Solflaj Posted January 2, 2006 Report Share Posted January 2, 2006 More, ima da sednes da ucis, zgutaj nesto protiv bolova! ← Satano [:(!] Rancid Blade Just another manga freak Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuchk1c4 Posted January 2, 2006 Report Share Posted January 2, 2006 valjda je prestao da duva vetar,odoh malo napolje da prosetam... I MAY NOT BE PERFECT, but parts of me are excellent Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted January 2, 2006 Report Share Posted January 2, 2006 evo. ustao nakon lumpovanja nocasnjeg. i pustio severinu "mili moj". piem kafu i pusim cigaru. do jaja ;>. i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted January 2, 2006 Report Share Posted January 2, 2006 Smor cela ova stvar oko Nove godine.Sinoc biJo u Vrnjachkoj banji na reprizi na nekoj zurci.Smorio se k'o plovak i u 12:30 pobegao.Kakvih sve seljaka i seljanki ima tamo, to je strashno. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 2, 2006 Report Share Posted January 2, 2006 konachno sam doshao kuci posle svega ... vishe ne znam gde se nalazim .. moram kao da krenem da se raspadam od uchenja sutra, a sada sam milion svetlosnih godina od te ideje .. horor al kao vredelo je .. bshhh • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted January 2, 2006 Report Share Posted January 2, 2006 Evo..jedem neke kiflice i suvo meso...pijem Pepsi i tako... mozda veceras odem na 18 rodjendan...ako dobijem pozivnicu :DD Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted January 2, 2006 Report Share Posted January 2, 2006 Danas se probudio sa nesnosnom glavoboljom a morao sam da idem do Mladenovca da uzmem koždnjak a kasnije na neki ručak.Dan mi je uglavnom proveo u spavanju i povraćanju :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted January 2, 2006 Report Share Posted January 2, 2006 idem na neki djendan. ebem li ga. i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted January 2, 2006 Report Share Posted January 2, 2006 boli te patka. ja radim :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted January 2, 2006 Report Share Posted January 2, 2006 ^^ u je, pa ti si gori od mene - ja tek 4 pochinjem da radim, dodushe do 5-og ;) А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted January 2, 2006 Report Share Posted January 2, 2006 ^^ u je, pa ti si gori od mene - ja tek 4 pochinjem da radim, dodushe do 5-og ;) ← ti ne radish u banana firmi, gde se ne zna ko pije, ko placa :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted January 2, 2006 Report Share Posted January 2, 2006 boli te patka. ja radim :( sori ;>. i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 2, 2006 Report Share Posted January 2, 2006 bice neka bleja kod mene .. vune na okupu ponovo mekecu \o/ • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted January 2, 2006 Report Share Posted January 2, 2006 Ja vala malo odmaram danas, mozda cak i malo previse :) Ali od sutra mora ozbiljno da se krene na ucenje :( Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted January 2, 2006 Report Share Posted January 2, 2006 Ne mogu ochi da otvorim, tri noci za redom spavam na kashichicu i posle dopunjujem danju, ali ne ide. Prvo u petak na subotu, bio u Vishnjici na nekoj sedeljci, pa subota nova, pa sinoc repriza nove. Shto je najgore vecheras se skuplja neko drushtvo kod mene...spava mi se... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted January 2, 2006 Report Share Posted January 2, 2006 razmishljam da vecheras malo odmorim... ali ipak, repriza #2 je to :> jbg, videtju, mozhda budem malo zajebavao ove shto treba da uche :> ^ inache sad tje alexandar na pinku, pa idem da gledam tjaleta kako se nervira shto ima toliko gay scena... lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted January 2, 2006 Report Share Posted January 2, 2006 danas bila kod dechka u Nishu, malopre me dowezao kuci i otishao da radi, a ja cu josh malo na posao... nema odmora dok traje obnowa... inache nikako da se naspawam kao chowek... bem ti i ng i swe zezalice oko nje... nema bre wajde od toga ako se chowek umori kao pas.... Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted January 2, 2006 Report Share Posted January 2, 2006 Gledao 2 najgora filma koja postoje,Aleksandra i Dare Devila...ahh koje traćenje vremena Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted January 2, 2006 Report Share Posted January 2, 2006 gledao gay paradu iliti alexandra, a posle njega dare devil-a... c c c koje skrnavljenje svega shto postoji lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted January 2, 2006 Report Share Posted January 2, 2006 Smirio se malo, izblejao ceo dan, psihicki se spremao na jednodnevni put u Lazarevac... Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 2, 2006 Report Share Posted January 2, 2006 sta ces bre u lazarevac:)....igrao homeworld2 i nfsu:mw ceo dan i ukocio se od sedenja za compom... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted January 2, 2006 Report Share Posted January 2, 2006 ja sam izdrzao cak 15 minuta gledauci aleksandra...koje izdrzao vise? btw...smaram se do jaja...gladan sam... Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodStorm Posted January 3, 2006 Report Share Posted January 3, 2006 sta ces bre u lazarevac:)....igrao homeworld2 i nfsu:mw ceo dan i ukocio se od sedenja za compom... ← HUH kako me nervira to kao sta ces u lazarevcu to je selo etc nosite se beogradjani Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted January 3, 2006 Report Share Posted January 3, 2006 Gotivan je Lazarevac... cela kevina rodbina mi je tamo... samo sto...ako se "kolubara" raspadne raspasce se i grad...tako je i nastao... Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted January 3, 2006 Report Share Posted January 3, 2006 Probudio sam se bolestan,ne mogu da jedem,nema ništa na tv-u...bedak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts