Udja Posted December 28, 2005 Report Share Posted December 28, 2005 ja cisto da predjemo na 6. stranu :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHRISTIE Posted December 28, 2005 Report Share Posted December 28, 2005 Ma imam sve patcheve nego nece biti nikakvih problema kad instaliram wow i patcheve, zar ne? Ako ima problema kazite mi koji su i shta da radim ??? Gledao sam svaki moguci AddOn ali cu da ih skidam tek kad pocnem da igram.. Odgovorite mi !!! HAHAHHA Sutra cu da shljakam WoW JOSH NE MOGU DA VERUJEM!!! ← To ti mislis... Salim se bre,samo nadam se da ce sve biti u redu posto vidim da si se bas primio,bas kao i ja kad je trebalo da ga dobijem, a kad su poceli problemi tipa,"patch could not be aplied" pa sve do "crash after quest completion",wow me jako smorio.Cak i nemam neku zelju da igram,samo ponekad odem kod drugara koji jos igra pa gledam malo i onda odem svojoj kuci...Sta da ti kazem,ima dosta likova koji se cimaju mnogo jer im ne radi zbog razno raznih problema,ja sam prvo igrao na 56K,pa sam zbog wow-a uzeo wireless,pa mi zbog wirelessa ne valja mrezna,koju nisam jos zamenio a sad ce mesec dana...Kad to odradim ko zna sta ce da se desi...Mnogo je to cimanja zbog jedne obicne mmporpg igre... Zato ti kazem good luck and have fun... Quote learn to obey before you command Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ankanar Posted December 28, 2005 Report Share Posted December 28, 2005 cccc nema me 2 dana vi nabijete 900 postova po topicu CHRISTIE ne plashi coveka pre vremena... pusti ga neka se nada da ce sve biti u redu... Quote http://www.klanrur.co.yu/forum/index.php?showtopic=26606 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted December 28, 2005 Report Share Posted December 28, 2005 Hahaha .. sjebao si se . ← Znam . Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharulja Posted December 28, 2005 Report Share Posted December 28, 2005 e jedan iskreni savet za addonove....za pochetak SAMO CTmod uzmi veruj mi ne treba ti ama bash nishta vishe !!!! Quote Arbeit macht Frei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tarabash Posted December 28, 2005 Report Share Posted December 28, 2005 e jedan iskreni savet za addonove....za pochetak SAMO CTmod uzmi veruj mi ne treba ti ama bash nishta vishe !!!! ← Slazem se. Quote Watafak! Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted December 28, 2005 Report Share Posted December 28, 2005 da ct mod je za pocetak ... posle ide navala :) trenutno koristim 92 addona od kojih jesu samo 8 nepotrebini i izbrisacu ih :) Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted December 29, 2005 Author Report Share Posted December 29, 2005 (edited) Ljudi samo da vam kazem da sad nikako necete slomiti duh mladog WoW playera. Toliko sam se nalozio pa sad da odjednom prestanem nema shanse.... I ako ne radi uvek cu da pitam vas pro WoW-ere.......... Da vidim sutra sam popodne u skolu. Do 12h mi stize WoW [kao], pa cu da ga instaliram, posle njega patcheve a posle njih ako je sve u redu ahahahahaha DUNEMAUL AWAITS !!!!!!! Ako neshto nije u redu dolazim ovde da me prosvetlite...... Aj laku noc... Moram da se odmorim zbog bloody WoW-a... da ne postujem opeth......... kako se instalira addon ? skinuo sam dva CTmod-a sa www.curse-gaming.com ali nema instal nego samo neki fileovi... oni se kopiraju valjda [ili ne?] ? gde? Edited December 29, 2005 by deGrasso Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharulja Posted December 29, 2005 Report Share Posted December 29, 2005 (edited) da ct mod je za pocetak ... posle ide navala :) trenutno koristim 92 addona od kojih jesu samo 8 nepotrebini i izbrisacu ih :) ← koji ce ti kuarc toliko modova O.O CT, CTraid, neki kurac da sacuvam target kad god ode feign...to je recimo sve O.O shta ce mi titan??da mi pokazuje koliko imam para O.o shta ce mi opium??da stavim alijansu na KoS o.O pa meni su svi bre na kos :)) i tako... u stvari serem i ja.... imam pored ovoga trinked meni, encantrinx, spell alert i mob health...mislim da je sve ostali manje-vishe bespotrebno i samo zauzima memoriju UZMESH sve te fajlove ; copy i paste ih u interface---addons direktorijum Edited December 29, 2005 by cosmiC Quote Arbeit macht Frei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
/7ETPOC Posted December 29, 2005 Report Share Posted December 29, 2005 decko, a sta ti trazis na wow forumu ako ne igras wow? Quote i tako .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharulja Posted December 29, 2005 Report Share Posted December 29, 2005 (edited) budalo vidish da kriziram...moram da gledam u bar neshto shto ima veze sa WoW-om....ne mogu vishe da gledam u kutiju od igre i user manual...znam ga napamet Edited December 29, 2005 by cosmiC Quote Arbeit macht Frei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NemaN!-!-! Posted December 29, 2005 Report Share Posted December 29, 2005 shta ce mi titan??da mi pokazuje koliko imam para O.o ← Stefane, nemoj da lazes ljude ovde nego priznaj lepo da ti je mali monitor i da ti titan zauzima pola ekrana zato ga ne koristis. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted December 29, 2005 Author Report Share Posted December 29, 2005 decko, a sta ti trazis na wow forumu ako ne igras wow? ← Ako si mislio na mene, ja se samo raspitujem zato shto sam vec igrao wow u igraonici pa sam prestao jer sam kupio WoW i stize mi danas. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharulja Posted December 29, 2005 Report Share Posted December 29, 2005 Ma nije mislio na tebe :)) anyway...DOBI LI VISHE TAJ WOW >.< Quote Arbeit macht Frei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHRISTIE Posted December 29, 2005 Report Share Posted December 29, 2005 Sada je 12:30h,do sada je vec trebao da dobije wow. Ne znam,ali imam neki feeling da ce da bude opet krajem nedelje ili sl. ... Quote learn to obey before you command Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted December 29, 2005 Author Report Share Posted December 29, 2005 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA uhhhhh.......... AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA sad sam poslao mail [necu dakazem kakvog sadrzaja, pogodite] pa jebem im majku JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAOOOOOOOOOOOOO ne mogu da cekam vishe, rekli su svashta i sad mi je puko movie pa sam morao da se ispraznim.......................... JEBEM LI VAM MAJKU PIRAMIDO USRANA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tarabash Posted December 29, 2005 Report Share Posted December 29, 2005 Pyramida nema WoW vec nedelju dana, a to shto si ti narucio je u stvari rezervacija za sledecu turu koja stize, verovatno, posle nove godine. Drugar je zvao Pyramidu u petak i receno mu je da NEMAJU wow na lageru, ali da moze da ostavi podatke i da ce mu poslati cim stigne tako da.... Quote Watafak! Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted December 29, 2005 Author Report Share Posted December 29, 2005 Brate, znaci na www.worldofwarcraft.co.yu sam narucio wow. Ko jebe piramidu majku li im jebem......... da ne ponavljam psovke........... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted December 29, 2005 Report Share Posted December 29, 2005 koji ce ti kuarc toliko modova O.O CT, CTraid, neki kurac da sacuvam target kad god ode feign...to je recimo sve O.O shta ce mi titan??da mi pokazuje koliko imam para O.o shta ce mi opium??da stavim alijansu na KoS o.O pa meni su svi bre na kos :)) i tako... u stvari serem i ja.... imam pored ovoga trinked meni, encantrinx, spell alert i mob health...mislim da je sve ostali manje-vishe bespotrebno i samo zauzima memoriju UZMESH sve te fajlove ; copy i paste ih u interface---addons direktorijum ← pre 2 - 3 dana sam sveo na 54 , bez onih blizardovih ... elem ... meni memorija nije problem :) 2 x extreme corsair po 1 gb na t1 setovanjima :) tako da ono ... np sto se toga tiche ... sutra cu okaciti skrinove ... meni addoni dosta pomazu i jako jako su mi vazni tako da ono ... nije da se ne moze bez njih ... ali to je isto kao kada bi rekao da mozesh da se vozish u fici ili nabudzenom jaguaru ili kako god ... voze i jedno i drugo ali gleda se koliko kvalitetno :) Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted December 29, 2005 Author Report Share Posted December 29, 2005 HAHAHAHAAHAHHAHAAAHAHAHAH STIGO MI JE WOW !!!!!!!!!!!!!!!!!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA HHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHH AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHAAAAAAAAAAAAAAAAA neki ce pomisliti da sam odlepeo ali............. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH AAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHAAAAAAAAAHAHAHAHA AHAAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHHAAHAHAHHA JEBOTE LJUDI DOBIO SAM GA KONACNO!!!!!!!!!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHAAAAAAAAHHHHHHHHHAAAAAAAA HHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHHHAHAHAHHAHAHAAHAHHAAHAHHAAHAHAHAHA AAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHAAAAAAAAAAAAAAAAAA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted December 29, 2005 Report Share Posted December 29, 2005 niko nece pomisliti, to je fakt ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuHitman Posted December 29, 2005 Report Share Posted December 29, 2005 Ajd vazi!!!! but ??? Poz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted December 29, 2005 Report Share Posted December 29, 2005 neki ce pomisliti da sam odlepeo ali............. ← Nema tu shta da se misli, to se zna. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted December 29, 2005 Author Report Share Posted December 29, 2005 haahhh tu pravu.... jebiga prvi dan i otisho sam odma.... pitam se shta ce biti za week or two ???? izgleda nishta.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Musasi Posted December 29, 2005 Report Share Posted December 29, 2005 warlock je naj klasa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts