Jump to content

pričajte.

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

idme po parice... blago meni... mukama je kraj :o)

Code Realms

Evo je, bice nevolje...

Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe.

One... Two... Freddy's coming for you...

Three... Four... Better lock the door...

Five... Six... Grab a crucifix...

Seven... Eight... Gonna stay up late...

Nine... Ten... Never sleep again!!!

bio na treningu, prethodno tražio od keve neki lagani ručak, piletinu i bareno povrće.. vraćam se gajbi, a ono keva stvarno spremila piletinu i povrće, s tim što je piletinu napunila kačkavaljem i šunkom i još ubacila neki preliv od 75% ulja.. al je to bilo toliko dobro i toliko se trudila da nisam imao srca da joj kažem da je malo promašila temu :)

prethodno sam završio cimanje sa kolima koja idu gore nego kad smo ih odvezli kod majstora, al boli me pajzla, nije da su moja..

bio na treningu, prethodno tražio od keve neki lagani ručak, piletinu i bareno povrće.. vraćam se gajbi, a ono keva stvarno spremila piletinu i povrće, s tim što je piletinu napunila kačkavaljem i šunkom i još ubacila neki preliv od 75% ulja.. al je to bilo toliko dobro i toliko se trudila da nisam imao srca da joj kažem da je malo promašila temu :)

ma samo joj ti napomeni da u sluchaju da ti pravi tako fin ruchak, daje dzabe pare za teretanu :p

Doshao gajbi, pozdravio se sa ortakom portugalcem, vraca se u LiZbon :(

Malo testirao call of duty 2, fina igra, nalozhio sam se ko na keca :)

Sad cem da zhvacem neshto, nisam davno jeo pashtetu .. ima .. hm. Jebote 8 meseci [8)]

Doneli deda i baba .. uh uh uh ..

Ma zabavi nikad kraja. Oni sendvichi sto cete da jedete? Prava slast ... dva parcheta leba, podrigusha i neko parche sira. I onda posle josh umires jedno dva sata od zavrsetka testova do "rezutata", da bi mog'o gajbi :)

Dobro da si rekao, ima da napunim ranac sendvičima i slanim zanimacijama....

Uzela sam parice! I sad su mi sve koze na broju!

Inache, danas malo o5 izigravala Viteza Koju - dala Corey-u cd, zvala kolegu na ruchak, uplatila drugu kredit za mob., drugom drugu poklonila knjigu, iaoko mu nije rodjendan... Prosto se pitam shta mi je :o)

Edited by WickedWitchOfTheWest

Code Realms

Evo je, bice nevolje...

Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe.

One... Two... Freddy's coming for you...

Three... Four... Better lock the door...

Five... Six... Grab a crucifix...

Seven... Eight... Gonna stay up late...

Nine... Ten... Never sleep again!!!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...