Doca Posted November 4, 2006 Report Share Posted November 4, 2006 skazi - umek lanicor pravo ime je: shakedown - at night a postoji i shakedown - at night (kid creme remix) i ne, nemam da okacim. jbg,kad sam nub. Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted November 6, 2006 Report Share Posted November 6, 2006 neka nova haus pesma ide refren nesto kao: cuz ur filthy, uuu and im gorgeus cuz ur filthy, uuu and im gorgeus zenski glas jako piskav Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nt.maharaja Posted November 6, 2006 Report Share Posted November 6, 2006 biće da je mu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 6, 2006 Report Share Posted November 6, 2006 ženski piskav i muški gej, idemo oujea a pesma je inače iz 2004. al izgleda da je zmija tek sad skinuo mp3 :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted November 6, 2006 Report Share Posted November 6, 2006 Jel ima neko da okaci neki remix pesme "Martijn Ten Velden - I wish you would" ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted November 7, 2006 Report Share Posted November 7, 2006 Jel ima neko da okaci neki remix pesme "Martijn Ten Velden - I wish you would" ?? Remix ili pesmu. Meni je original vrh. Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted November 7, 2006 Report Share Posted November 7, 2006 remix.Original je ekstra , ali hocu da cujem par komada , mozda ima bolje... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted November 8, 2006 Report Share Posted November 8, 2006 remix.Original je ekstra , ali hocu da cujem par komada , mozda ima bolje... Nema, veruj mi... Imas njegov remix (dubmix), ali to je to ! Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
kravaa Posted November 12, 2006 Report Share Posted November 12, 2006 neki tehno, sad cu 100% lupiti al nesto kao neki deep trance stajaznam oprostite sto sam debil... i am searching for fantasy... ali tipa aj em srrrchin for fentziiiiiiiiiiii i tako dugo iiiii pustali su u vb jedan dan i preko dana i za budjenje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mickeyyy Posted November 12, 2006 Report Share Posted November 12, 2006 ma nisi ti debil, ja sam jer cu traziti ovo: Zna li neko kako da dodjem do pesme koja je bili na uvodnoj shpici nase jedine sapunice ``jelena`` ide nesto ovako: godine, prolaze nam godine,a ja josh uvek chekam dan kada cu dodji do tebe.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TrInIty Posted November 12, 2006 Report Share Posted November 12, 2006 neki tehno, sad cu 100% lupiti al nesto kao neki deep trance stajaznam oprostite sto sam debil... i am searching for fantasy... ali tipa aj em srrrchin for fentziiiiiiiiiiii i tako dugo iiiii pustali su u vb jedan dan i preko dana i za budjenje J.U.S.T. - Searching Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kravaa Posted November 12, 2006 Report Share Posted November 12, 2006 J.U.S.T. - Searching jel ima neko neki link ili jel moze neko da nabaci na net ako ima jer ja nema sanse da nadjem ovo... :/ kao da ne postoji ffs Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 12, 2006 Report Share Posted November 12, 2006 kolence, 99% tih see-thru slika je čist ps. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kravaa Posted November 12, 2006 Report Share Posted November 12, 2006 ^ ?? :D ivan se zabagovo reboot :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRiK u tAmI Posted November 13, 2006 Report Share Posted November 13, 2006 Neecola- tnx :] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted November 15, 2006 Report Share Posted November 15, 2006 Jel zna neko kako se zove ova soudtrack stvar od NIN (ako je to uopste NIN, po nekom infu koji sam nasao na netu bi trebalo da jeste) trailer za film 300: http://rondomingue.com/?p=102 (topic o filmu je ovde btw- http://forum.klanrur.rs/index.php?showtopic=40445) Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 15, 2006 Report Share Posted November 15, 2006 Ne mogu odavde da gledam trejler, ali mozda resenje mozes da nadjes na imdbu, pa official soundtrack za 300 film, i onda tu pise spisak numera, naravno ukoliko su to objavili jerbo se film jos nije pojavio. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suba Posted November 18, 2006 Report Share Posted November 18, 2006 jel ima neko mozda ovu stvar i dal zna kako ko peva, jer imam samo deo : (( http://www.sendspace.com/file/3i1lbb Quote EAT MY SHORTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
kravaa Posted November 18, 2006 Report Share Posted November 18, 2006 mogao si napisati barem koji je zanr da ne skidam za djabe... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suba Posted November 18, 2006 Report Share Posted November 18, 2006 house mislim Quote EAT MY SHORTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted November 19, 2006 Report Share Posted November 19, 2006 ^to ti je Buxtehude - Prelude in C ali pesma je najveci shit koji ja ne bi pustio pa makar mi sekli prste... DJ Bobo je za ovog lika hmmm... Bozhanstvo? Ali nvm tebi se svidja to je bitno Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted November 19, 2006 Report Share Posted November 19, 2006 U seriji "Zaboravljeni", nadam se da je se secate, klinci u domu pevaju Kifli pesmu koja ide nekako ovako: ... Ne zovi, ne trazi, ne pisi, novi covek sam ja. Eldorado, Eldorado, to je tajna jednog sna. Daj mi opet onaj sjaj, daj mi izgubljeni raj. ... Nista se promenilo nije, samo tvoja ljubav mene leci. Eldorado, Eldorado, to je tajna jednog sna. Daj mi opet onaj sjaj, daj mi izgubljeni raj. Nisam uspeo da cujem ceo tekst. Da li neko zna sta je to? Pesma mi se mnogo dopada i jurim je otkako sam gledao seriju prvi put. Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
suba Posted November 19, 2006 Report Share Posted November 19, 2006 ^to ti je Buxtehude - Prelude in C ali pesma je najveci shit koji ja ne bi pustio pa makar mi sekli prste... DJ Bobo je za ovog lika hmmm... Bozhanstvo? Ali nvm tebi se svidja to je bitno hmm sigurno to ta pesma ? ja skinuo ono neka sinfonija Quote EAT MY SHORTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted November 19, 2006 Report Share Posted November 19, 2006 neki je remix mozhda... meni pishe original Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
suba Posted November 19, 2006 Report Share Posted November 19, 2006 jel nije frka da poshaljesh :) poslacu ti mail na pm ako nije frka :] Quote EAT MY SHORTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts