Jump to content

pričajte.

Guest

Recommended Posts

Ahahaha...Laki pije...e pa Laki..rekoh Ivanu kad mi namestite juzer vodim vas na alkohol...tako da khm:) idemo na alkohol... daj da dozivim da vidim laleta koji pije long ajlend:)))))

Ma nema frke, ja ne odbijam priliku da se dobro uroljam, ako moze lozom ljutom, i onda da nocu nosim "naocare za rejv".

Inachem idem da spavam (omiljen krukov lajn), odgledao sam drugu epizodu 24ke, napravise od Medlen bas ono sto treba, mada malo previse "spustaju" Dzeka, valjda pripremaju teren da ga postave ponovo za glavonju.

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

definitivno mi je potreban godisnji odmor, samo da mozak odmorim jer imam osecaj da mi sive celije rade tek da se tako kaze. Razmisljam da odem oko nove godine u Sankt Petersburg, da malo vidim te cuvene bele noci i mozda i polarnu svetlost, sam grad i naravno Ermitazh.

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

U prethodnih 50 sati spavao sam ukupno 7.

Cestitke na ovom izuzetnom uspehu primam iskljucivo faxom, koji inace nemam.

A dobro bi mi dosao zbog ovog akcijasenja.

Sutra opet gomila posla.

Al neka, bar se desava nesto...

Keva pekla kestenje u rerni.

Pola joj eksplodiralo.

Nije ih "recnula"...

Sad pokusavam da izvucem nesto iz prezivelih.

Tesko.

zapala mi za oko drugarica one koleginice koja me cima. radi u drugom sektoru, pa, k'o velim, to je ok.

treba danas zajedno da idemo na neko testiranje. videcemo... [:p]

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

Drasko smekeru :))

Onace ona "moja" danas nije dosla na fax o boze bas sam baksuz, ali neka mozda je ovako i bolje jer da je dosla razmenili bi fon-ove pa bi ona bilo neko cimanje za vikend a vec sam ga rezervisao za sredjivanje kompa & stuff pa bi bila samo smetnja :) Eto vidite kako sve moze da se gleda sa vedrije strane [:)] Necu da duzim vec kasnim na sledece predavanje...

Drasko smekeru :))

Onace ona "moja" danas nije dosla na fax o boze bas sam baksuz, ali neka mozda je ovako i bolje jer da je dosla razmenili bi fon-ove pa bi ona bilo neko cimanje za vikend a vec sam ga rezervisao za sredjivanje kompa & stuff pa bi bila samo smetnja :) Eto vidite kako sve moze da se gleda sa vedrije strane [:)]  Necu da duzim vec kasnim na sledece predavanje...

sizhe argumentacije tvog topika "na srecu necu biti sa nekom devojkom ovog vikenda jer mi je komp u raspadu".... ok, a sada se shutni u glavu. i josh jednom

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

lolol..

ja ustao kao nesvet u 10 (inace, da se ne zabunite, za mene je standardno da ustajem oko 1-2 popodne.. nije da se falim, al tako je), i ne kontam kako i zasto...

al u svakom slucaju, evo me, forumam, i mailujem...

nikad dosadno jbt [:p]

Ko je nub ne budi mu drug.

I mean you harm.

trebalo bi da krenem na fax za nekih 10 minuta da bih stigla da uzmem potvrdu za povlasticu pre nego sto zla baba zatvori shalter ili cu opet da je hranim govnima kao prosli put ako mi zatvori ispred nosa !!!! :P

to je stvarno nepravda :(

a da , ne znam da li danas da idem na svoja predavanja ili na italijanski kao izborni ... izgleda da cu opet na svoja pa sledece nedelje na italiano ..ali nisam uradila domaci tako da idem ipak prvo na italijanski pa posle na moja ... lalala ... kako sam se izlupetala , a tako mi je do jaja da kuckam , jer mnogo volim kad mi prsti ovako brzo udaraju po tipkicama ... jeeee... :)))

step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body..

drale, šmekeru!

a za ovog statora se samo nadam da su mu ovi napadi gikosti folirancija, tj. da se zajebava.. :)

i tako.. ako danas ne operem sudove, sutra ujutru će iz sudopere da izađe čudovište i da me pojede onako bunovnog dok kuvam kafu.. a boli me glava i gleda mi se onaj FF7 koji mi je drug stija srezao još pre pet godina..

evo dosao sam sad kuci,sad cu da rucam pa da se bacim na krevet i odmorim stare kosti...

-"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory."

-"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable."

kako bih voleo da sam sam na nekoj do jaja opremljenoj gajbi u Bgd-u, na 15 dana, da imam kesa za dovoljnu kolicinu zajebancije, da nemam nikakvih obaveza i da mogu da 'odam go u badenmantilu po ceo dan na gajbi, pijem serbet i votku i pusim kohibu/magnum, gledam filmove i serije koje nisam stigao da pogledam, citam stripove i knjige koje nisam stigao da procitam, jebem ribe koje nisam stigao da pojebem, blejim sa ljudima sa kojim ne stizem da blejim...

samo 15 dana mi treba... godisnje...

ma sta lupam, mogao bih tako da funkcionisem mesecima, ako ne i godinama. ubacio bih i neku obavezicu da ne poludim.

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...