VoOdoO_MaN Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 Ne seri Corey, kad drkash na njihove maske. I SlipKnot rulez nabovi! :D Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 daj neki slipknot house remix matori! nepismeni koje boje su mi gaće sada?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
encore Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 daj neki slipknot house remix matori! nepismeni koje boje su mi gaće sada?! momak je dokazao da je u pravu od pochetka,jos je priznao da je jedino pogreshio za avatar,i ti mu opet nesto seres [rolfmao] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 (edited) E ovako pesma je bila poznata ranije, nemam pojma ko je peva ni kako se zove, ne mogu da se setim ni refrena al secam se spota I znam da je bash imao neki cudan instrument. Crnja je izvodjac, ima ogromnu kosurdacu u dredovima mislim, obucen je skroz u crnu kozu I vozi motor xD, mislim da na pocetku se pojavljuje kao 'gospodin' sa stapom i fency kapicom na glavi. Isrkeno ne znam koji je tip muzike, mozda RnB, al pesma je BASSSSSHHHHHHHH bila popularna I svi ste je 10000% culi. Edit: Mislim da ima Heart ili Love u nazivu pesme xD Edited June 18, 2008 by Nikita Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 Nebo plave! Imam samo WAIT & BLEED BRATORI! Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 daj neki slipknot house remix matori! nepismeni koje boje su mi gaće sada?! TI NE NOSISH GACE!!!! :O Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 Ne zhelim ni da znam kako ti to znash. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 psssst, sada je još lepši dole kada se ošišao! : ) :P MasterMind jel moguće da si toliko piglu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 (edited) E ovako pesma je bila poznata ranije, nemam pojma ko je peva ni kako se zove, ne mogu da se setim ni refrena al secam se spota I znam da je bash imao neki cudan instrument. Crnja je izvodjac, ima ogromnu kosurdacu u dredovima ili kikicama mislim, obucen je skroz u crnu kozu I vozi motor xD, mislim da na pocetku se pojavljuje kao 'gospodin' sa stapom i fency kapicom na glavi. Isrkeno ne znam koji je tip muzike, mozda RnB, al pesma je BASSSSSHHHHHHHH bila popularna I svi ste je 10000% culi. Edit: Mislim da ima Heart ili Love u nazivu pesme xD Ajde ljudi ludim, ceo dan trazim pesmu, al uspeo sam da setim melodije :( pa jos vise ludim Edited June 18, 2008 by Nikita Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 LOL. Nasao sam. Al sam pomesao 2 pesme xD http://www.youtube.com/watch?v=V1YkdCVg9Qs...feature=related Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!ST!CX Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 ti si lud Quote U jaslicama mi se diz'o,sa 5 sam ga drkao,prvog dana skole mi je pusila na odmoru,u drugom razredu sam jebeo prvi put-i to dve drugarice,u trecjem sam jebao profesorku,kita mi je 25cm u ladnoj vodi,jebem svaki dan-a nekad i cescje....Imas ista iskustva? pridruzi se http://forum.klanrur.rs "cuz we fuck on first date" Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 (edited) ti si lud A ti slusas los House !!!11!!1oneoneeleven Edited June 18, 2008 by Nikita Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!ST!CX Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 koja si ti dalabu,nisam ti to rekao zbog pesme vecj zbog sjajnog opisa iste. Quote U jaslicama mi se diz'o,sa 5 sam ga drkao,prvog dana skole mi je pusila na odmoru,u drugom razredu sam jebeo prvi put-i to dve drugarice,u trecjem sam jebao profesorku,kita mi je 25cm u ladnoj vodi,jebem svaki dan-a nekad i cescje....Imas ista iskustva? pridruzi se http://forum.klanrur.rs "cuz we fuck on first date" Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 koja si ti dalabu,nisam ti to rekao zbog pesme vecj zbog sjajnog opisa iste. xD Ma jbg, brate, trazim duze vreme poludeo sam. (I drkao sam se naravno jer nem pojma sta slusas uopste xD) Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!ST!CX Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 Smesno mi bi posto si rekao "bila poznata ranije" a pesma stara cirka 20god :D enivej bitno je da si je nasao... Quote U jaslicama mi se diz'o,sa 5 sam ga drkao,prvog dana skole mi je pusila na odmoru,u drugom razredu sam jebeo prvi put-i to dve drugarice,u trecjem sam jebao profesorku,kita mi je 25cm u ladnoj vodi,jebem svaki dan-a nekad i cescje....Imas ista iskustva? pridruzi se http://forum.klanrur.rs "cuz we fuck on first date" Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 Smesno mi bi posto si rekao "bila poznata ranije" a pesma stara cirka 20god :D enivej bitno je da si je nasao... 15 :D Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted June 25, 2008 Report Share Posted June 25, 2008 ok pesma je neki electro fazon uglavnom zhenski vokal "refren" ide nesto "blalalala extasy" sasvim je moguce i da ne kazhe extasy,tako se meni samo uchinilo,nije "music is my extasy" to sam preslusao vec Znam da je kurac od obajshnjenja ali eto... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted June 25, 2008 Report Share Posted June 25, 2008 interesuju me 2 pesme, jedna je hop, cuo sam je u nekom cs filmu, ide nesto 50 % skill, 20% ovo 10 % ono druga je house pesma neka riba kaze AORAAAAA poznata je veoma, hvala! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted June 25, 2008 Report Share Posted June 25, 2008 @pil prva pesma je fort minor - remember the name MNOOOOOGO DOBRA PESMA :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 25, 2008 Report Share Posted June 25, 2008 (edited) Pil, prva ti je Fort Minor - Remember The Name edit... leško ti je rekao prvi :P za drugu ne znam. Edited June 25, 2008 by Corey Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted June 25, 2008 Report Share Posted June 25, 2008 ^realno,meni ide plus? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 25, 2008 Report Share Posted June 25, 2008 nije ti ovo kgb forum :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gospodin Posted June 25, 2008 Report Share Posted June 25, 2008 (edited) u pitanju je neki House remix, do jaja zvuci, u pitanju je hip hop stvar... koja je isto poznata al ne znam naziv . Da napomenem da nije u pitanju Jump Around... ova je novija od skora se pusta. Edited June 25, 2008 by GhostFace Quote Hated by some...Loved by few...Respected by all... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 25, 2008 Report Share Posted June 25, 2008 Brate kakvi su vam to opisi jbt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gospodin Posted June 26, 2008 Report Share Posted June 26, 2008 haha jbg. to je onaj prvi nalet.. mada nema veze pronasao sam je :) Quote Hated by some...Loved by few...Respected by all... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts