Jump to content

Bolesnici...

Recommended Posts

• Replies 120
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

to je bolest, nishta necu uraditi ako ga samo prebijem ... to treba pod kljuch sa ostalima nalik njemu i nekakvu terapiju

@ajkulica - ovo je moj kraj i pozadini =))) aj ti mi reci, koji je trip sa shalovima preko lica? od koga se krijete? =)

Everytime I cross the line

I push the boundaries out a little...

Priredio bi mu u najmanju ruku sledece:

zemunvojvodina0506ii3is5em.th.jpg

[^]

ovo u.f ? :) lice mi :)

@stalja

staljo uopste se ne salim...

-"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory."

-"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable."

@ajkulica - ovo je moj kraj i pozadini =))) aj ti mi reci, koji je trip sa shalovima preko lica? od koga se krijete? =)

Ma vidis da imaju maske, pticijeg gripa se plase :)

Inache sto se topica tice, nemam sta da dodajem posebno, wulfi, odlicno si se snashao, svakakvih ljudi ima oko nas. Treba ostaviti i da je moguce da se mozhda nesto istripovala klinka (iako mozda ja samo tako zelim da mislim) ali se pomalo stvara "atnosvera" © kada ce ljudima da odsecaju shake zato sto su tupnuli po glavi neko dete u prolazu ili ga pomazili po kosi. Ono, to je normalno, to nije pedofilno ponasanje, koje je, kao sto rece spux, bolest.

pa wulfi nisi svestan covece kakvih sve pedofila i poremecenih likova postoji

Ne, ochigledno da nisam... mislim, kao shto rekoh, chitam u novinama, vidim na TV-u, chujem iz neke priche... ali kad stojish pored klinke koja plache i kaze ti: "Dirao me je." to je neshto sasvim drugo. Shto reche Ice Q na prvoj strani - jezivo. Ja sam se nevidjeno sloshio, 'ladno ni u teretani koja je moj ultimate sanctuary nisam mogao da prestanem da razmishljam o ovome... mogu misliti kako je tek maloj... [:(] [:(] [:(]

a ti si trebao ranije da skapiras sta je pa malo tog dobro obucenog coveka nalupas...

Zalicu zauvek... nisi ni svestan. Samo nisam siguran koliko bi to zaista pomoglo, sem da ja izduvam svoju frustraciju zbog cele situacije. Shta je to shto natera choveka da se svesno prepusti tako niskim strastima, da povredi dete na tako uzasan nachin, gde je savest jebote... kojim se bre batinama to moze zastrashiti?

Treba ostaviti i da je moguce da se mozhda nesto istripovala klinka

Nema shanse... da si je video samo kad smo izashli zajedno iz busa... mala se preporodila kad je bus krenuo, prestrashena je bila skroz. Zaista ne verujem da je mogla da od se necheg nevinog tako uplashi. I nije htela da pravi vishe nikakvu dramu, samo je htela da ide, odma' je pobegla kuci, ono... "bjez' u sklonishte" trip. Kako mi je zao male, jebote... [V]

Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika.

Pr0 wifebeaters know.

Never give up. Never give in.

NAjgori su ti po busevima. Uvek se neko prilepi sa ledja........ostalo znate [V] Sto je najgore, kada se pomerite, lik krene za vama. I to uglavnom imaju preko 40 godina. [:(!]  [:(!]  [:(!]

pa, pazi, metalci smo, mozhemo da se razumemo, okrenesh se naglo ( vlada mishljenje da metalci nisu normalni i da su vrlo nestabilni [^] ) dovoljno je da ga pogledash oshtro u ochi, ako se ne skloni, napravish neku frku i to je to [:D] , ne mogu da kazhem da mi se iko nabio iza ledja, poshto bih ga hvala bogu poslao u bolnicu zajedno sa familijom, ali jbg chujem komentare iza ledja tipa, pazi ovog, ili shta ovaj glumi neko ludilo, pazi ovog satanistu ili neshto slichno... pukne mi qrac pa ih nashamaram pred devojkom/drishvom shta god, predlazhem ti da uchinish isto [angel][come][cutout][cbones]

Shta je to shto natera choveka da se svesno prepusti tako niskim strastima, da povredi dete na tako uzasan nachin, gde je savest jebote... kojim se bre batinama to moze zastrashiti?

Pa cekaj, ako smo konstatovali da je bolestan, eto to je ono sto ga tera na tako nesto. I tu ti batine ne bi pomogle, opet bi se vratio na staro, jer je to nesto sto tesko da mozhe da kontrolishe.

Nema shanse... da si je video samo kad smo izashli zajedno iz busa... mala se preporodila kad je bus krenuo, prestrashena je bila skroz. Zaista ne verujem da je mogla da od se necheg nevinog tako uplashi. I nije htela da pravi vishe nikakvu dramu, samo je htela da ide, odma' je pobegla kuci, ono... "bjez' u sklonishte" trip. Kako mi je zao male, jebote...

Opet, ne shvati me pogresno, ali seti se i sam, kad si klinac sve te plashi i prestravljuje. Tipa, ne smes uvece da se vratis kutji sam jer je mrak, dok ti je to sada nesto sasvim standardno, i tome slicno. Mada ne znam, kapiram da serem, nisam strucnjak niti za pitanje pedofilije niti za pitanje dece i njihovih strahova.

Sve u svemu, jos jednom, ispravno si postupio, bez obzira na to sta je bio stvarni slucaj.

totalno mi nije dobro sada, pogotovo sto imam malu sestru znaci kad bih nabasao na nekog takvog pa ne znam kojom bi ga mukom mucio,ali mi jedna pada na pamet.

odvesti govedo u pustaru vrelu,uzeti papri napraviti milion malih posekotina po njemu gurnuti da u so i ostaviti na suncu da nema da pobegne nego samo da umre...

to je nesto blago sto mi palo na pamet....

uz zid pa metak u chelo..

strasno i svakog dana kada citam novine .. otac silovao cerku,silovali bebu,silovao pa ubio itd... gde plovi ovaj brod ???

plovi u potpuni propast...

-"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory."

-"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable."

potpuno razumem Wulfija, neke stvari covek prosto ne zna kako da prihvati i objasni sebi. svi bismo sad da polomimo tog lika, ali kapiram da bi vecina (ukljucujuci i mene) bila potpuno zabezeknuta u tom momentu.

sta je resenje? vigilanty squad? imaju li pravo ljudi da preuzmu stvari u svoje ruke ako sistem ne funkcionise? da li se treba boriti "demokratskim" sredstvima ili silom protiv uzasa? gde je granica tolerancije, kada ona postaje izgovor za slabost i nezainteresovanost? a gde je granica kada pravda, koju su nekolicina preuzela u svoje ruke, prestaje da bude pravda i postaje teror? da li psihopate imaju ljudska prava? da li se oni mogu ubrojati medju ljude uopste? da li njima ima pomoci uopste? da li ih sazaljevati, "razumeti" ili samo izbaciti iz jednacine? vratiti smrtnu kaznu i za koje zlocine?

nista nazalost nije jednostavno kada se dodje do pitanja pravde...

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.