darijan Posted December 10, 2005 Report Share Posted December 10, 2005 na pm-u se zavrsilo sa take care i smajlijima i slozili smo se i nije pala ni jedna ruzna rech. ako lazem ja nece sirneo... pa pitaj... sve je ok, pm je bio da mu objasnim nesto iz moje prirode. nema nikakvog wara samnom. dobar sam ja covek. ljubim Quote ...... f e n s i c ...... ...yes, ur unique... ...just like everyone else... Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted December 10, 2005 Report Share Posted December 10, 2005 ... Da ti dignemo spomenik!? ...← ima vise razloga zbog kojih se nekom dize spomenik.... Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted December 10, 2005 Report Share Posted December 10, 2005 Sorry za prethodni post... Nemam nishta protiv nikoga od vas, samo sam se malo smorio kada sam otvorio nekoliko topica i video da je svuda jedno te isto. @Darjan: na forumu ce uvek biti ljudi koji teraju kontru svima, ali mislim da to nikome nije interesantno na duge staze. Ako su ti stavovi zaista takvi kao shto pishesh ovde, onda ih uvazavam iako ih mozda ne shvatam. Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted December 10, 2005 Report Share Posted December 10, 2005 ali mislim da bi trebalo da preskachete topice gde nemate nishta pametno da kazete... ovo je postao problem na forumima u poslednje vreme, iako nemaju nishta pametno da kazhu, ljudi komentarishu.. da li je to zbog post counta, self-promotiona, kurchenja ili nekog drugog razloga ne znam, al' je fakat da je tako ;] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted December 10, 2005 Report Share Posted December 10, 2005 Dragane, da li si se sad kurčio, samopromovisao, nabijao broj postova ili je u pitanju ne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted December 10, 2005 Report Share Posted December 10, 2005 ja samo konstatovao chinjenice :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 10, 2005 Report Share Posted December 10, 2005 ja mislim da u dobrom delu slučajeva autor nije svestan da nema šta da kaže na zadatu temu.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darijan Posted December 11, 2005 Report Share Posted December 11, 2005 zato ja uvek imam sta da kazem! :) Quote ...... f e n s i c ...... ...yes, ur unique... ...just like everyone else... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted December 11, 2005 Report Share Posted December 11, 2005 zato ja uvek imam sta da kazem! :) ← Definitivno smo postali svesni toga... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 11, 2005 Report Share Posted December 11, 2005 zato ja uvek imam sta da kazem! :) ← kakva ti je to lila kocka ?;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 11, 2005 Report Share Posted December 11, 2005 pa lila lila lila, bas ti lepo stoji, bas ti lepo stoji svila u toj lila boji ... <-- sta je ovo od ona tri iznad? :) I ja definitivno mislim da su stvari daaavno prerasle pitanje broja postova i ne znam cega vec prosto ljudi hoce da se ukljuce u pricu, a cesto nemaju pojma o cemu treba zapravo da prichaju, posebno ako je tema u nekom opustenom delu foruma gde se barata sa stotinama istih. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted December 11, 2005 Report Share Posted December 11, 2005 sad jedno pitanje: da li vezi ono "ruzna jeee, al' je dobra u dusi..." ??? Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
darijan Posted December 11, 2005 Report Share Posted December 11, 2005 pa lila lila lila, bas ti lepo stoji, bas ti lepo stoji svila u toj lila boji ... <-- sta je ovo od ona tri iznad? :) I ja definitivno mislim da su stvari daaavno prerasle pitanje broja postova i ne znam cega vec prosto ljudi hoce da se ukljuce u pricu, a cesto nemaju pojma o cemu treba zapravo da prichaju, posebno ako je tema u nekom opustenom delu foruma gde se barata sa stotinama istih. ← ovom forumu tako dobro stoji lila be :) svakim postom, sve vise mi se svidja lucky... ko zna, za godinu dana ga mozda zaprosim ( )... Quote ...... f e n s i c ...... ...yes, ur unique... ...just like everyone else... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted December 11, 2005 Report Share Posted December 11, 2005 ^^Da ga ti zaprosish ne bi me zachudilo ali bi bilo boles'no da Lucky prihvati. MiGsa Darijan ti ukrao smilea Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
darijan Posted December 11, 2005 Report Share Posted December 11, 2005 kod mene migsinih smajlija nema. posto me jako nerviralo stavio sam ga na ignore... tako da jedino sto vidim od njegovih postova je taj smajli u mojim postovima Quote ...... f e n s i c ...... ...yes, ur unique... ...just like everyone else... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted December 11, 2005 Report Share Posted December 11, 2005 ^^ šta te nervira kod Migše? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovach_ Posted December 11, 2005 Report Share Posted December 11, 2005 uzasno ga je nerviralo ono ()... na kraju njegovih postova...pa ga zato stavio na ignore...cudan ovaj darijan ne? :D Quote Mrzi me... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted December 11, 2005 Report Share Posted December 11, 2005 Ma razumem ja Darijana potpuno, Miljan stvarno gu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted December 11, 2005 Report Share Posted December 11, 2005 ma da taj Miljan je pacer... ono ril lajf luzer!!! L a tek oni smajliji... ma koji tenkre bi to stavljao ispod svakog posta... budala... :) darijane, a ti smajliji ispod postova... ono mozesh slobodno da stavljash... al nemash moj blagoslov za to! !! ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darijan Posted December 11, 2005 Report Share Posted December 11, 2005 ma stalno stavlja sta god da kaze, pa zavrsi sa onim ()... i onda ona ogromna odvratna slika... spor mi je internet i sporo mi se ucitava slika i sve gusi Quote ...... f e n s i c ...... ...yes, ur unique... ...just like everyone else... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted December 11, 2005 Report Share Posted December 11, 2005 Ti si sigurno dovoljno kompetentan da to proceni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted December 11, 2005 Report Share Posted December 11, 2005 ^^migsa stavi jos vecu!!!!!! Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted December 11, 2005 Report Share Posted December 11, 2005 u ebote... sad kaze da mi je slika odvratna... prvo ima neshto protiv mog end post smajlija ( )... pa onda protiv mojih ... pa me onda vredja time sho mi kaze da sam odvratan... dobro de... josh uvek nije ispljuvao moju pesmu zelenih beretki... i moji postovi su krivi za njegov spor net... dobroooo ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted December 11, 2005 Report Share Posted December 11, 2005 ne hejtujte Migsu, da ne bih zvao Kjoota da vam baci ekskvizit hejt Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted December 11, 2005 Report Share Posted December 11, 2005 ne hejtujte Migsu, da ne bih zvao Kjoota da vam baci ekskvizit hejt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts