voodoo_ Posted January 4, 2006 Report Share Posted January 4, 2006 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted January 4, 2006 Report Share Posted January 4, 2006 stim shto ceca i lepa muzika ne idu zajedno a madonine pesme su opravdani hitovi Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted January 4, 2006 Report Share Posted January 4, 2006 i vudu, brate, promashio si poentu o rly slika Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 4, 2006 Report Share Posted January 4, 2006 (edited) Nisam bre... PS. Madonine pesme su čime opravdani hitovi? Potrebom za parama? Edited January 4, 2006 by voodoo^nbgd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atlantis Posted January 4, 2006 Report Share Posted January 4, 2006 (edited) Ako ništa drugo, Madonnin koncert je performance i po i kao takav vredi da se vidi! Mada iskreno sumnjam da bi ona dovela više od Arene, mada opet, ako se sve lepo izreklamira, može ona i na Hipodrom :) A sa ovom pričom šta je umetnost a šta nije, činjenica je da u poslednjih 5-6 godina nije bilo nekih ogromnih hitova, mada mislim da je tu više problem hiperprodukcija nego toliko nekvalitetne pesme. Kad imaš gomilu g**ana da te vuče nadole, sam kvalitet ti takodje teži nadole edit: i da, Madonine pesme jesu hitovi i to niko ne može da porekne. A ti ako ne uvidjaš u svemu tome zašto, onda se preispitaj zašto slušaš metal uopšte. Edited January 4, 2006 by Atlantis Quote GVOSH! → PS3 online gaming Balkan forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 4, 2006 Report Share Posted January 4, 2006 Ne znam vi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atlantis Posted January 4, 2006 Report Share Posted January 4, 2006 (edited) Napomena: i ja slušam metal. Madonna jeste zvezda. I njene pesme nikako nisu sviranje kurcu. Ne mora nešto da urla i trešti da bi bilo dobro (pritom to je samo 10% celokupnog metala). Muzika nije sport pa da bude ko će brže - ko će bolje. Iza Madonne stoji čitav tim ljudi koji analiziraju stanje u muzičkoj industriji, pa zatim ljudi koji analiziraju kako ona treba da izgleda i tako dalje do onih najbitnijih koji komponuju muziku. E sad, činjenica je da su Madonnine nove stvari slabije od starih, ali već gorepomenuta zasićenost tržišta i njen rejting zahvaljujući prošlim albumima joj to dozvoljavaju. Madonna je jedna od osoba koja je osamdesetih bila zaslužna za promovisanje i definisanje pop zvuka isto koliko su neka druga imena bila zaslužna za odredjene segmente metala. Uostalom, cifra od milion eura za Madonnu je sitnica. edit: ajd da čujem tvoje komentare zašto Madonna nije zvezda? Edited January 4, 2006 by Atlantis Quote GVOSH! → PS3 online gaming Balkan forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 4, 2006 Report Share Posted January 4, 2006 Zato Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atlantis Posted January 4, 2006 Report Share Posted January 4, 2006 drugim rečima: ti Madonnu nikad nisi ni slušao niti pratio te stoga ona nije Zvezda? Ako je Iggy Pop zvezda, kako to da je on već bio na EXITu a Madonna se ne spominje? :) A da, mora da je zbog toga što Madonna "nije zvezda" :) :) :) Quote GVOSH! → PS3 online gaming Balkan forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 4, 2006 Report Share Posted January 4, 2006 Eto vidi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atlantis Posted January 4, 2006 Report Share Posted January 4, 2006 Pa očigledno je onda da su nam termini "zvezda" totalno različiti. Ali dobro, ti slušaš izgleda samo onaj "iskreni" metal koji se svira za čokoladne bananice što reče neko od ovih. Moraš da naučiš jednu stvar: i taj Iggy Pop je došao za pare. Ali sad što on uzima manje para od Madonne, te su ovi sa EXITa mogli da ga dovedu to je već druga stvar. I još nešto, da li si svestan šta je sve Slayer tražio za koncert na EXITu? Quote GVOSH! → PS3 online gaming Balkan forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 5, 2006 Report Share Posted January 5, 2006 prestanite da mlatite praznu slamu, keve vam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 5, 2006 Author Report Share Posted January 5, 2006 mislish "vudu prestani da seresh" Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted January 5, 2006 Report Share Posted January 5, 2006 stim shto ceca i lepa muzika ne idu zajedno a madonine pesme su opravdani hitovi ← bash bih voleo da chujem definiciju "opravdanog hita"... mislim, da je hit, jeste jer se prodao u x/y primeraka... ali prodaje se i neli u nenormalnim kolichinama i 50cent i ko sve ne... ne znam shta si hteo da kazhesh. @voodoo, donekle kapiram shta hotjesh da kazhesh ali ti to ne mozhesh nikako da pretvorish u rechi koliko vidim pa ne znam shto se trudish. Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atlantis Posted January 5, 2006 Report Share Posted January 5, 2006 (edited) dupli post Edited January 5, 2006 by Atlantis Quote GVOSH! → PS3 online gaming Balkan forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atlantis Posted January 5, 2006 Report Share Posted January 5, 2006 "Opravdani hit" se razlikuje od "sezonskog hita", te će stoga "opravdani hit" ostati to i posle 10-20 godina upravo zbog svoje specifičnosti i možda pravovremenog plasiranja na tržište. Svi znamo kako ide Final Countdown od Europe ili I need a Hero od Bonnie Tyler ili What a Feeling iz Flashdance filma ili It's a Sin od Pet Shop Boysa ili gomila Modern Talking pesama i sumnjam da postoji osoba kojoj će to smetati ako se pusti na nekoj žurki ili rodjendanu osim ako ta osoba nije blago retardirana. Ali, sada da se snimi bilo koja od ovih pesama, sigurno ne bi izazvala toliko reakciju iz milion razloga. A Nelly i ostatak eMpTyV novopečenih "zvezda" imaju samo pesme koje će se slušati samo te godine dok ne pokupe nagrade za najbolje žensko dupe u spotu ili sl. a onda će krenuti u "nove pohode". Madonna nikako ne spada u taj koš. Nisam baš pristalica njene muzike, ali album na kome se nalaze Frozen, Power of Love, Ray of Light (čisto da spomenem pesme kojima je snimljen spot) je sasvim OK i skroz predstavlja fin, slušljiv mainstream koji nije za jednu sezonu. Da sad ne idem dalje u njene ranije albume. Quote GVOSH! → PS3 online gaming Balkan forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted January 5, 2006 Report Share Posted January 5, 2006 ne bash, htedoh reci samo da je ceca ovde popularna zbog opshteg muzichkog neobrazovanja shiroke narodne mase. dakle riba ne zna da peva i ruzhan joj je glas ali je vole zato shto ima sisu i bivsheg arkana je zhena bila a njega su svi zakleti srbi voleli jer je klao hrvate za madonu se isto mozhe reci da je postala popularna tako shto je glumila za kitom zheljnu klinku ali sa druge strane kada pogledamo uvek cu odjuskati na material girl ili like a prayer da ne pominjem novije radove tipa frozen, ray of light, music i sl chak i hung up koji sam pljuvao mi udje u glavu i jedan dan sam se uhvatio kako je pevushim.. dakle hitovi koji su hitovi zato shto je dobra pesma a ne zato shto je ona ne znam kakva pichka.... a ovaj vudu me sve vishe odushevljava dakle shkabo je svetska zvezda zato shto je DAUN a madona nije zato shto ima pratece plesache? Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted January 5, 2006 Report Share Posted January 5, 2006 uf sad kad ponovo pogledam slazhem se sa atlantisovim postom :)) Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atlantis Posted January 5, 2006 Report Share Posted January 5, 2006 Ako, ako, samo se ti usresredi blago meni :) Quote GVOSH! → PS3 online gaming Balkan forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted January 5, 2006 Report Share Posted January 5, 2006 ma ne, prvo sam hteo da kazhem da je ceca jadna i ne zna da peva i nema lepote u njenoj muzici a kod "opravdanog hita" tj madoninih hitova muzika je tu, dobar glas je tu i tako... ti si naveo samo neshto od toga pa sam ja dodatno objasnio ali sam shvatio da izgleda kao da sam rekao da to tvoje ne valja! nadam se da je jasno sad bitno samo da vudu nije u pravu, ok? Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 5, 2006 Report Share Posted January 5, 2006 I jo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atlantis Posted January 5, 2006 Report Share Posted January 5, 2006 (edited) Ma ne greši voodoo. Samo mnogo gleda stvari subjektivno i naravno metal mu je nabio komplex toga šta je "iskreno" a šta je "pozerski". Al dobro. Svakom svoje @voodoo: Rekoh da slušam metal, tako da te babske priče za plašenje dece od mene nećeš čuti. Elem ne računajući pare koji su uzeli, tražili su 4 sobe u najluxuznijem hotelu u NS, tražili su cattering kao da su došli da jedu i piju a ne da sviraju (cifra tog catteringa je otprilike bila oko 800 EUR, ej, 800 E hrane za 4 čoveka! Plus dodatno za ostatak ekipe :) :) ) tražili su policiju koja će ih sprovesti od aerodroma do hotela i kasnije do backstage-a, zatim zabranili snimanje koncerta pod pretnjom prekidanja istog ako primete kamere. Isto tako nisu nikakve intervjue hteli da rade već su se pokupili posle svirke i zapalili na avion itd. Kao što vidiš i oni se ponašaju kao zvezde, a ne samo Madonna, tako da to što su došli u Srbiju ne znači ništa. Dokle god ti imaš volje i para nekog da dovedeš, oni će doći. Tako je oduvek bilo i ostaće. edit: vidiš, Svet i Scandal nikad čitao nisam niti planiram, ali je zanimljivo da si ti kao jedan predstavnik tipičnog metalca poprilično upoznat sa sadržajem istog Edited January 5, 2006 by Atlantis Quote GVOSH! → PS3 online gaming Balkan forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 5, 2006 Author Report Share Posted January 5, 2006 voodoo can u spell P-W-N Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 5, 2006 Report Share Posted January 5, 2006 (edited) Eto, ja ispadoh crnac u ovoj diskusiji Ali dobro... Ma ne gre Edited January 5, 2006 by voodoo^nbgd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atlantis Posted January 5, 2006 Report Share Posted January 5, 2006 (edited) Da, sad se vadi na kevu :))) Ma OK je sve to, ali shvati jedno: SVI SE BAVE MUZIKOM I ZBOG PARA. Uostalom reč show-buisness poprilično lepo oslikava posao velikih muzičara. Napraviš show zbog buisness-a. Muzikom se baviš iz ljubavi kao klinac, a kasnije se kako vreme odmiče i tvoja popularnost raste, a ti osnuješ porodicu u medjuvremenu, baviš se i zbog NOVCA, tj. počinješ razmišljati unapred, a ne samo šta ćeš sutra pojesti, dok tamo negde na zalasku karijere se baviš muzikom ISKLJUČIVO zbog novca, da bi se osigurao pod stare dane. I zajebite više ovu temu. Madonna rulz :) Edited January 5, 2006 by Atlantis Quote GVOSH! → PS3 online gaming Balkan forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts