Lucky Posted November 11, 2005 Report Share Posted November 11, 2005 Ahahaha...Laki pije...e pa Laki..rekoh Ivanu kad mi namestite juzer vodim vas na alkohol...tako da khm:) idemo na alkohol... daj da dozivim da vidim laleta koji pije long ajlend:))))) Ma nema frke, ja ne odbijam priliku da se dobro uroljam, ako moze lozom ljutom, i onda da nocu nosim "naocare za rejv". Inachem idem da spavam (omiljen krukov lajn), odgledao sam drugu epizodu 24ke, napravise od Medlen bas ono sto treba, mada malo previse "spustaju" Dzeka, valjda pripremaju teren da ga postave ponovo za glavonju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted November 11, 2005 Report Share Posted November 11, 2005 definitivno mi je potreban godisnji odmor, samo da mozak odmorim jer imam osecaj da mi sive celije rade tek da se tako kaze. Razmisljam da odem oko nove godine u Sankt Petersburg, da malo vidim te cuvene bele noci i mozda i polarnu svetlost, sam grad i naravno Ermitazh. It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted November 11, 2005 Report Share Posted November 11, 2005 U prethodnih 50 sati spavao sam ukupno 7. Cestitke na ovom izuzetnom uspehu primam iskljucivo faxom, koji inace nemam. A dobro bi mi dosao zbog ovog akcijasenja. Sutra opet gomila posla. Al neka, bar se desava nesto... Keva pekla kestenje u rerni. Pola joj eksplodiralo. Nije ih "recnula"... Sad pokusavam da izvucem nesto iz prezivelih. Tesko. ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted November 11, 2005 Report Share Posted November 11, 2005 Znachi skontajte koliko rodjendana danas , zlo & naopako Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted November 11, 2005 Report Share Posted November 11, 2005 Planirao da prilegnem oko 11. Iskrslo nesto i evo sad cu... A ustajem u 8. Sada mi je shit, sutra ce mi biti shit. Koliko coveku san je neophodan Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted November 11, 2005 Report Share Posted November 11, 2005 Planirao da prilegnem oko 11. Iskrslo nesto i evo sad cu... A ustajem u 8. Sada mi je shit, sutra ce mi biti shit. Koliko coveku san je neophodan ← Sreca pa nisi leg`o u pola 4 fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crash Override Posted November 11, 2005 Report Share Posted November 11, 2005 ch1zra u cottonu tesko da ikome nesto lose stoji =) Pazi vamo... Ustao sam... I krecem... Nema zezanja... Samo da me ne prodje ovaj nalet... Odoh! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted November 11, 2005 Report Share Posted November 11, 2005 Otiso sam sa biologije i sad sedim u ucionici sa internetom ^^ , da znate samo znate nasta lici ta "internet ucionica" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted November 11, 2005 Report Share Posted November 11, 2005 jos jedan ubitacan dan na faksu...ali ipak sam ugrabio pola sata da svratim do racunskog centra:)...danas konacno idem za sd...samo da ne bude magle veceras... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted November 11, 2005 Report Share Posted November 11, 2005 zapala mi za oko drugarica one koleginice koja me cima. radi u drugom sektoru, pa, k'o velim, to je ok. treba danas zajedno da idemo na neko testiranje. videcemo... MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted November 11, 2005 Report Share Posted November 11, 2005 Drasko smekeru :)) Onace ona "moja" danas nije dosla na fax o boze bas sam baksuz, ali neka mozda je ovako i bolje jer da je dosla razmenili bi fon-ove pa bi ona bilo neko cimanje za vikend a vec sam ga rezervisao za sredjivanje kompa & stuff pa bi bila samo smetnja :) Eto vidite kako sve moze da se gleda sa vedrije strane Necu da duzim vec kasnim na sledece predavanje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 11, 2005 Report Share Posted November 11, 2005 Ustao malopre,sređivao neke stvari po ormaru i tražim neki manual na netu.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted November 11, 2005 Report Share Posted November 11, 2005 Drasko smekeru :)) Onace ona "moja" danas nije dosla na fax o boze bas sam baksuz, ali neka mozda je ovako i bolje jer da je dosla razmenili bi fon-ove pa bi ona bilo neko cimanje za vikend a vec sam ga rezervisao za sredjivanje kompa & stuff pa bi bila samo smetnja :) Eto vidite kako sve moze da se gleda sa vedrije strane Necu da duzim vec kasnim na sledece predavanje... ← sizhe argumentacije tvog topika "na srecu necu biti sa nekom devojkom ovog vikenda jer mi je komp u raspadu".... ok, a sada se shutni u glavu. i josh jednom It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted November 11, 2005 Report Share Posted November 11, 2005 (edited) Drasko smekeru :)) bilo neko cimanje za vikend a vec sam ga rezervisao za sredjivanje kompa & stuff pa bi bila samo smetnja :) ← Stator veliki optimista Edited November 11, 2005 by weasel Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted November 11, 2005 Report Share Posted November 11, 2005 lolol.. ja ustao kao nesvet u 10 (inace, da se ne zabunite, za mene je standardno da ustajem oko 1-2 popodne.. nije da se falim, al tako je), i ne kontam kako i zasto... al u svakom slucaju, evo me, forumam, i mailujem... nikad dosadno jbt Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted November 11, 2005 Report Share Posted November 11, 2005 trebalo bi da krenem na fax za nekih 10 minuta da bih stigla da uzmem potvrdu za povlasticu pre nego sto zla baba zatvori shalter ili cu opet da je hranim govnima kao prosli put ako mi zatvori ispred nosa !!!! :P to je stvarno nepravda :( a da , ne znam da li danas da idem na svoja predavanja ili na italijanski kao izborni ... izgleda da cu opet na svoja pa sledece nedelje na italiano ..ali nisam uradila domaci tako da idem ipak prvo na italijanski pa posle na moja ... lalala ... kako sam se izlupetala , a tako mi je do jaja da kuckam , jer mnogo volim kad mi prsti ovako brzo udaraju po tipkicama ... jeeee... :))) step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted November 11, 2005 Report Share Posted November 11, 2005 vezhbalo se znachi ;)))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
goran.rs Posted November 11, 2005 Report Share Posted November 11, 2005 Kraj civilke!!!!!Konacno.Isteklo je i mojih 9 meseci,odnosno nije jos ali pocinje da tece redovno do kraja.E sad se bacam na sve nove hitove.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ajkulica Posted November 11, 2005 Report Share Posted November 11, 2005 Evo doso iz skole, pa se navalio nudli na gajbu... sad idemo do njegove skole i tako... Jutros usto u 6:00 da bi stigao na sistematski... doso tamo neka luda doktorka krenula da mi opipava jaja i karu, ja se prevrno od smeha... a ona ruzna pa ne bi je seto ni dzojstikom! Drzi se Mare...Tu sam ja samo zovi ako trebam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 11, 2005 Report Share Posted November 11, 2005 drale, šmekeru! a za ovog statora se samo nadam da su mu ovi napadi gikosti folirancija, tj. da se zajebava.. :) i tako.. ako danas ne operem sudove, sutra ujutru će iz sudopere da izađe čudovište i da me pojede onako bunovnog dok kuvam kafu.. a boli me glava i gleda mi se onaj FF7 koji mi je drug stija srezao još pre pet godina.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted November 11, 2005 Report Share Posted November 11, 2005 Be prepered... Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wanderer Posted November 11, 2005 Report Share Posted November 11, 2005 evo dosao sam sad kuci,sad cu da rucam pa da se bacim na krevet i odmorim stare kosti... -"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory." -"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted November 11, 2005 Report Share Posted November 11, 2005 kako bih voleo da sam sam na nekoj do jaja opremljenoj gajbi u Bgd-u, na 15 dana, da imam kesa za dovoljnu kolicinu zajebancije, da nemam nikakvih obaveza i da mogu da 'odam go u badenmantilu po ceo dan na gajbi, pijem serbet i votku i pusim kohibu/magnum, gledam filmove i serije koje nisam stigao da pogledam, citam stripove i knjige koje nisam stigao da procitam, jebem ribe koje nisam stigao da pojebem, blejim sa ljudima sa kojim ne stizem da blejim... samo 15 dana mi treba... godisnje... ma sta lupam, mogao bih tako da funkcionisem mesecima, ako ne i godinama. ubacio bih i neku obavezicu da ne poludim. MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted November 11, 2005 Report Share Posted November 11, 2005 Poslednji dan na poslu...od ponedeljka novo radno mesto :))) fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted November 11, 2005 Report Share Posted November 11, 2005 Au brate, bash ti zavidim Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts