Stator Posted November 18, 2005 Report Share Posted November 18, 2005 Nikada ne bi seo da procitam knjigu o HP. Ono pogledao sam filmove na DivX-u i to je bilo u fazonu watch & forget. Dakle kako ne bas preterano pametno spaliti sat ipo zivota. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted November 18, 2005 Report Share Posted November 18, 2005 - ovaj zanr se ne moze posmatrati ozbiljno Za kraj, s obzirom na to kakavo je stivo, ko hoce nek cita ko nece ne mora, mada je dobar hejt uvek dobro dosao. ← Ivan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rancid Blade Posted November 18, 2005 Report Share Posted November 18, 2005 Harry Poter je gay roman,ako vec prave heroja za glupavu decu,nek im daju nesto bolje od nekog gay engleskog strebeera koji mase carobnim stapicem. Znam par ljudi koji obozavaju harry-ja,kad se skupe pa pocnu da se medjusobno svadjaju,samo se proderem ''NE SERITE VISE'',i odvrnem Rancid do daske da se smirim... Quote What?! The land of the free? Who ever told u that is your enemy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted November 18, 2005 Report Share Posted November 18, 2005 Hahaha, umesto engleskog gej strebera ti bi nekog ekshn mena..... Hari Poter je kul, lak za chitanje, ne treba shvatati ozbiljno, a plagijat je isto koliko i svaki drugi roman.... Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted November 18, 2005 Report Share Posted November 18, 2005 ako vec prave heroja za glupavu decujeste da mrzim harryja,ali ovo za glupavu decu ti je suvisno... Quote vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted November 18, 2005 Report Share Posted November 18, 2005 ahahahaha, dobar je ovaj Rancid, vidi se da nisi citao Harija, jer svako zna da Hari nije streber... Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rancid Blade Posted November 18, 2005 Report Share Posted November 18, 2005 ahahahaha, dobar je ovaj Rancid, vidi se da nisi citao Harija, jer svako zna da Hari nije streber... ← ne vidim da si porekao da je gay (a streber zboz naocara) Quote What?! The land of the free? Who ever told u that is your enemy Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted November 18, 2005 Report Share Posted November 18, 2005 jeste da mrzim harryja,ali ovo za glupavu decu ti je suvisno... ← Da, to se podrazumeva. ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KingLui[FOG] Posted November 19, 2005 Report Share Posted November 19, 2005 Ko ka Quote The only light at the end of the tunnel is light of upcoming train. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted November 19, 2005 Report Share Posted November 19, 2005 Chitao sam sve knjige o HP i nemam neko posebno mishljenje.Lak je za chitanje i zanimljiv.Ima ispaljenika.Drugaricu u odeljenju koja se qne u Harry Pottera .Mislim boles'.Chitao sam 1. i 6. deo na engleskom i zao mi je shto ne uspevam da nadjem ostale delove. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted November 20, 2005 Report Share Posted November 20, 2005 Harry Potter, Hermiona I Ron su ponovo tu da spasu svet od Lorda Voldemora.... Izasla je nova knjiga "Harry Potter i Polukrvni Princ" a tirazi su vec rasprodati u skoro svim zemljama sveta(bar onim koje mogu da isfinansiraju prevodjenje i stampanje)....Jeste da je J.K.Rouling ovaj 'serijal' knjiga napravio uzasno bogatom.....a sta vi mislite o svemu tome? ← ja PREZIREM kult H.P. nisam procitao ni jednu knjigu znamenite spisateljke, pa ne mogu literarno da sudim, ali sve sto prati H.P. ne mogu da podnesem. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted November 20, 2005 Report Share Posted November 20, 2005 Meni je knjiga sasvim ok ... Za razbibrigu onako ... Prochitao sam 4 dela dok sam blejao na moru, sa stomachnim virusom ... :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azdaja Posted November 20, 2005 Report Share Posted November 20, 2005 volim da ga citam :) ali zalim za starim topikom kad sam mu ga davao po futuru :) i pogodio brda :) Quote � by Ivan_ alen je van konkurencije. � by Ignis Dei Alen mora da bude van konkurencije, jer je Macan � by Alen nije bitna strela nego indijanac. Baseball Club Beograd96 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted November 21, 2005 Report Share Posted November 21, 2005 Harry Potter and the Goblet of Fire - prva nedelja u Americi = 101 milion $ Radcliffe, decak koji glumi Harija potpisao je ugovor za sledeci film - 14,4 miliona $ (izradili su ga ako mene pitate) Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted November 21, 2005 Report Share Posted November 21, 2005 Harry Potter and the Goblet of Fire - prva nedelja u Americi = 101 milion $ Radcliffe, decak koji glumi Harija potpisao je ugovor za sledeci film - 14,4 miliona $ (izradili su ga ako mene pitate) ← pa i nisu bash kako se to chini na prvi pogled, pogle' koje cifre dobijaju najjachi glumci holivuda po filmu...a on jedan nema ni 2 chasa glume ulozhenih u sebe verovatno. plus je tu sticajem sretjnih okolnosti, ali se mozhda malo isticao izgledom i "glumachkim stilom" od hiljade druge dece na castingu za prvi deo filma :D Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted November 21, 2005 Report Share Posted November 21, 2005 ljudi, nova sam ovde i registrovala sam se prvenstveno da se nadovezem na ovu HP temu. Ne shvatam ljude koji mrze knjige HP jer: 1.) je ona 3. u svetu najcitanija knjiga (prve dve su religiozne knjige) 2.) mrze ih samo oni koji nisu procitali cak ni jednu (?!) 3.) da nisu oni mozda napisali nesto bolje? jeste li culi da 4. deo deca ne smeju da gledaju bez prisustva roditelja? Sumnjam da se radi samo o glupom filmu za decu.. Quote For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted November 21, 2005 Report Share Posted November 21, 2005 (edited) ljudi, nova sam ovde i registrovala sam se prvenstveno da se nadovezem na ovu HP temu. Glup razlog za registrovanje. Ne shvatam ljude koji mrze knjige HP jer: 1.) je ona 3. u svetu najcitanija knjiga (prve dve su religiozne knjige) I Pink je najgledanija televizija u Srbiji, pa Edited November 21, 2005 by Ivan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted November 21, 2005 Report Share Posted November 21, 2005 nadam se da imas pametnija posla od hejtovanja hari potera i posecivanja foruma koji je posvecen njemu... Quote For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted November 21, 2005 Report Share Posted November 21, 2005 To, sad si mi rekla. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted November 21, 2005 Report Share Posted November 21, 2005 he's gay :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted November 21, 2005 Report Share Posted November 21, 2005 3.) da nisu oni mozda napisali nesto bolje? ← Cek da bi ja reko za neko jaje da je mucak ja moram prvo da snesem bolje jaje po toj logici a? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted November 21, 2005 Report Share Posted November 21, 2005 he's gay :/ ← Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted November 21, 2005 Report Share Posted November 21, 2005 Medolinka idi postuj u male oglase. Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted November 21, 2005 Report Share Posted November 21, 2005 (edited) e koji ste ljudi, ne mogu da verujem, ostavite nove clanove na miru devojko, ne slazem se s tobom ni po jednoj tacki, ali me mrzi da obrazlazem, radio sam to pre nekog vremena, pa ne mogu opet. Edited November 21, 2005 by Ignis Dei Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted November 21, 2005 Report Share Posted November 21, 2005 Ne shvatam ljude koji mrze knjige HP jer: 1.) je ona 3. u svetu najcitanija knjiga (prve dve su religiozne knjige) 2.) mrze ih samo oni koji nisu procitali cak ni jednu (?!) 3.) da nisu oni mozda napisali nesto bolje?AAAAAA...kako mrzim ovakve postove!!!!!!!mislim da ti je ivan odgovorio bas kako treba...moram da naglasim da je treca stavka BASH,BASH glupa...mislim glupe su sve stavke,al' ta treca je BASH!:) Quote vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts