report Share Posted January 3, 2006 Metalci bar postoje desetinama godina :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted January 3, 2006 Report Share Posted January 3, 2006 JooooJJjjJJ lag sta ti rek'o za kevu!!!! Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted January 4, 2006 Report Share Posted January 4, 2006 a tribal je prva muzika ikada pa ne vidim poentu tvog komentara pogotovo shto je EVOLUIRAO pa, po tebi, ide meni u prilog. ne? Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted January 4, 2006 Report Share Posted January 4, 2006 netju da ulazim u ovu "pop, metal" raspravu, ali... zar bi vi stvarno dali tolike pare (kapiram da karta nije ispod 50 evra) da bi gledali madonu... na zalasku karijere... koliko boljih nachina da potroshite te pare! Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted January 4, 2006 Report Share Posted January 4, 2006 ne verujem da ce biti toliko karta. necu ni ici na koncert ali ristekp je ristekp Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted January 4, 2006 Report Share Posted January 4, 2006 Ne kapiram zasto se svadjate oko madone, pavaroti jebeni je zapoceo svoju karijeru u beogradu, pa je bio sad u skorije vreme i naplacivao pola prosecne srpske plate za ulaznicu, pa se niko nije zalio, a lik je ispao picka. Dok sada dolazi dobrostojetja matorka, koja nema nista sa ovom zemljom, da posretji nekoliko hiljada fensera i fenserki, i priseti po koju normalnu devojku na svoje detinjstvo. Video sam par njenih spotova iz razlicitih razdoblja i sasvim se slazem da je tu MNOGO promenjano, kao sto gomila nashih likova obozava cecu, pored svih sranja koje su videli li culi, isto tako gomila ljudi u svetu obozava madonu. PIZ Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 4, 2006 Report Share Posted January 4, 2006 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts