Jump to content

Madonna

MaudDib

Recommended Posts

• Replies 101
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ne izvlači mi reči iz konteksta, Betoven je umetnik i Madona može samo da mu se sagne...

I svako ko se bavi pop muzikom ne može nikada da dobije rispekt kao umetnici. Umetnost je umetnost, a pare su pare. Madona se bavi parama a ne umetnošću, i nemoj da me smarate više, za prethodnih deset godina upoznao sam jednu (i slovima: 1) osobu koja sluša madonu, a pritom nije bila žensko nego neki feminizirani ortak. I gde su onda toliki fanovi? Možda ona deca 12-14 godina što formiraju top listu na MTV-u? Aj zajebite me... pop, ljudi, pop! Najodvratija ljiga od muzike, sastavljena od pokradenog svega i svačega, i pričate o rispektu?!? Jel ona sama slučajno sastavila neku pesmu? Onako, iz glave, sa inspiracijom i genijalnom nadahnutošću? Jeste qrac moj, krava matora, a sad okajava svoje grehe na deci...

Eto, sad se iznervirah bezveze od ranog jutra...

a u roku, metalu, elektronici prave muziku za chokoladne bananice ?

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

Ne kapiram zasto se svadjate oko madone, pavaroti jebeni je zapoceo svoju karijeru u beogradu, pa je bio sad u skorije vreme i naplacivao pola prosecne srpske plate za ulaznicu, pa se niko nije zalio, a lik je ispao picka. Dok sada dolazi dobrostojetja matorka, koja nema nista sa ovom zemljom, da posretji nekoliko hiljada fensera i fenserki, i priseti po koju normalnu devojku na svoje detinjstvo. Video sam par njenih spotova iz razlicitih razdoblja i sasvim se slazem da je tu MNOGO promenjano, kao sto gomila nashih likova obozava cecu, pored svih sranja koje su videli li culi, isto tako gomila ljudi u svetu obozava madonu. PIZ

Nije bitno da je velik, bitno je da je lep...