FATA Posted September 28, 2011 Report Share Posted September 28, 2011 to znam i ja :) samo ne znam gde da nadjem tu originalnu pesmu sa vokalom? Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted September 28, 2011 Report Share Posted September 28, 2011 (edited) У месари. [http://www22.zippyshare.com/v/45786041/file.html Edited September 28, 2011 by Mr.Minus 1 Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted December 23, 2011 Report Share Posted December 23, 2011 (edited) http://www.youtube.c...h?v=2MQ2pk7kkm4 koja je ovo pesma, hitno mi treba odgovor edit: ko pogodi koja je pesma dobija poklon :) Edited December 23, 2011 by Immz Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beli Eurokrem Posted December 28, 2011 Report Share Posted December 28, 2011 Joj kolko me smara riba za neku pesmu , jel zna iko neku zensku pesmu u kojoj se ponavlja "what you gonna dooo, when bla bla , pa onda opet what you gonna do" , dakle neka zemska peva i to je sve sto znam , jer nisam nikad cuo stvar , ona mi je pevusila, a kaze da je valjda iz 90ih, (mozda i 80ih ko zna) . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted December 28, 2011 Report Share Posted December 28, 2011 Да ово http://www.youtube.com/watch?v=492-ADLTt90 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grgile Posted December 28, 2011 Report Share Posted December 28, 2011 Jebiga , ima dosta pesama sa tim lyrics-ima.... meni prvo padne napamet Inner circle - bad boy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted January 18, 2012 Report Share Posted January 18, 2012 Stao mi je mozak, koja je beše kompozicija u originalu ona navijačka, što je svi koriste,tipa TA NANAANANANANA I NAPRED ZVEZDO LEEE Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 8, 2012 Report Share Posted February 8, 2012 malopre sam slusao pure.fm i peglao je housetrap od Kyka i Chris Mila od treceg januara,enivej,isla je deep house stvar,neki onako dubok muski glas peva i dont know why you call me a liar i dont know why you treat me like that i tako u krug gugl mi uopste nije drug :( Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted February 8, 2012 Report Share Posted February 8, 2012 Stao mi je mozak, koja je beše kompozicija u originalu ona navijačka, što je svi koriste,tipa TA NANAANANANANA I NAPRED ZVEZDO LEEE naši su pokrali engleze (npr ), a englezi su to pokupili odavde http://www.youtube.com/watch?v=T3k8H_9SjoM, mada vidim tamo u detaljima da ima i neka irska pesma sa istom melodijom a da se ne zna koja je starija. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted February 12, 2012 Report Share Posted February 12, 2012 To je to bre Rev, hvala puno! Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted February 12, 2012 Report Share Posted February 12, 2012 (edited) http://en.wikipedia.org/wiki/Johnny_I_Hardly_Knew_Ye Edit: The Irish antiwar song "Johnny I Hardly Knew Ye" and "When Johnny Comes Marching Home" share the same melodic material. Edited February 12, 2012 by zytherius Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted February 13, 2012 Report Share Posted February 13, 2012 Ma da znam za ovu od dropkicka, mislim slušam ih čak :D Ali mi je ova navijačka bila nedovoljno asocirjuća, i nervirao sam se jer mi je bila mnogo poznata melodija ali uopšte nisam mogao da povežem, jer mi je sve vreme u glavi bila ova ''marš'' verzija na koju sam i mislio kada sam pitao koja je beše pesma :) Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted February 23, 2012 Report Share Posted February 23, 2012 Kako se zove muzika koja ide na b92 kada najavljuju utakmice španske lige? Thanks in advanceD! Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beli Eurokrem Posted March 27, 2012 Report Share Posted March 27, 2012 (edited) Sinoc na animal planetu pici ono Most Outrageous Animals - Talented Pets, i na svakih 5-10 minuta ide kao blok mini reklama i pocinje sa nekom pesmom Creatures of the (da l je night ili love) nisam dobro cuo, jer je bio utisan tv, ali mi se strasno svidela melodija...ima neko ideju? edit: nasao 45 sekundi nakon sto sam okacio : talking heads - creatures of love :) Edited March 27, 2012 by Beli Eurokrem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mige Posted March 30, 2012 Report Share Posted March 30, 2012 Ja jurim jednu numeru. Taj spot sam gledao negde 98/99. Znaci u pitanju je neki hip hop, rekao bi arabian. Znaci u video spotu dva lika idu pustinjom i repuju a u pozadini ide taj arabian beat. Da nekom slucajno nije poznato. Vrtela se stvar na satelitu tamo izmedju 98-2000. godine. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted March 30, 2012 Report Share Posted March 30, 2012 Ja jurim jednu numeru, na spotu su dve gole zene a neki crnac repuje iza. Vrtelo se na TV-u oko 1984 krajem godine, da nije nekome slucajno poznato? Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted March 30, 2012 Report Share Posted March 30, 2012 DA LI si ti normalan? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mige Posted March 31, 2012 Report Share Posted March 31, 2012 (edited) Ja jurim jednu numeru, na spotu su dve gole zene a neki crnac repuje iza. Vrtelo se na TV-u oko 1984 krajem godine, da nije nekome slucajno poznato? Golih zena nije bilo u spotovima '84 godine. Ti se verovatno nisi ni rodio tada pa nisi upucen. Edited March 31, 2012 by mige Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shiki Posted March 31, 2012 Report Share Posted March 31, 2012 Ja jurim jednu numeru. Taj spot sam gledao negde 98/99. Znaci u pitanju je neki hip hop, rekao bi arabian. Znaci u video spotu dva lika idu pustinjom i repuju a u pozadini ide taj arabian beat. Da nekom slucajno nije poznato. Vrtela se stvar na satelitu tamo izmedju 98-2000. godine. Da nije ASD - Sneak Preview :D Quote 'Lo, there do I see my father. 'Lo, there do I see... My mother, and my sisters, and my brothers. 'Lo, there do I see... The line of my people... Back to the beginning. 'Lo, they do call to me. They bid me take my place among them. In the halls of Valhalla... Where the brave... May live... ...forever. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mige Posted March 31, 2012 Report Share Posted March 31, 2012 Da nije ASD - Sneak Preview :D Na zalost nije. Ovo je dosta novija produkcija. Ona stvar ima 15 godina sada vec. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted June 6, 2012 Report Share Posted June 6, 2012 gledam ovaj klip celo jutro i nemogu se setim odakle mi je poznata ova pesma, neki trejler za film cini mi se, ako moze pomoc http://www.facebook.com/photo.php?v=10150948401031842 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan~ Posted June 6, 2012 Report Share Posted June 6, 2012 gledam ovaj klip celo jutro i nemogu se setim odakle mi je poznata ova pesma, neki trejler za film cini mi se, ako moze pomoc http://www.facebook.com/photo.php?v=10150948401031842 http://www.youtube.com/watch?v=lOJqicM6x84 Quote "This is your life and it's ending one minute at a time." Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted June 6, 2012 Report Share Posted June 6, 2012 to je to hvala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted July 17, 2012 Report Share Posted July 17, 2012 dakle Laurent Garnier na 10:42, ne mogu već pola sata da se setim koja je stvar :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 17, 2012 Report Share Posted July 17, 2012 gnanmankojotGnanmankoudji (Horny Monster Mix) 9:54 Laurent Garnier 3 of 12 Tales Of A Kleptomaniac 2009 Electronic 1skini ceo album :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts