DECEPTICON Posted December 15, 2005 Report Share Posted December 15, 2005 Da li zelite da kupite novi racunar? Firma NL Pro Group ima pravo resenje za vas. http://www.nlprogroup.com/prodaja.htm Inace, ko nije cuo za firmu NL Pro Group, u pitanju je ona kretenska firma koja na svojim kursevima "objasnjava korisnicima kako da savladaju zamke koje je Microsoft namerno postavio unutar svojih programa...". Mada, mislim da su svi vec culi za ovu firmu, kao i za njenog krajnje umobolnog direktora Zarka Radosavljevica... Takodje, kako direktor ove firme navodi, "svaki racunar na svetu ima operativni sistem koji se zove Internet Explorer i Office"... :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted December 15, 2005 Report Share Posted December 15, 2005 Mogli su i mikro talasnu da ubace Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darijan Posted December 15, 2005 Report Share Posted December 15, 2005 Racunar P4 (DVD player + CD player + CD rezac + mini linija + Play Station 2.5 +TV prijemnik + video rekorder) ?!?!? Quote ...... f e n s i c ...... ...yes, ur unique... ...just like everyone else... Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted December 15, 2005 Report Share Posted December 15, 2005 kako je jadno uradjen sajt ,ko da sam im ja pravio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuchk1c4 Posted December 15, 2005 Report Share Posted December 15, 2005 boze svasta,kakva je ovo glupost? Quote I MAY NOT BE PERFECT, but parts of me are excellent Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 15, 2005 Report Share Posted December 15, 2005 Da, da, to je firma onog čoveka koji je rekao da su najva Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted December 15, 2005 Report Share Posted December 15, 2005 Ima li owo igde u swetu osim kod nas? c c c c c c Quote Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 15, 2005 Report Share Posted December 15, 2005 A ja se bas pitao sta je sa zarkom :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted December 15, 2005 Report Share Posted December 15, 2005 ali ako prodaje P4 racunar ,odma moram da qpim ,cuo sam da su ti P4 racunari mnogo dobri , racunari racunari rachunala o_O O_o q[-_-]p i jos dobijes playstation OMFG H4X! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 15, 2005 Report Share Posted December 15, 2005 jezive stvari.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted December 15, 2005 Report Share Posted December 15, 2005 zarko demidz... al najgore je sto ce se naci kreten da qpi... Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovach_ Posted December 15, 2005 Report Share Posted December 15, 2005 Hhaahhaha uvek mi lepo kad se setim ovoga :))))))) Quote Mrzi me... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted December 15, 2005 Report Share Posted December 15, 2005 mislim da sa Racunar P4 (DVD player + CD player + CD rezac + mini linija + Play Station 2.5 +TV prijemnik + video rekorder) hotje da nekim debilima uvale foru, kao , zashto da qpujesh gore navedeno kada to sve imash u kompu??!?! a to shto pishe P4 mogu da se ubijem kada prochitam pravu konfiguraciju... kao, zashto neko tako glup ima svoju firmu??? jedan lik: kao koji ti imash pentium???? ja kao... pa, ako mislish na procesor, nemam pentium, imam athlon 2200+.. a koji je to pentium??? shta kao mislish koja je jachina u poredjenju sa pentiumom, ili shta?? ...ja imam 4!!! sav sretjan... kao... popooshi ga, idi obrazuj se Quote lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted December 15, 2005 Report Share Posted December 15, 2005 pomozi im bozze... http://www.nlprogroup.com/vesti.php?subact...rt_from=&ucat=& Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted December 15, 2005 Report Share Posted December 15, 2005 (edited) mislim da sa kao koji ti imash pentium???? ja kao... pa, ako mislish na procesor, nemam pentium, imam athlon 2200+.. a koji je to pentium??? shta kao mislish koja je jachina u poredjenju sa pentiumom, ili shta?? ...ja imam 4!!! sav sretjan... kao... Edited December 15, 2005 by millancche Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted December 15, 2005 Report Share Posted December 15, 2005 Hahaha, prajsles. Dobar je Zhare, dooobar. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted December 15, 2005 Report Share Posted December 15, 2005 Ajde neka neko zove i kao hoce da kupi komp... Da vidimo stvarno sta je to. Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
darijan Posted December 15, 2005 Report Share Posted December 15, 2005 mislim da sa hotje da nekim debilima uvale foru, kao , zashto da qpujesh gore navedeno kada to sve imash u kompu??!?! a to shto pishe P4 mogu da se ubijem kada prochitam pravu konfiguraciju... kao, zashto neko tako glup ima svoju firmu??? jedan lik: kao koji ti imash pentium???? ja kao... pa, ako mislish na procesor, nemam pentium, imam athlon 2200+.. a koji je to pentium??? shta kao mislish koja je jachina u poredjenju sa pentiumom, ili shta?? ...ja imam 4!!! sav sretjan... kao... popooshi ga, idi obrazuj se ← so true... obrazovanje danasnje srbije je na nivou srednjovekovne engleske ffs... ma mi smo bananija... "koje vi imate pentiJume? ja imam pentiJum peticu!!111!1!" Quote ...... f e n s i c ...... ...yes, ur unique... ...just like everyone else... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted December 15, 2005 Report Share Posted December 15, 2005 Žare ftw Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 15, 2005 Report Share Posted December 15, 2005 meni nije jasno kako takav prevarant i lopov može da opstaje tolike godine, i da ga niko ne dira.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted December 15, 2005 Report Share Posted December 15, 2005 Jel se sećate kada je pričao da je izmislio neku novu tastaturu i da mu je Bil Gates ukrao [roflmao] [roflmao] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 15, 2005 Report Share Posted December 15, 2005 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted December 15, 2005 Report Share Posted December 15, 2005 Svasta ovde procitah, Ono el ste vi probali neki njegov komp? Igrom slucaja moja sestra od tetke je kupila jedan bas takav. I ono mogu da kazem da uopste nije los sta vise ono tuko se na crti sa koim rucno sklapanim i optimizovanim. Ono zarkov ga je tuko u kompaliranju ali je moj brze startovao aplikacije (doduse sa prelink-om ukljucenim sto ubrzava pomenutu operaciju). Dakle mislim da je stvarno nepotreban toliki hejt o stvarima koje niste cak ni videli... » Click to show Spoiler - click again to hide... «MO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted December 15, 2005 Report Share Posted December 15, 2005 vickast ovaj stator, ljubi ga majka;) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted December 15, 2005 Report Share Posted December 15, 2005 Uplaši me Statore :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts