Aca~ Posted October 9, 2007 Report Share Posted October 9, 2007 @ buda: Paul Oakenfold - Ready Steady Go samo sto je ono neki vocal mix ovo ono, mada je original najbolji :) @ lesko: ja skinuo pesmu kad sam cuo reklamu ranije jos :) nisam bio tu da odgovorim ranije jbg ;P <3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted October 10, 2007 Report Share Posted October 10, 2007 Aco hvala,ako neko ima i remixa od ove pesme i to ne bi bilo lose. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
watch:. Posted October 10, 2007 Report Share Posted October 10, 2007 Treba mi naziv pesme ona pesma sto ide u nfs carbonu cim se udje u igricu kontam da je neki d&b ali ne mogu da nadjem nigde kako se zove,skinuo sam sve tracks od carbona al nije ni jedna :( HELP PLZ! :) anybody help? :/ Quote Ma necu ni da trosim reci na jajare i funjare i na sve ove cave sto iza ledja su se sunjale Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 11, 2007 Report Share Posted October 11, 2007 Pa obicno pishe u onom EA Traxu koja je numera u pitanju, sta znam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
watch:. Posted October 12, 2007 Report Share Posted October 12, 2007 Gledao sam to pre dal ima i dal pise negde al nije nigde pisalo a i izbrisao sam igricu :( Quote Ma necu ni da trosim reci na jajare i funjare i na sve ove cave sto iza ledja su se sunjale Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted October 12, 2007 Report Share Posted October 12, 2007 nova reklama za Tuborg...izlaze po onim terasama,ovo ono... pesma? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted October 15, 2007 Report Share Posted October 15, 2007 skinuo sam je ali sam negde zagubio!!! uglavnom refren je: ...i want to fly over the rainbow so high.. muski vokal.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted October 15, 2007 Report Share Posted October 15, 2007 OMG JESTE!!!! hvala drugar! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted October 15, 2007 Report Share Posted October 15, 2007 da :) ne zna niko? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted October 15, 2007 Report Share Posted October 15, 2007 skinuo sam je ali sam negde zagubio!!! uglavnom refren je: ...i want to fly over the rainbow so high.. muski vokal.. Mene ta pesma smorila.... Oce to kad je slusas 2 sedmice bez prestanka . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted October 15, 2007 Report Share Posted October 15, 2007 Ili kad je slushash poslednjih 6 meseci... Leshinar :) samo cu ti reci tocadisco :) Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted October 19, 2007 Report Share Posted October 19, 2007 na mtvu ide spot.likovi sviraju rock ispred nekog crvenog platna,i neki specijalci ih napadaju.mnogo dobra stvar.ne secam se kako se zovu,imaju neko do jaja cudno ima.ako moze i ime pesme? Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted October 19, 2007 Report Share Posted October 19, 2007 (edited) ^Foo Fighters - The Pretender Dobro me podseti za tu pesmu :) Edited October 19, 2007 by VoOdoO... Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted October 19, 2007 Report Share Posted October 19, 2007 (edited) ladno foo fightersi,nisam ih prepozno,samo sam deo video.hvala:) juju sto zakida stvar ovo za cudno ima sam se zbunio ocigledno:D Edited October 19, 2007 by kakoo Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted October 24, 2007 Report Share Posted October 24, 2007 Mozhda mnogo trazhim . Al me zanima jer zna neko ime pesme iz klipa : http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseacti...ideoid=19062191 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!ST!CX Posted October 25, 2007 Report Share Posted October 25, 2007 Trazim jednu house pesmu zove se "para mi" ne znam da li je to tacan naziv ili polovican u svakom slucaju bio bih jako zahvalan ako bi neko mogao da mi je ili posalje ili kaze izvodjaca posto sam poskidao brdo "para mi" pesama ali ni jedna nije ta:( Quote U jaslicama mi se diz'o,sa 5 sam ga drkao,prvog dana skole mi je pusila na odmoru,u drugom razredu sam jebeo prvi put-i to dve drugarice,u trecjem sam jebao profesorku,kita mi je 25cm u ladnoj vodi,jebem svaki dan-a nekad i cescje....Imas ista iskustva? pridruzi se http://forum.klanrur.rs "cuz we fuck on first date" Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted October 25, 2007 Report Share Posted October 25, 2007 To neka domacica? Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted October 26, 2007 Report Share Posted October 26, 2007 Mozda je neka spanska, bar mi tako lici. Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!ST!CX Posted October 26, 2007 Report Share Posted October 26, 2007 Jeste Quote U jaslicama mi se diz'o,sa 5 sam ga drkao,prvog dana skole mi je pusila na odmoru,u drugom razredu sam jebeo prvi put-i to dve drugarice,u trecjem sam jebao profesorku,kita mi je 25cm u ladnoj vodi,jebem svaki dan-a nekad i cescje....Imas ista iskustva? pridruzi se http://forum.klanrur.rs "cuz we fuck on first date" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted October 27, 2007 Report Share Posted October 27, 2007 bila je na reklami pre tipa 3-4 godine na televiziji, reklama za shkodu valjda il hyndai...tako neki auto...kada auto ide pravo i razdvaja se na 2.... "...ttrying all day and night, and we tryyy, try to find the right way, for me and you....passing us....day and night...." tako nesto :d Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!ST!CX Posted October 27, 2007 Report Share Posted October 27, 2007 (edited) bila je na reklami pre tipa 3-4 godine na televiziji, reklama za shkodu valjda il hyndai...tako neki auto...kada auto ide pravo i razdvaja se na 2.... "...ttrying all day and night, and we tryyy, try to find the right way, for me and you....passing us....day and night...." tako nesto :d pesmu ti ne mogu recji posto ne znam ali znam da je izvodjac U2,tako da sam valjda delimicno pomogao:) Edited October 27, 2007 by M!ST!CX Quote U jaslicama mi se diz'o,sa 5 sam ga drkao,prvog dana skole mi je pusila na odmoru,u drugom razredu sam jebeo prvi put-i to dve drugarice,u trecjem sam jebao profesorku,kita mi je 25cm u ladnoj vodi,jebem svaki dan-a nekad i cescje....Imas ista iskustva? pridruzi se http://forum.klanrur.rs "cuz we fuck on first date" Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted October 27, 2007 Report Share Posted October 27, 2007 e,stvar je haus.bas je bila hit ove i cini mi se i prosle dine.ortakinja mi rece da se zove elektronik/a.e sad ja nisam siguran kako se pise i ako neko moze da okaci oridjinale. dj u maximusu u kotoru je za svaku pesmu ponavljao ritmicno pam pam pampam,kao iz te pesme,jebote sve deluju isto:D Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted October 27, 2007 Report Share Posted October 27, 2007 Outwork feat Mr.Gee - Elektro ;) u CG su pustali Hi-Tack "This Track Rules" Mix. Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted October 28, 2007 Report Share Posted October 28, 2007 hvala.aj okaci tu drugu,ne moze soulseek da nadje ni jednu This Track Rules? Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
47@mission Posted October 28, 2007 Report Share Posted October 28, 2007 ovako. letos na bokeskoj noci u maximusu, diskoteci u kotoru (najbolja diskoteka ubedljivo na balkanu), dj je pustio neku stvar gde se sempl vrti sto godina. podseca na pesmu outwork-elektro, ali nije. nije u pitanju glas, vec instrumental. ja sam odsvirao u fruity loopsu, tako da mozete da cujete i nadam se pomognete mi:) Unknown Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts