47@mission Posted March 2, 2008 Report Share Posted March 2, 2008 Nasao sam if u want to be my friend... E sad aj poslusajte ovo pa ako neko zna sta je nek javi, momci repuju na world hold on... http://rapidshare.com/files/95777822/BOBI_...MIX....mp3.html DJ Ozi - Juicy Pen (Hot Girls Vocal Mix) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted March 3, 2008 Report Share Posted March 3, 2008 jel neko zna kako se zove ona glavna jazz numera sto prolazi kroz ceo mad max 3? Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted March 3, 2008 Report Share Posted March 3, 2008 Joj znam skoro sve stvari, osim BS-ove u, frci sam nekoj, kasnije cu postovati @manager: Mozhe da bude mnogo pesama daj malo preciznije :) (ili gde si to chuo ) Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted March 5, 2008 Report Share Posted March 5, 2008 113-casanovy-i_need_your_lovin_(milk_and_sugar_remix)-afo Ko je odpevao ovu pesmu u originalu? Gledao sam seriju Life danas i na kraju serije ide ta pesma, u skroz laganom fazonu, pretpostavljam da je to original :) 1980 : The Korgis - Everybody´s Gotta Learn Sometime 1995 : Baby D - (Everybody's Got To Learn Sometime) I Need Your Loving 2000 : Marc Et Claude - I Need Your Lovin' (Like The Sunshine) 2005 : Casanovy - I Need You Lovin' (Milk & Sugar Remix) Pa sad ti vidi :) @BS: Okachi sempl jer nisam chuo :( @Manager: Daj sempl bre! :) Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted March 5, 2008 Report Share Posted March 5, 2008 kako da okacim sempl lebac ti jebem!? na modemu sam... da imam adsl ili kablovski skinuo bi ceo track Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted March 5, 2008 Report Share Posted March 5, 2008 Kazhi odakle da ga skinem Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perun. Posted March 7, 2008 Report Share Posted March 7, 2008 Dal neko zna koja je pesma , sa reklame za tuborg , kao neka zena sa naocarima , nova reklama , i u toj reklami je neshto kao da se kupuju karte za Eric prydz-a ??? Quote Duka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted March 7, 2008 Report Share Posted March 7, 2008 Funkagenda - What The Fuck Quote Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
back4round2 Posted March 8, 2008 Report Share Posted March 8, 2008 Ajde mjuzikanti pomagajte stariji cika peva , rock pesmica. ....this is radio nowhere , is it anybody alive out there... Quote I do it backwards but I don't wake up... Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted March 8, 2008 Report Share Posted March 8, 2008 Ajde mjuzikanti pomagajte stariji cika peva , rock pesmica. ....this is radio nowhere , is it anybody alive out there... ovo? http://www.youtube.com/watch?v=XmLt6kcZ72Q Inace nikad nisam cuo pesmu, jednosavno sam ukucao u google "this is radio nowhere , is it anybody alive out there lyrics". Zatim search u youtube-u i to je to :) Nije da je neka mudrost, ali eto nacina za pronalazenje pesama ukoliko znate bar deo lyricsa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
back4round2 Posted March 8, 2008 Report Share Posted March 8, 2008 Vidish...to je to. Hvala. Nego ja trazio po soulseeku i hub-u i uzimo neke techno remix-e , a to nije bilo to. Jebote zaboravio sam totalno na google...hvala again mlad futozane ! Quote I do it backwards but I don't wake up... Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!ST!CX Posted March 9, 2008 Report Share Posted March 9, 2008 E ljudi kako se zove pesma,tj muzika koja ide u pozadini dok je ona Masa napustala kucju VBa:D??? mnogo mi se djasvi zika... aj pa hvala in advens Quote U jaslicama mi se diz'o,sa 5 sam ga drkao,prvog dana skole mi je pusila na odmoru,u drugom razredu sam jebeo prvi put-i to dve drugarice,u trecjem sam jebao profesorku,kita mi je 25cm u ladnoj vodi,jebem svaki dan-a nekad i cescje....Imas ista iskustva? pridruzi se http://forum.klanrur.rs "cuz we fuck on first date" Link to comment Share on other sites More sharing options...
raazek Posted March 9, 2008 Report Share Posted March 9, 2008 da li zna neko kako se zove ova stvar http://www.speedyshare.com/952894226.html tnx. Quote Gaming Is Not A Crime!!! Hey Bon Jovi ko si ti Hey Bon Jovi druze moj, Ti si Bon Jovi iz Amerike , Ja sam Bon Jovi sa Cvetkove pijace, Tebe voli omladina mlade zene, Mene voli omladina mlade zene, Ti si nekad bio faca, faca, A onda sam dosao JA! Nisi Bon Jovi izgubiJo, Nisi Bon Jovi izgubiJo, Nisi Bon Jovi izgubiJo!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted March 9, 2008 Report Share Posted March 9, 2008 Iio - Is It Love Quote Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheridan Posted March 9, 2008 Report Share Posted March 9, 2008 E ljudi kako se zove pesma,tj muzika koja ide u pozadini dok je ona Masa napustala kucju VBa:D??? mnogo mi se djasvi zika... aj pa hvala in advens pryda-pjanoo :D Quote this is a journey this is a journey this is a journey Link to comment Share on other sites More sharing options...
raazek Posted March 9, 2008 Report Share Posted March 9, 2008 Iio - Is It Lovehvala Quote Gaming Is Not A Crime!!! Hey Bon Jovi ko si ti Hey Bon Jovi druze moj, Ti si Bon Jovi iz Amerike , Ja sam Bon Jovi sa Cvetkove pijace, Tebe voli omladina mlade zene, Mene voli omladina mlade zene, Ti si nekad bio faca, faca, A onda sam dosao JA! Nisi Bon Jovi izgubiJo, Nisi Bon Jovi izgubiJo, Nisi Bon Jovi izgubiJo!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!ST!CX Posted March 9, 2008 Report Share Posted March 9, 2008 @Sheridan hvala puno;) Quote U jaslicama mi se diz'o,sa 5 sam ga drkao,prvog dana skole mi je pusila na odmoru,u drugom razredu sam jebeo prvi put-i to dve drugarice,u trecjem sam jebao profesorku,kita mi je 25cm u ladnoj vodi,jebem svaki dan-a nekad i cescje....Imas ista iskustva? pridruzi se http://forum.klanrur.rs "cuz we fuck on first date" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swiper Posted March 9, 2008 Report Share Posted March 9, 2008 (edited) 1980 : The Korgis - Everybody´s Gotta Learn Sometime 1995 : Baby D - (Everybody's Got To Learn Sometime) I Need Your Loving 2000 : Marc Et Claude - I Need Your Lovin' (Like The Sunshine) 2005 : Casanovy - I Need You Lovin' (Milk & Sugar Remix) Pa sad ti vidi :) Beck - Everybody's gotta learn sometimes Ovo je :) Evo je Odmah sam morao da nabavim i u flacu hehe. Hvala ti, pomogao si mi ovim gore, nikad je ne bih tražio pod tim imenom da mi ti nisi napisao ;) Edited March 9, 2008 by Swiper Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
47@mission Posted March 10, 2008 Report Share Posted March 10, 2008 setio sam se sada melodije imam je na kompu al ne znam shta je mozda nije to bash to, ali je priblizno odsvirano mislim da je u pitanju neki haus ili svejedno elektronika http://www.fileden.com/files/2007/4/4/954977/Sample1.mp3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted March 10, 2008 Report Share Posted March 10, 2008 @Swiper: Dobra je ova rock voice verzija :) Ona je iz 2007? Nisam bash pratio :) @47mission: Daj tu pesmu lepo sa kompa... Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
47@mission Posted March 11, 2008 Report Share Posted March 11, 2008 ma znam da je imam, ali ne znam koja je neshto ide ovako u ritmu sa semplom: i want to ..... and move away Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted March 11, 2008 Report Share Posted March 11, 2008 Hamz, rok ili metal pesma, nisam siguran. Ugl refren pochinje "I saw you walk away". I jbg to je sve shto znam . Chuo sam pesmu 2 puta i nikako ne mogu da je nadjem :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
faq2 Posted March 13, 2008 Report Share Posted March 13, 2008 za metalce: neki domaci metal bend, spot im se za tu pesmu vrteo na nekom nasem programu (ne secam se kom), kao ti metalci pevaju u nekoj sumi, i tu su neke 2-3 metalke koje mlate kosama, pesma im je u stilu nightwisha(uzmite ovo s rezervom, cuo sam on njih samo 2-3 pesme, ne slusam metal:)) Quote u mirin brah? u mad? come at me bro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted March 15, 2008 Report Share Posted March 15, 2008 ? Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
faq2 Posted March 15, 2008 Report Share Posted March 15, 2008 dada to je ta :) Hvala! Quote u mirin brah? u mad? come at me bro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts